Erdogan bakt het nog bruiner

Erdogan speelt het klaar om zelf te bewijzen dat Turkijë helemaal niet in de EU thuis hoort. Nu niet en nooit niet. Wij gaan dat later uitleggen. Maar lees eerst dit hier in De Telegraaf.Dat àlle moslims afschuwelijk arrogant zijn is alom bekend en geweten in het westen. Op 11 september 2001 dansten Palestijnse moslims echte vreugdedansjes omwille van het feit dat in New York 3000 mensen door andere moslims gedood werden met vliegende bommen vol kerosine: twee grote passagiersvliegtuigen. Op 22 maart 2016 dansten moslim-marrokaantjes vreugdedansen in twee Amsterdamse scholen omdat moslims er in geslaagd waren met spijkerbommen 40 mensen te doden in Brussel en Zaventem. Enige tijd nadien gooiden naar aanleiding van de arrestatie van een moslim-misdadiger in Molenbeek Marrokaanse moslim-jongeren met stenen en flessen naar de politie. Alleen onze eigen beroepspolitiekers doen alsof moslims niet arrogant zijn en bakken er integendeel zoete broodjes mee op ons aller kosten.

De juichende reactie van Turkse moslims in Nederland op de arrestatie van deze seculiere vrouw die in Turkije gearresteerd werd omdat ze iets twitterde tegen Erdogan, is ronduit schokkend en significant. Ze heet Ebru Umar en is in Nederland geboren uit 2 hoogopgeleide Turkse échte politieke vluchtelingen. Ze is bekend omdat ze (vruchteloos overigens) klacht neerlegde wegens 2000 doodsbedreigingen die tegen haar geuit waren op twitter.

Rutte mag dan wel doen alsof hij iets in de Turkse pap te brokken heeft zoals hij laat uitschijnen in De Volkskrant, maar daar geloven we niets van.

Reagerend op een mail die het Turkse consulaat (!) rondstuurde met een oproep aan alle Turkse Nederlanders (met een dubbel paspoort en ook de illegaal aanwezige Turken natuurlijk) beledigingen aan het adres van de Turkse president Erdogan te “melden”, schreef de Nederlandse columniste volgende zin:

‘Maar tegen elke Nederturk die de oproep van het Turkse consulaat steunt en meent NSB’ertje te kunnen spelen over wat Nederlanders in Nederland zeggen over Sultan Erdogan, de megalomaanste dictator die Turkije sinds de oprichting van de republiek in 1923 kent, heb ik maar een ding te zeggen: go fuck yourself.

Elke intelligente mens kan niet anders dan het volledig met haar eens te zijn.

Het lijdt immers niet de minste twijfel dat Erdogan een wrede dictator is, niet alleen mee verantwoordelijk voor de islamitische tsunami in Europa maar tevens verantwoordelijk voor tienduizenden doden in Syrië en vermoedelijk ook persoonlijk voor honderden moorden op seculiere Turken en het opsluiten van vele honderden Turkse journalisten en militairen in Turkijë zelf.

Dit twitterde Ebru Umar gisterenavond (zat. 23/4/16) voordat ze werd opgepakt in haar vakantiehuis in de badplaats Kusadasi (Zuid-West Turkije) :Oké. Politie voor de deur timeline. Geen grap.

Wij zeggen samen met Geert Wilders: “‘Blijf met je islamofascistische poten van onze @umarebru af Erdogan'”!

Zoals de Turkse correspondent van het Gatestone instituut schreef: het probleem is, dat hoe meer Erdogan zich realiseert dat chantage werkt, hoe meer hij geneigd zal zijn zijn ondemocratische cultuur naar Europa te exporteren. Merkel heeft een verkeerd precedent geschapen en de prikkelbare sultan gegeven wat hij wil.

Nu Rutte en Michel nog!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Erdogan bakt het nog bruiner — 3 reacties

 1. Wat Erdogan’s bewind nu bewerkstelligt is een prelude wat ons Europeanen te wachten staat wanneer het helemaal uit de klauwen gaat lopen. Dociele politici zoals Rutte die goede sier tracht te maken door het halfjaarlijkse voorzitterschap van de EU heeft er helemaal geen goed aangedaan met het akkoord dat met dictator Erdogan is afgesloten.

  Dat misselijkmakende akkoord werkt van geen kant, per dag worden 2000 asieleisers door de veredelde afhaal service Frontex Europa binnen geleidt terwijl van Turkse kant 300 of 400 legale schijnvluchtelingen luxueus vervoerd worden naar het bestemmingsland.

  Erdogan tast de democratie in Europa aan met medewerking van de voltallige EU-top, alleen is het wachten op de eerste sharia rechtbank in Europa, Europa erwache!

 2. Ik denk ( nee weet wel zeker) dat de Europese “leiders” nog niet voor de helft weten welke miserie ze aan het binnenhalen zijn. Maar ja, ’t is toch maar jan met de pet die er moet voor opdraaien.

 3. Die Turk voelt zich al meester van Europa!!!
  Heeft merkel hem weer een beurt gegeven?
  Dat kutwijf is in Turkije, laten we haar of hem? duidelijk maken dat ze beter daar blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *