In Vorst, weeral blonde Zweden…

We schreven het al: niet alleen Sint Jans Molenbeek is een probleem. Ook tal van andere gemeenten in la ‘très grande Bruxelles’ zijn een broeinest van islamitische misdadigheid: Etterbeek, Schaarbeek, Anderlecht, Elsene, Sint Agatha Berchem, Sint Lambrechts Woluwe en ga zo maar effe door. In Vorst was het gisteren van dat.

Een 36 jarige Algerijn Mohamed “Belkaid” nam er politiemensen onder vuur met een kalasjnikov. Nomen est omen. Loop maar eens met een oorlogswapen rond dragende de voornaam van zo’n crimineel! Het is voorspelbaar dat je dan tegen een politiekogel aanloopt. Hij liep hier bovendien straffeloos illegaal rond en was zelfs al gekend wegens het plegen van een diefstal. Waarom hij illegaal zijnde nog los liep is helemaal niet geweten. Wel weten we al dat hij in het bezit was van een vlag van de Islamitische Staat.

Samengevat zoals Steven Creyelman het twittert: “Algerijn ‘zonder papieren’ met vlag van ‘niets met de islam te maken’ komt om bij ‘politiegeweld’ in ‘multicultureel paradijs’.” En dan?

Twee andere blonde Zweden, de geboeders Khalid et Ibrahim “El Bakraoui” zijn op de vlucht zo meldt rechtsactueel. Geen ‘eenzame wolven ‘ maar gedoodverfde bandieten waar de politie naar op zoek was, weliswaar samen met agenten van de Franse anti-terreurdiensten. Gelukkig viel er bij de ordediensten tot nog toe geen enkele dode, maar dat kan nog komen.

Zijn onze beroepspolitiekers blind, of zijn ze medeplichtig?

Waarom doen wij niet aan echte internationale samenwerking en echte ontwikkelingshulp? Laten we Fernand Huts of Willy Naessens grote hypermoderne gevangenissen bouwen in de woestijn van  betrouwbare en dus niet-islamitische Afrikaanse landen. Het geld voor die bouw blijft dan hier. Da’s goed voor onze economie.

Vervolgens laten we alle veroordeelde illegalen of houders van een vreemd of dubbel paspoort hun onverkortbare straffen daar uitzitten. Dertig jaar is dertig jaar. Alle cipiers, gevangenispersoneel, lokale nutsbedrijven en cateraars, allemaal lokale autochtonen, worden rechtstreeks betaald met het geld dat nu als ontwikkelingshulp kwistig uitgedeeld wordt aan lokale potentaten en misdadigers. Het ontwikkelingsgeld gaat dus rechtstreeks naar wie er wel voor werkt met respect voor het principe “no cure no pay”, voor de jobzekerheid.

Bij ons komen de gevangenissen dan als bij toverslag weer voor 75 procent leeg te staan maar wel beschikbaar om corrupte politiekers in op te sluiten of aan de tand te voelen. Gerechtigheid mag wat kosten. De rest van de besparingen investeren we terug in een echte justitie en het ontmaskeren, vervolgen en veroordelen van misdadige ngo’s.

Bijkomend voordeel zijn de rechtstreekse en onrechtstreekse besparingen veroorzaakt door het dalen van het terreurniveau naar nul. Geen overuren meer voor vermoeide militairen, geen banketten meer op Hertoginnedal voor crisisberaad van totaal onbekwame politiekers enz. enz. Als kers op de taart kan het Belgisch leger op locatie in Afrika dan de honderd kilometer rond de perimeter van de strafinstellingeng gaan bewaken met joint-strike-fighters uitgerust met clusterbommen om ontsnapte bandieten per direct uit te schakelen.

Allemaal samengeteld moet dit zelfs veel goedkoper zijn dan de actuele politiek correcte poppenkast en dus resulteren in een financieel overschot wat goed is voor onze begrotingen en zelfs kan toelaten onze staatsmedia te privatiseren uit respect voor de plicht een objectieve berichtgeving te handhaven.

Een ideale wereld. Da’s dus niet voor morgen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

In Vorst, weeral blonde Zweden… — 2 reacties

  1. Neem maar gerust “heel Brusselallabath” als een broeinest van geweld én parasitisme, er is zelfs een broeinest van lafaards en verraders die echte dictatorsgedrag uitoefenen, ze verzamelen soms in een aquarium die dient om de rekening te spekken en ons burgers te nekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *