Suggestie aan alle islamofielen

Voor Bert Anciaux en alle rood/groene gutmenschen en blauwe smurfen die eens iets anders willen dan de gewone  vakantiesleur van Benidorm, Disneyworld, Ibiza  of Saint-Tropez herblog ik hier gedeeltelijk een suggestie: Wees avontuurlijk en ga eens illegaal …

Out-of-the-box

Als je eens echt iets bijzonders wilt meemaken, wees dan klaar voor avonturen zoals je het zelf nooit voor mogelijk zou kunnen houden. Denk er eens over na en veel geluk bij het proberen!

1.. Ga illegaal naar bv. Marokko, Pakistan, Turkije, Afghanistan of Irak.

2.. Trek je niets aan van immigratieregels, visa, internationale wetten of andere belachelijke voorschriften.

3.. Als je daar eenmaal bent eis je van de lokale overheid kosteloze medische bijstand voor jou en je hele familie.

4.. Eis dat alle gezondheidswerkers vloeiend Nederlands spreken en dat in hospitalen en verzorgingshuizen alle voeding klaargemaakt wordt volgens jouw westerse eetgewoontes.

5.. Eis dat alle wettelijke formulieren, aanvragen en inschrijvingsdocumenten in jouw taal vertaald  worden.

6.. Zorg dat je je zonder beperking voortplant.

7.. Wijs elke kritiek op dit onverantwoord kweekgedrag af met de woorden: “Dit heeft te maken met onze cultuur en godsdienst, daar begrijpen jullie niets van.”

8.. Behoud je oorspronkelijke identiteit. Hijs een grote vlag van je westers land boven op je huis, hang ze voor je raam of aan je auto.

9.. Spreek thuis en in het openbaar alleen Nederlands en zorg ervoor dat je talrijke kinderen hetzelfde doen.

10.. Eis lessen over westerse cultuur in de moslimscholen.

11.. Vraag een plaatselijk rijbewijs en het equivalent van een SIS-kaart.

12.. Aan de hand van deze documenten eis je al de andere legale voordelen op en beschouw je het bezit van deze documenten als een rechtvaardiging voor je onwettige aanwezigheid in Marokko, Pakistan, Turkije, Afghanistan of Irak.

13.. Rijdt met je auto rond zonder verzekering of keuring en beschouw de plaatselijke verkeersregels als uitsluitend geldig voor de inboorlingen.

14.. Dring erop aan dat alle lokale ambtenaren, gerechtsdienaars, agenten en iedereen die met je in contact komt Nederlands leert.

15.. Organiseer protestmarsen tegen uw gastland en haar inwoners, zet je soortgenoten aan tot geweld tegen niet-blanken, niet-christenen en tegen de regering die je binnenliet.

16.. Verlang dat je vrouwelijke familieleden zich niet moeten bedekken in het openbaar en dat ze geen burka of nikab moeten dragen.

HIERBIJ WENS IK JULLIE VÉÉL SUCCES!

h/t Digitalia-Tafelspinger en vele anderen vrije mensen.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *