Vrijheid is niet gratis !

Vrijheid is niet gratis, ook de onze niet.

het immigratie taboe0002

Lees en verspreid het Manifest voor de verdediging van onze vrijheid. Tegenover de heersende macht die steeds meer in gebreke blijft en de Europese en dus ook Vlaamse bevolking steeds op kosten van de (vrijwillig) machtelozen bedriegt en beliegt, is er maar één gezonde en legitieme reflex mogelijk.

Onze Vlaamse bevolking kent sinds mensenheugenis de strijd tegen vreemde overheersing en uitbuiting. Vlaanderen kan zich historisch terzake zelfs specialist noemen en fier vaststellen dat er nooit invallers in slaagden het Vlaamse volk te genocideren. Tot nu toe, want actueel staat, dankzij de islamofiele EU-elite, het theocratische islam-fascisme paraat op de taalgrens en is bedrijvig op het grondgebied van Vlaanderen en binnen de muren van Vlaamse steden zoals overal elders in Europa.

Helaas is de modus operandi van weerstand en verzet bijna helemaal verloren gegaan nu de generatie die de bezetting door de Duitse nationaalsocialisten meemaakte zo goed als helemaal is verdwenen. Het zal dus nog even duren vooralleer door aanpassing en heruitvinding de weerstand weer ruggengraat wordt gegeven en het verzet georganiseerd wordt op een efficiënte en zo veilig mogelijke manier.

Maar dat de weerstand moet worden georganiseerd en het verzet onvoorwaardelijk gesteund moet worden om onze eigen identiteit te behouden, om ons eigen territorium en huizen in bezit te blijven houden en om onze vrijheid niet te verliezen is een vaststaand feit.

Vervoeg de weerstand, steun het verzet! U, uw vrouw, uw man, uw kinderen, kleinkinderen en nageslacht zijn het méér dan waard!