Nageltjes actueel

Nu een Nederlandse vrouw in de gevangenis van Qatar zit omdat ze bij het neerleggen van een klacht tegen onbekenden voor verkrachting op het politiekantoor door de politie werd aangehouden en al enkele maanden vast zit wegens het hebben van buitenechtelijke seks met een lokale man ….
Nu het duidelijk is dat voetbal in feite een gesublimeerde vorm van oorlog is ….
Nu Optima als bank failliet werd verklaard en ook geen verzekeringen voor Ethias meer mag verpatsen ….
crombez bij Optima

Een woordje uitleg. Ethias was een spin-off van Omob (Onderlinge Maatschappij voor Openbare Besturen) ofte la SMAP met zetel in Luik. Maar omdat de Waalse directeurs hele kapitalen naar Zwitserland hadden versluisd in plaats van te gebruiken voor de zeg maar Waalse economie werden die strafrechterlijk veroordeeld. Van Luik naar Hasselt was niet zo ver. En dus namen Willy Claes en zijn socialistische kompanen uit Limburg de restjes en het communistisch model over. Dat gaat overigens nog altijd door. Stevaert pleegde inmiddels zelfmoord nadat hij in de riante Hasseltse kantoren van Ethias een vrouw lastig viel die daar niet mee gediend was. Maar Hasselt was toen gelukkig Qatar nog niet.

Gent is Hasselt niet dacht men in Oost Vlaanderen en in plaats van op het karretje van Claes en Stevaert te springen maakten de sossen onder impuls van Van den Bossche in Gent een heel nieuwe bank: Optima. Net zoals er geen pixel etisch is aan Ethias werkte Optima alles behalve optimaal. Veel bedrieglijke gebakken lucht vooral, zoals bij de coöperatieve aandelen van Arcopar die door het onmiddellijk gevolg van oplichting en schriftvervalsing in briefwisseling en reclamefolders uiterst risicovolle beleggingen bleken te zijn, en allicht zoals nu blijkt ook frauduleuze graaipartijen.

Omwille van de voorkennis over de nakende catastrofe nam Luc Van den Bossche als CEO van de Optima-bank ontslag, maar pas na kwijting voor de vorige balansjaren. Nu is hij voorzitter van de Immo tak van Optima. En daar staat dan de Staatssecretaris voor fraudebestrijding Crombez te blinken met de grootste zakkenvullers en fraudeurs van het land. Dit was niet zijn enige acte de présence. Er bestaan ook compromitterende foto’s van hem met Vandelanotte, Stevaert, Willy Claes, Vandenbroecke…… Socialisten, macht en geld, de meest dodelijke cocktail voor een land. Onder hun beleid mocht de staatsbank Dexia failliet gaan maar toch leuk doorwerken onder een andere naam Belfius. Ziet U het verband met de kunstmatig opgefokte rode-duivels-hype? Bel-f-ius, waarin de “f” staat voor finance en “ius” voor recht.

En toch moet van de socialistische pakbonden bij de spoorwegen en de overheidsadministraties het land in brand! Het is werkelijk de hoogste tijd voor rechtspersoonlijkheid en persoonlijke aansprakelijkheid van alle vakbondsleiders voor al de aangerichte schade!

Terwijl islamieten heel het Midden-Oosten in een bloedbad hebben veranderd en het westen al een voorsmaakje gegeven hebben wat hen te wachten staat, spugen de paleo-progressieve journalisten en politiekers de burger in het gezicht: dat er GEEN verband bestaat tussen de islam en terrorisme. Dat is vanzelfsprekend nonsens.

Een van de echt grote fouten die we maakten, nadat de Koude Oorlog was beëindigd, was dat het socialisme toen door ons dood werd verklaard en dat er dus niets meer aan de hand was. Nu, bijna een generatie later, ontdekken we dat de marxistische retoriek en de manier van denken elke laag van onze samenleving hebben doordrongen, van de universiteiten tot de media. Het islamitisch terrorisme wordt uitgelegd als ‘een gevolg van armoede, onderdrukking en marginalisering’ wat een klassieke, marxistische interpretatie is. En weer trapt de goegemeente er in. Hoeveel oorlogen moeten er nog volgen eer we er lessen uit trekken.

Iedereen die de islamitische doctrine en geschiedenis heeft bestudeerd, weet dat de islam gebaseerd is op geweld en dat zonder geweld Mohammed zou gestorven zijn als een mislukkeling. Jihad was zijn beste uitvinding en de reden voor zijn succes in Medina. In Mekka probeerde hij religie als basis voor succes en mislukte. De meeste Jihadisten komen uit de middenklasse, zijn relatief goed opgeleid en zijn absoluut niet arm, onderdrukt of gemarginaliseerd. Geweld door moslims tegen Kafirs (àlle niet-mohammedanen) wordt gewoon gevolmachtigd door zuivere Islamitische doctrine

In totalitaire en semi-totalitaire samenlevingen gaat het er niet zo zeer om de waarheid te verhullen, als wel de burgers tot in het diepst van hun waardigheid aan te tasten. Ga maar na: Mekka, Omob, Verhofstadt, Fortis, Dexia, Medina, Arcopar, Optima, Merkel, Juncker, je suis Charlie, Draghi, Frankfurt. Er zit een lijn in dit verhaal.

met de socialisten

De nageltjesredactie.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Nageltjes actueel — 1 reactie

  1. Vlamingen doe jullie ogen open, Groen is veel gevaarlijker dan Rood SPa en dat is al een drama op zichzelf.
    Leugens, bedrog, manipulaties, lullen en zakken vullen is de core business van dat Rood en Groen uitschot.
    Vertrouw NOOIT Linkse prietpraat en zeker NOOIT Groen gezeik.
    De linkse maffia wil censuur en dictatuur en wij willen dergelijke lafaards nergens aan het stuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *