Wie herkent deze man?

Al Golani

Hij is in elk geval invloedrijk genoeg om op Facebook in een Nederlandstalig bericht dat méér dan een volle maand oud is, bovenstaande foto na een volle maand nog te laten censureren, de facebookpagina van onze redacteur en brave burger a.griffon gedurende zeven dagen te laten blokkeren en de eigenaar ervan te bedreigen met een permanente ban zonder enige verdere opgave van reden.

Vandaar deze oproep. Indien U bovenstaand individu herkent laat het ons dan weten, niet via een reactie op FB, maar via de “Contactknop op Nageltjes”, waar de antwoorden gecentraliseerd worden. Let goed op, de baard kan inmiddels helemaal afgeschoren zijn, kortgeknipt of getrimd in een of andere misleidende vorm om de ware identiteit te verbergen.

Misschien heeft U deze man gezien in het VRT-gebouw op de Reyerslaan, in de Wetstraat, op het Shumannplein vlakbij de EU in Brussel, ergens in gezelschap van Dyab Abu Jahjah of zelfs op het binnenhof in Den Haag…

Uiteraard weten we al dat hij op het wereldwijde web bekend is als “Al Golani” en gerelateerd wordt tot ‘Al Nusra‘ dat de oorspronkelijke ruggengraat vormde van IS of islamitische staat in Syrië. Dat moet U ons niet meer melden. Wij zijn geïnteresseerd in de identiteit, de nationaliteit en de verblijfplaats. Ook die van de man met sikje rechts in beeld.

Alles schijnt er op te wijzen dat deze foto een verband heeft met iemand op het Belgische of Nederlandse territorium, anders is de schandalige islamofascistische censuur op Facebook niet te verklaren. Actief of facebook? Deel dan dit bericht op je eigen tijdlijn.

Al Golani Close up

Al Golani Close up 2

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wie herkent deze man? — 6 reacties

  1. Wegens gebrek aan voor de ocad bruikbare reacties wordt deze post uit de vitrine gehaald. Vermoedelijk werd onze redacteur a.griffon gewoon het slachtoffer van een vruchteloze poging tot intimidatie. Ofwel vanwege de islamofascist Jahjah en zijn omgeving, ofwel vanwege de collaborateurs van de islamofiele VRT-directie.

  2. Ik herken die smeerlap maar wil zijn naam niet uitspreken, het is ene uit Libanon die dus nooit erkent zal worden als Vlaming. Jammer dat die hier mag parasiteren.

  3. Ik ken deze man niet, maar naar zijn gezicht te kijken weet men al genoeg. Gevaarlijke man, denk ik. Dat mag niet zo gelaten worden. Hij zou voor onze maatschappij heel gevaarlijk kunnen worden. In Antwerpen en Brussel zijn er nog veel van die moslims. Elke tip dient door de politie onderzocht te worden, dat is mijn idee erover. Islam is niet meer goed te praten. Een betrouwbare moslim kan opeens radicaal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *