Islam voor vrijdenkers. (4)

Even samenvatten.644403_810213575731857_7072595440234526437_n

De chronologie werd in de officiële koran uit de openbaringen van allah weg gecensureerd.

Waarom ? In hoofdzaak omwille van 2 redenen:

  1. Om te verbergen dat Allah zichzelf in zijn openbaringen flagrant tegensprak en de koran derhalve niets anders dan een verzinsel is, en Allah derhalve helemaal geen god is en zeker niet de enige god maar een fictie: een fantasme van een onderontwikkelde arabier.
  2. Om te verbergen dat de laatste profeet tijdens zijn leven enorm radicaliseerde en van een min of meer geesteszieke waanzinnige in Mekka uitgroeide tot een sadistische roofmoordenaar in Medina.

De overige 86 procent van de islamitische doctrine bestaat uit de woorden en het gewelddadig gedrag van het rolmodel voor alle, ik herhaal, alle moslims: Mohammed!

86 procent van de islamitische doctrine bestaat dus uit het voor moslims verplicht na te volgen gedrag van een roofmoordenaar, kindmisbruiker en slavenhandelaar. “Il faut le faire”, ne Spa?

Geen wonder dat er zowel door moslims als andere collaborerende aartsleugenaars  zo veel gelogen en bedrogen wordt over de islam. Islam is helemaal geen vredelievende godsdienst. Islam is een moordzuchtige en daarenboven oorlogszuchtige ideologie van slavenhalers en slavenhouders. Al de rest is gewoon gelogen!

Alles wat bestaat en wordt uitgevonden kan misbruikt worden: van aardappelmesje tot kernenergie. Alleen was de mogelijkheid om informatie te vervalsen en het grote publiek te bedriegen pakweg 50 jaar geleden veel beperkter als nu. Vroeger ging indoctrinatie en hersenspoeling veel trager als vandaag. Vandaag vormen de pers en de media een ongeleid projectiel dat niet meer sociaal kan gecontroleerd of gecorrigeerd worden behalve door het niet meer te betalen van abonnementen. Voor de audiovisuele media bestaat zelfs die mogelijkheid helemaal niet meer.

Erger nog, door islam binnen te halen als erkende “religie” werd het vermoorden van niet moslims waaronder vanwege hun keppeltje gemakkelijk te herkennen joden aanvaard als modaal en met belastinggeld opgehoest door kafir zelfs gepromoot!

Een imperialistische ideologie wordt gefinancierd en gesponsord met de door ons betaalde belastinggelden. Onze liberale, socialistische en christelijke leiders gedogen, sponsoren en financieren inderdaad een wrede gevoelloze en ontmenselijkende doctrine.

De vrijdenkers en nep-vrijzinnigen van de VVD en de OVLD hebben zich laten pakken op snelheid en intellegigentie. Gedwee keurden zij samen met het communistisch gespuis van de socialisten en groenachtige leugenaars de maatregelen goed doe onze eigen beschaving en dus ook de hunne binnen de kortste tijd kan gaan vernietigen.

Tenzij wij het islamofiel gespuis op tijd stoppen!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Islam voor vrijdenkers. (4) — 1 reactie

  1. Niks “on topic” maar wél een bewijs van: “hier kult men Frederik” : Op zeker ogenblik schrijf Lucky9…”ne spa” als spotwoord voor “nietwaar”.
    Dààrdoor denkt Fikken juist aan het boerenbedrog vanwege “SPA”… zij verkopen verscheiden soorten frisdrank, waaronder ook “grenadine” .
    Nu zou men toch denken dat het om het product van granaatappels ZOU gaan, doch…”mis poes” (!) de bestanddelen ervan zijn aardbeien, frambosen, èn blauwe bosbessen… het staat zelfs op het etiket aangeduid (waarschijnlijk om niet beticht te worden van “te varen onder valse vlag”.
    “Il faut le faire” 😉 of 🙁 ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *