Rechts is dom, en links is slim? Het blijkt andersom.

Hier in Europa beweren het dagblad en het TV journaille, kracht bijgezet door uitspraken van geselecteerde ‘deskundigen’, dat de slimme mensen stemmen op Clinton, en de domme op Trump (iets gelijkaardigs zag ik onlangs een universiteitsprofessor op TV ook beweren over de slimme tegenstanders van Brexit en de domme voorstanders van Brexit)
En kijk nu even naar dit filmpje, gemaakt door een onafhankelijke journalist/media analyst.

Onafhankelijk, want hij geeft helemaal niet aan wat zijn persoonlijke mening of voorkeur is, noch suggereert hij de ‘juiste’ antwoorden die de geïnterviewden moeten geven. (Hij mag dan wel een persoonlijke mening/voorkeur hebben, hij laat die niet merken tijdens zijn interview.
Hij stelt gewoon de vraag: “Of een een van de belangrijkste programmapunten van Hillary Clinton om de sharia-wetgeving in te voeren in de USA , een goede zaak zou zijn, en of ze hierin Hillary volgen en steunen?……”
Verbaas jullie over de antwoorden van al die ‘slimme’ democraten, en denk dan nog eens na over, en vergelijk met wat u hier hoort en leest.

De pers en het onderwijs beïnvloeden mensen meer in hun stemgedrag dan het gezond verstand hen zou moeten influisteren.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Rechts is dom, en links is slim? Het blijkt andersom. — 3 reacties

  1. Lucky9, het onderwijs is reeds jaren zwaar beschadigd door politiek benoemde miskleunen, eerst was het die troela “van het hek” gescheurde en momenteel is het die “boev”, kan het nog dramatischer?
    Onze kinderen/kleinkinderen worden “verplicht” mosselketen te betreden maar dat barbaars tuig wordt voor alles vrijgesteld want dat is in strijd met hun “barbaarse achterlijke perverse smeerlapperij” islam.
    Voor alle duidelijkheid: die smeerlapperij islam moet én zal verboden worden op ons grondgebied want die perverse smeerlapperij hoort hier niet thuis, dat is zandbakvuiligheid.

  2. Als je met een cameraman achter jou en met een micro in de hand met zo’n uitgestreken gezicht zulke vragen gaat stellen op de dijk in Knokke of Blankenberge krijg je zoals hier op Sunset Boulevard gegarandeerd dezelfde antwoorden van jonge vrouwen. Wat de man hier tracht aan te tonen is dat iedereen gemakkelijk te misleiden is, en dat de doorsnee kiezer niet geïnformeerd is en dus dom lijkt en soms ook wel is. Hoe pikt hij er anders altijd democratische deernen uit? Het drama is in de states hetzelfde als bij ons: het onderwijs heeft gefaald omdat het gesaboteerd werd. En eens ze met niet geïnformeerde jong volwassenen te maken krijgen is hersenspoeling voor leugenpers en regimemedia een koud kunstje. De afgestudeerden weten gewoon niet eens wat sharia is! Voor zover ik weet is er overigens nog nooit een Republikeinse presidentskandidaat geweest die ook hier in Europa door de rode pers en media niet als dom werd afgeschilderd. Het opvallendst was dat met Reagan. En nu krijgt Trump van de 0000 dezelfde voorkeursbehandeling. In de VS zelf wordt hij belaagd door onderontwikkeld links tuig dat voor 50 cent zijn meeting komen verstoren met geweld en geschreeuw. Dat hebben de democraten in Amerika gemeen met de moslims.

  3. Geachte redactie,
    Het linkse media crapuul dat denkt hier het mooie weer te moeten maken kan hier een lesje aan nemen wat neutraliteit en objectiviteit betreft. De naïeve meisjes die hier worden geïnterviewd weten blijkbaar nog niet voor de helft waar de reporter het over heeft. Ze hebben blijkbaar niet door dat ze hun mooie snoetjes zullen moeten verbergen, en niet meer in bikini zullen moeten rondlopen. Een decolleté zoals die nu te zien waren zal ook niet meer van de partij zijn. Volgens mij weten ze niet wat sharia-wetgeving betekend.En deze mensen gaan dan stemmen voor de mogelijk machtigste vrouw ter wereld, zielig, heel zielig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *