Lieven Boeve und kein ende

Een kleine cultuur-marxistische en oikofobe toplaag staat anno 2016 op het punt het katholiek onderwijs te verkopen aan de moslims. Mee aan de top van deze piramide van verraders staat onderstaande idioot. Op 5 april van vorig jaar schreef ik als atheïst het volgende:

Die Lieven Boeve is een gevaarlijke gek. Dat blijkt nu ook uit zijn argumentatie.


Wie een vergelijking durft maken tussen de kap van een Vlaamse non en een hoofddoek is ofwel een bedrieger ofwel mentaal zo zwaar gehandicapt dat hij te gek is om los te lopen. Zo iemand hoort in de gesloten psychiatrie thuis.
Ten eerste zijn er bijna geen nonnetjes meer behalve misschien enkele in de kloosters van gesloten ordes en congregaties. Er is m.i. in heel België geen enkele nog levende non die les geeft. Nul! Het argument van Boeve is dus geplukt uit een volstrekt verleden tijd en als dusdanig vals.

Ten tweede -en hier toont Boeve zich als een leugenaar en toppunt van intellectuele oneerlijkheid- is de kap van een Vlaamse religieuze een onderdeel van haar habijt en dus een onderdeel van haar uniform.
Nooit heeft een Vlaamse vrouw het aangedurfd om de kap van een nonnetje te dragen zonder zelf lid te zijn van de betrokken orde of congregatie. Zelfs een novice moest meestal een andere kap dragen dan een non die haar geloften (van celibaat) had afgelegd. Een nonnenkap is dus onmiskenbaar een onderdeel van het uniform van een welbepaalde en meestal kleine gemeenschap van religieuze vrouwen.

De islamitische hoofddoek, hijab of kopvod daarentegen is universeel een symbool van de onderwerping van alle vrouwen die zelfs niet eens het recht hebben eigen congregaties op te richten en verplicht worden kinderen te kweken à volonté. De islamitische hoofddoek is dus in feite een symbolische vlag, een soort swastika van de jihad, die dient om territoriale aanspraken te formuleren en te bestendigen. Een grovere belediging voor de katholieke religieuze vrouwen dan die dewelke Boeve formuleert is ondenkbaar. Hij verwart doelbewust extreme kuisheid onder de vorm van (meestal) vrijwillig celibaat met polygamie en het gelijktijdig gebruik van een demografisch wapen. Het was Khadaffi die deze definitie aan het westen bekend maakte.

Die lieven Boeve is dus een criminele collaborateur en medeplichtig aan alle jihadistische en dus oorlogsmisdaden. Hij faciliteert de Mohammedaanse oorlog tegen zijn eigen volk en geloofsgenoten. En dat terwijl in heel de wereld christenen gemarteld, gedood, onthoofd en gekruisigd worden door de lieverdjes van de islam! Die Boeve is een walgelijk ventje die Jezus Christus zelf eigenvoetig uit zijn kerk zou gesjot hebben.

En wij staan in deze aan de goede kant. Aan de kant van de waarheid. De huidige Paus staat overigens achter ons en beschuldigde deze week nog idioten als Boeve van “medeplichtige verzwijging” inzake de agressiviteit van de islam.
Het opperhoofd van de Katholieke kerk heeft dus stelling genomen tegen idioten zoals Bonny en Boeve. Dat dit moet geformuleerd worden op een blog van grotendeels seculiere mensen bewijst hoe zwak de tjeven staan in de huidige wereld. Ze hebben niet eens meer de ruggengraat om leugenaars, bedriegers en krankzinnigen op hun plaats te zetten. Einde citaat.

Gelukkig lijkt Bonny ze na 22 maart 2016 nog min of meer alle vijf terug op een rij te hebben.

Nu valt alleen nog te hopen dat de ouders die hun kinderen aan het katholiek onderwijs toevertrouwden massaal protesteren, luidkeels het ontslag van Boeve eisen en desnoods actief in het verzet gaan tot die eis ingewilligd is.
Dus niet stoppen na een feestdag. Na morgen doorgaan tot Boeve weg is!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Lieven Boeve und kein ende — 8 reacties

 1. Zolang de media en scholen in Vlaanderen en België in handen blijven van een linkse marxistische politbureau is het tevergeefs. Dit negeren is pas crimineel en dat verwijt ik een nva ten zeerst. Groen en de spa indoctrineren zo onze toekomende generaties , kinderen en kleinkinderen die hen weerloos overleveren aan iedereen die hen wil misbruiken.

 2. Men bekomt maar de gekken nadat men voor hen gekozen heeft in het stembureau. Na 2 jaar asiel-crisis zal het ACW opnieuw haar fondsen gebruiken om de verkiezingen te betalen in plaats van haar arco-aandeelhouders uit te betalen.

 3. Kindermishandeling begint met godsdienstonderwijs in de lagere school.
  Maar!
  Hoe fanatieker de godsdienst hoe ernstiger en destructiever de gevolgen van de hersenspoeling. Die zou moeten verboden worden in het belang van iedereen!

  Eens meerderjarig en dus bij veronderstelling volwassen moet iedereen democratisch kunnen kiezen voor zijn eigen waanzin.

  Elk ander scenario is strijdig met de fundamentele mensenrechten. Maar vermits onze NVA-politiekers voorlopig liever de “haruspex” uithangen heb ik er geen goed oog in.

  • Gaius, daar pleit ik al jaren voor op “verbod op waanzin” aan kinderen en dat over de hele lijn, ook die idioten van de kliek uit Rome deugen niet, kijk maar naar de crimineel vangeeleuwe. Eenmaal meerderjarig beslist ieder maar zelf met welke bullshit hij/zij zich willen laten besodemieteren, ik ben en blijf voor 100% atheïst en ik voel me daar super bij..

   • Zoals die gek van Rome vandaag “Ik droom van een Europa waar migrant zijn geen misdaad is”. Weer een seniele ouwe gek als kerkv(w)orst.

 4. Die cultuur & beschavingsvernietiger hoort thuis in Leuven in de gevangenis. Nu zijn C4 onder zijn neus schuiven en verplichten te tekenen.
  De grootste en smerigste lafaards zitten in de EU gedrocht.

 5. Deze gevaarlijke gek (en dat is nog zwak uitgedrukt) gaat onze kinderen en/of kleinkinderen hersenspoelen van in hun jonge jaren. Bij de (niet alle) volwassenen begint het te dagen dat de islam een grote smeerlapperij is die we ongewild over ons krijgen uitgestort. De islam die steeds meer en meer op alles en nog wat beslag begint te leggen in onze Vlaamse, Europese en westerse samenleving. De islam die onze beschaving en welstand (opgebouwd door onze ouders en grootouders) onderuit komt halen. De islam die korte metten maakt met andersdenkenden, de islam die terroriseert, moord, verkracht, en kindbruidjes normaal vindt. de islam die staat voor de volledige ontworteling van onze westerse samenleving. Kinderen zijn beïnvloedbaar, leergierig en goedgelovig. Daarom neemt Boeve deze gemakkelijk te hersenspoelen groepen in gijzeling, om dat ze geen weerstand bieden.Eens gehersenspoeld zal het dan ook onherroepelijk te laat zijn. Moesten de rollen omgedraaid zijn (katholieken in islamitische scholen) zouden verraders van dit soort in een islamitisch land publiekelijk terecht gesteld worden. Het ergste van al is dat wij geen bescherming meer aan onze kinderen/kleinkinderen kunnen bieden eens ze zich op school bevinden. Daarom hoop ik dat ouders zich massaal gaan afzetten tegen dergelijke gevaarlijke gekken, trouwens, is er 1 ouder naar zijn menig gevraagd bij het nemen van deze waanzinnige beslissing???

  • Van een tjeef kan je niet veel goeds verwachten, maar ik hoop toch als de ouders te weten komen dat er een moskee verplicht te bezoeken valt, zij hun kinderen zullen thuishouden.Vlaanderen heeft geen islam nodig, integendeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *