Vasten? Die van de moslims……

Er bestaat geen rationele motivering voor, er is enkel een waanzinnige religieuze plicht om diegenen die het minder goed hebben op een moreel voetstuk te plaatsen. eussr Arme mensen doen er alles aan om hun armoede te beëindigen. Geen enkel arm mens in de historie van de mensheid is ooit geholpen door de honger in de buik van een ander. In werkelijkheid is deze verheerlijking van armoede gewoon een les in nederigheid voor de gelovige.


Het mag ons niet verbazen dat seks verboden is, want iedereen weet dat arme mensen niet vaak aan seks doen! Wat is er mis met seks? Het antwoord is heel simpel: seks is te lekker, te ‘menselijk’ en te egoïstisch om toe te staan als het doel is een religieuze gemeenschap van martelaren te creëren.

De ramadan is anti-menselijk, want het ontkent en onderdrukt de ware aard van de mens. Deze is gericht op overleven en op het aanpassen van de natuur aan onze behoeftes. Deze egoïstische drang naar leven heeft ons in de westerse wereld een niveau van welvaart gebracht waar vroegere vorsten enkel van konden dromen.

Jezelf deze luxe ontzeggen in dienst van een hogere macht die je gehoorzaamheid en onderwerping eist, is een afwijzing van de menselijke geest en haar ongeëvenaarde productie. Het is een afwijzing van alles wat de mens heeft bevrijd van de honger en de dorst, die duizenden jaren lang onze grootste bedreiging vormden.

De etenstijden voor de ramadantijden controleren op een smartphone maakt het conflict concreet. De bron achter de smartphone (productie, creativiteit en het winstmotief) wordt bestreden door de bron achter de ramadan: gehoorzaamheid, onderwerping en opoffering. Het is letterlijk de keuze tussen moderniteit en pre-moderniteit in de palm van je hand.

Uiteraard heeft een ieder het recht om zichzelf uit te hongeren ongeacht hoe achterlijk de bron van hun motivatie ook is. Op het moment dat er kinderen slachtoffer worden verandert de zaak echter, zeker in moreel opzicht en mogelijk ook juridisch.

De meeste islamitisch opgevoede kinderen beginnen vanaf de pubertijd al met vasten en dit wordt ook vanuit de familie gestimuleerd. Je bent immers (mits gezond) pas een echte moslim als je ook vast. Het is dan ook zeer begrijpelijk dat kinderen zich willen bewijzen door zichzelf uit te hongeren van jongs af aan, maar van echte vrije wil is hier in mijn optiek echter geen sprake. De groepsdruk vanuit het gezin en of de leeftijdsgenoten maakt van vasten een uitdaging en een moreel streven voor deze geïndoctrineerde pubers.

Als islamitische ouders respect hebben voor de individuele rechten van hun kinderen zouden zij hen het vasten moeten verbieden, in ieder geval tot aan een leeftijd van 16 jaar. Het stimuleren van vasten bij pubers in de groei en het opleggen van dit gedrag uit naam van God is niets anders dan zowel mentale als fysieke kindermishandeling. Nu kan de overheid niemand dwingen zichzelf te voeden en ik zou ze die taak ook nimmer toevertrouwen, maar we kunnen wel op andere wijzen deze achterlijke traditie bestrijden.

Laten we beginnen door onze medeplichtigheid aan deze verwerpelijke traditie via de overheid onmiddellijk te beëindigen.
1. Geen gesubsidieerde scholen die deze vorm van kindermishandeling als gevolg van religieuze indoctrinatie faciliteren.
2. Geen propaganda voor de ramadan op de openbare omroep van onze belastingcenten,
3. Geen gesubsidieerde iftarmaaltijden die ons bekend moeten maken met de ramadan en de islam.

Het laatste wat de tegenstanders van de ramadan kunnen doen is een keihard moreel oordeel vellen en deze communiceren. We dienen minachting te hebben voor het praktiseren, de morele basis achter en het ultieme doel van de ramadan. We zullen via het publieke debat onze weerzin moeten communiceren. Gezien de recente ervaringen met de Islam en publiek debat voorzie ik geen enkel probleem, U wel?

N.v.d.r.: ramadan is geweld tegen het menselijk lichaam!

Nou moe en of! Het menselijk lichaam is er niets tegen, in vgl. (vergelijking)  met de hersenspoeling  of moet ik zeggen brutale islamofascistische mishandeling van totaal weerloze islamitisch geïndoctrineerde  hersencellen van nu nog minderjarigen die ons binnen weinig generaties halal de keel gaan over snijden. Lach maar islamofiele imbecielen!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Vasten? Die van de moslims…… — 3 reacties

 1. Ik moet het nog checken bij de hoogedele ‘Ahmad Ibn Naqib Al Misri’, maar ik vrees dat er bij de ramadan veel meer aan de hand is dan wat hongerig gevoel overdag.

  Ramadan is 1 van de vijf pijlers van islam. Dat is niet niks.

  Vooreerst na zonsondergang wordt er tijdens de ramadan helemaal niet gevast: integendeel, behalve bij een onbekend aantal mohammedaanse families die het anders zien. Dat is al een eerste probleem. De ene schranst, de andere neemt een hapje schapenvlees vol gepompt met dierlijk stress-hormoon ingevolge een dier-onwaardige slachtpartij. Denkt men nu werkelijk dat deze slachtmethode zonder doel is? Zonder gevolgen blijft? Ik gok er op dat de echt biomedische wetenschappelijke studies desbetreffend vakkundig onder de mat geveegd werden.

  Verder wordt er ’s nachts vooral gebeden in de traditie van Mohammed, en wij, kafirs, weten wat dat betekent.

  Ten derde wordt er tijdens de ramadan van uitgegaan dat alle moslims geld schenken aan liefdadige doelen m.a.w. ‘crowd-funding’ voor de ‘actieve’ jihadisten. De rest durf ik zelfs niet meer opzoeken in de ‘toeverlaat van de reiziger’.

  Ik vrees dus dat Elsevier vrij naïef er een onbelangrijk elementje per ongeluk uitpikte om te bekritiseren.

  Ramadan is een essentieel onderdeel (een pilaar) van de strategie om de cultuur van de kafirs (niet moslims en dat zijn wij hier in west Europa nu toevallig allemaal) te vernietigen.

  Ramadan is een wapen maar niet TEGEN het menselijk lichaam, het is een wapen dat werkt VOOR islam. Een wapen dat gericht is TEGEN de beschaving van de kafirs. Dat zijn alle ongelovigen en dus niet-moslims en dus de vijanden van islam in de traditie van het perfecte rolmodel van Allah: Mohammed de roofmoordenaar!

  Of de westerse politieke idioten dat nu beseffen of niet maakt voor de islam niet het geringste verschil uit.

 2. Ik deed het vroeger niet en ik doe het nu niet “vasten”, dat is iets voor idioten.
  Je zult maar werkvolk hebben van dat volkje, door de dag niet eten, s’avonds zich vol vreten en fokken en s’morgens niet fris zijn om zijn werk uit te voeren…
  Dat is toch smeken om problemen…

 3. Geachte redactie,
  Zoals jullie terecht schrijven, wie zou er gebaat zijn als ik bewust en vrijwillig honger zou lijden. Volgens mij geen kat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *