De Dalai Lama is een gevaarlijke apologeet.

In het artikel van de ‘Frankfurter Algemeine Zeitung’ dat gisteren als Toemaatje vermeld werd zou de Dalai Lama gezegd hebben “Die Liebe ist bei jeder Religion die Kernbotschaft, auch im Islam.” (De liefde is bij elke religie de kernboodschap, ook in de islam.)

De FAZ is een redelijk betrouwbare krant. Men mag dus aannemen dat de Lama dit daadwerkelijk gezegd heeft. Hiermee valt hij van zijn sokkel en laat zich kennen als een laffe apologeet, een leugenaar en een verontschuldiger van de islam. Wat hij zegt is compleet fout. In de islam is de haat tegen de Kafirs (zij die geen moslim zijn en zich ook niet willen onderwerpen) de kernboodschap en zeker niet de liefde.

Deze Dalai Lama blijkt dus de inhoud van de islamitische doctrine niet te kennen en bovendien ook de geschiedenis van zijn gastland India niet! Maar hij is wel zo arrogant om een flagrante leugen de wereld in te sturen. Wat hij zegt is pure fictie, steunt op geen enkel feit en wordt door 1400 jaar geschiedenis van India waar hij te gast is, flagrant tegengesproken.

Waarom zouden wij zijn leugen moeten geloven? Omdat hij het zegt? Het is gewoon een godsdienstwaanzinnige zoals er veel zijn. Te dom om te helpen donderen en te lui om de Koran, de Sira en de Hadith te lezen. Er zijn geen andere bronnen van de mohammedaanse doctrine, en ze zijn zeer duidelijk. In de complete mohammedaanse trilogie gaat maar liefst 31% van alle zinnen over Jihad en 328.000 woorden over politiek geweld tegen niet-moslims. In de koran die zelf maar 14 % van de doctrine uitmaakt gaat het grootste gedeelte over de Kafirs (niet-moslims) en liefde voor hen is er niet te bespeuren integendeel!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De Dalai Lama is een gevaarlijke apologeet. — 3 reacties

 1. Geachte redactie,
  Ik heb gisteren dan wel enkele tegengestelde uitspraken van De Dalai Lama gelezen. Zoals “Duitsland is geen islamitisch land” en “in Europa is geen plaats voor de islam”. Ofwel heeft hij zich bedacht, ofwel speelt de media hier een vuil spelletje. Kijk eens op twitter bij @WalterMaes2 daar heb ik de betreffende artikels geretweet.

  • Walter,
   “Vandaag de dag lijkt voor sommige mensen de islamitische traditie militant,” zei de 70-jarige verbannen monnik op een weekend conferentie, die er op gericht was om moslims en boeddhisten samen te brengen.
   “Ik vind dat dit helemaal verkeerd is. Moslims, net als alle andere tradities: dezelfde boodschap, dezelfde praktijk. Dat is een praktijk van mededogen,” zei hij.
   I rest my case! De Lama is een dhimmi die niet eens voor zijn leven moet vrezen in India! Hoe islamofiel kan je zijn? Wat de leugenpers en dito media hierbij een rol spelen is een andere zaak.

   Het punt van Lucky is dat zo lang de Lama zich niet uitspreekt TEGEN de politiek correcte vervalsing hij een objectieve bondgenoot is van het islamfascisme dat vele tientallen miljoenen van zijn “geloofsgenoten” heeft afgeslacht.

 2. Enkel hersenloze wezens lopen dergelijke idioten achterna.
  Gelukkig laat ik me nooit in met die bullshit gebaseerd op fantasie fabeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *