Achtung! De nieuwe Nazi’s sont arrivés.

Merkel´s nieuwe klap tegen het fundamentele recht op vrije meningsuiting: “Kopp-Online” geblokkeerd op Facebook

Screenshot_11De nieuwe Joseph Goebbels: Heiko Maas, Merkel´s minister voor Censuur en Bestrijding van de vrijheid van meningsuiting.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Wat verbindt Merkel en Erdoğan? Ze bestrijden kritische berichtgeving en de vrijheid van meningsuiting. Een vrije pers en het recht op vrijheid van meningsuiting zijn de constituerende bestanddelen van een democratie. In Duitsland behoren de tijden dat beide bestonden tot het verleden. De pers is gelijkgeschakeld. Het enige verschil met de DDR is dat de gelijkschakeling niet van buitenaf, door de regering, plaatsvond, maar van binnenuit: onze systeemmedia, allemaal links tot extreem links, hebben zich onderworpen aan een interne censuur.

Media zijn de eigenlijke dragers van de verandering van het huidige Duitsland, een tot nu toe etnisch aaneengesloten, christelijk bepaald en binnen zijn nationale grenzen duidelijk gedefinieerd Duitsland, in een veelvolkerenstaat, die alle kenmerken van de vernietiging van zijn huidige waarden, cultuur, zijn taal en zijn identiteit laat zien.

Lees verder >>>

Bron.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *