De onafwendbare executie, tenzij ik mijn mond hou.

Weer geblokkeerd door Facebook, nu zelfs voor 30 dagen. De reden commentaar bij een foto van afgeslachte gorilla’s. Dit dateert al van enkele jaren geleden moet je weten. 
Dus iemand is mij volledig aan ’t natrekken. Stalking is dus niet verboden als het door de juiste mensen wordt toegepast.
“Je bent tijdelijk geblokkeerd van het plaatsen van inhoud
Deze tijdelijke blokkering duurt 30 dagen en je kunt tijdens deze blokkering geen berichten op Facebook plaatsen.
Je hebt herhaaldelijk berichten geplaatst die niet zijn toegestaan op Facebook. Lees de richtlijnen voor de Facebook-community om erachter te komen welke berichten niet zijn toegestaan op Facebook.”
Men is mijn account tot in de verre geschiedenis grondig aan ’t uitpluizen om te zoeken waar er mogelijk iets zou staan dat tegen de FB richtlijnen en de gedachtenpolitie van de EUSSR en Unia ingaat. Een volgende keer zal een permanente ban zijn. een virtuele executie, sinds kort opgelegd door de EUSSR en wellicht gesponsord .
Ik vrees dat ik vier opties heb:
-Mijn  account instellen naar ‘ alleen voor vrienden en een striktere vriendenpolitiek voeren
-Me de mond laten snoeren en enkel nog politiek correcte dingen schrijven.
-Enkel nog op de websites Nageltjes.be en de blog a.griffon op Blogger, schrijven en de links ernaar publiceren en verdelen
-Me nog een keer de mond laten snoeren met een permanente ban ‘geexecuteerd’ worden
 
Voor zullen links naar artikels en commentaren geplaatst worden door nabije vrienden.
 
Ik zou graag de ganse historische databank met teksten en links willen veilig stellen door ze op een harde schijf te bewaren, ze eventueel elders te publiceren. ik zoek het uit, maar tips zijn welkom.
We hebben iets wat je hebt geplaatst verwijderd
We hebben het onderstaande bericht verwijderd omdat dit in strijd is met de richtlijnen voor de Facebook-community:

Antoine Griffon

Om mijn vorige post te illustreren. Helaas dat het zo een wreed beeld moet zijn. Recht uit Ebolaland. In hun ogen maar bushmeat. In mijn ogen kanibalisme. En dan vraag je hoe ze daar ebola krijgen. En dan zouden we die negers nog moeten gaan helpen? Pftt. achterlijk volk; de beesten onder de dieren.ice_screenshot_20160607-153717

Geblokkeerd door FB. Nu voor 30 dagen, en dit voor een foto met (ik geef toe) nogal heftige commentaar en bedenkingen , maar geplaatst als addendum of voorbeeld bij een eerder die dag geschreven artikel over het stropen, de het uitmoorden en ook eten van mensapen, het mogelijke verband met en de verspreiding van ebola en HIV …, en het eten van apen en zeker mensapen als kannibalisme beschouwd moet worden. Ook nu wordt er hier in west Europa bushmeat binnengesmokkeld, veelal apen.
Ik vind dat het doden van gorilla’s gelijk staat met moord, zeker nu ze op uitsterven staan. In mijn ogen zijn alle diersoorten evenwaardig aan de mens (behalve de microben en muggen enzo) en de mens is geen wezen geschapen naar het evenbeeld van god, net zomin dat een vrouw uit de rib van een man werd gemaakt en het paradijs of de hemel bestaan. Het paradijs, dat is hier op aarde, voor de duur van ons leven. En zie wat het mensDOM er van gemaakt heeft, en verder van aan ’t maken is. Ja, ik kies voor het leven van 100 apen boven dat van 1 miljoen achterlijke mensen.
Door een kwaadwillige lezer is het kleine stukje met foto uit de context getrokken van een die dag geplaatst artikel naar aanleiding van gelijkaardig nieuws . De foto, komt uit een krantenartikel dat deze massamoord aankloeg. Ik ga eens proberen te zoeken wanneer het hoofdartikel werd geplaatst en in welke actuele context. Eigenlijk zou ik het de censor van FB moeten vragen. Zij hebben het tussen de duizenden berichten gevonden op de status van Antoine Griffon

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De onafwendbare executie, tenzij ik mijn mond hou. — 9 reacties

 1. Ik wil gaarne uw artikkelen ontvangen,als buiten europa woonende nederlander,die zijn voormalig mooie landje volkomen in de vernieling ziet gaan.Mart Brasil.

 2. Volkomen juist, beste Walter F, Fikken blijft nog steeds geband op HLN, en dit had niks met politiek, noch met baardmannetjes te maken, ènkel omdat ik aan een mede-reageerder uitlegde hoé hij bij die SM-madam “Hot Marijke” kon geraken nà haar verhuis naar Knokke… ondertussen woont ze dààr al jaren niet meer… ze zit tegenwoordig in een “véél-chiquere coté” met nog-rijkere klanten. 🙂

 3. Beste Antoine,
  Bij u is het op FB, ik heb reeds een 3 tal jaar een permaban gekregen op de site van Het Laatste Nieuws, dit na dat vele reacties weren “aangepast”, en of verwijderd. Als ik me niet vergis dacht ik dat Fikken ook bij HLN een permaban heeft.

 4. Beste Antoine,
  Welkom in de kring van de “gebannenen.” … er zijn er véél méér dan dat U beseft hoor. 🙁

 5. Griffon,

  Het lijkt me evident dat je enkel nog op Nageltjes en Blogger publiceert en er bruggetjes naar laat plaatsen op het smoelenboek en andere sociale media.

  • Ga ik nu ook doen, maar dat geeft wat beperkingen, of tenminste een andere aanpak en gewoonte.

  • Beste Jean,
   Er wegblijven is het forum laten aan de anderen. Men bereikt er veel meer en sneller mensen mee dan met een website. De interactie is snel, de uitwisseling van nieuws, beelden, video en gedachten ook. Het blijkt een groot mobiliseringsvermogen te hebben. En zeer belangrijk: ik heb er verschillende mensen leren kennen (vrienden genoemd, die ik anders nooit had gevonden, en met wie er een soort van ‘vereniging van gelijkgezinde vrienden is opgetreden. Je bent uiteraard welkom om er deel van uit te maken, mocht je toch ooit besluiten er op actief te zijn. Dat geld uiteraard voor alle echte Nageltjes-vrienden.
   De politiek correcte wereld, de EUSSR en de goedmenschen zouden niet liever hebben dan dat we er verdwijnen. Zo ook zullen ze liever hebben dat we met Nageltjes moeten stoppen en zelfs met elk protest .
   Er wegblijven is geen optie. We beraden ons over alternatieven maar dat zal nog enige tijd duren eer we weten welke de beste zijn. We hebben immers te weinig mensen en tijd, en elke keuze vergt het zich verdiepen in nieuwe internetmaterie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *