Kolonisatie van Europa door uitstoot van Moslims.

De door Merkel en Erdogan georganiseerde islamitische instroom groeit exponentieel.

In Turkije georganiseerde salafisten en alle vijandelijke islamieten worden georganiseerd als “oorlogsslachtoffer” in de EU gedumpt! De EU top heeft onder de naam “vluchtelingencrisis” miljoenen Moslims naar Europa geïmporteerd. Eerst miljoenen gelukszoekers binnenzuigen om vervolgens nog meer islam naar Europa te halen. Er nu blijkt dat Merkel inmiddels zichzelf als de baas van de EU ziet, ging ze ook met dictator Erdogan de Islamitische volksverhuizing reguleren namens hele EU…!

Het verdrag tussen Merkel en Erdogan om de Islamitische instroom te reguleren en voor altijd te legaliseren is een ramp geworden voor de EU!  De vijfde colonne en met hen collaborerende overheden tegen de rest van de bevolking. Merkel heeft haar persoonlijke probleem, de door Duitsland veroorzaakte problemen, ineens ons probleem gemaakt? Nu willen veel landen deze  EU van Merkel verlaten!

Europese volkeren weigeren nog verder onderworpen te worden aan mohammedaanse “emigranten” die alleen maar komen koloniseren. Merkel heeft Europa verraden: Merkel en haar ploeg zijn geen regerend team, het zijn PR functionarissen die lopen te spinnen om de gebeurtenissen die ons onvermijdelijk overkomen zo prettig mogelijk te verkopen als terecht en moreel zeer verheven zoals een ‘waarden’ gemeenschap betaamt.

Islamitische immigratie gestuurd door Turkije gaat onverminderd door! Het is werkelijk “geniaal” opgezet, maar ook zo duivels misdadig. De tsunami van moslim illegalen, jihadstrijders is gelegaliseerd via een verdrag met dictator Erdogan! Turkse paspoorten worden dan geliefde handelswaar. Irakezen, Syriërs, Afghanen, Pakistanen, Somaliërs, Eritreërs, Nigerianen, Congolezen, Malinezen, Bengalen, noem het. Allemaal opeens van Turkse afkomst.

Merkel benadrukt dat ook in de toekomst vluchtelingen naar Europa en daarmee ook naar Duitsland zullen komen. “We willen legale wegen vinden..”. Belangrijk is dat de weg uit Midden-Oosten naar Turkije niet illegaal verloopt, maar “gecontroleerd, legaal en door ons georganiseerd”. Dit is een misdaad, een startsignaal voor 500 á 800 Miljoen Moslims van hele regio! Een paar miljoen islamitische Syriërs waren nog niet genoeg? Nu gaan we ook de grenzen juridisch openzetten voor 80 miljoen islamitische Turken en meer dan 500 Miljoen Moslims die via Turkije naar Europa willen…

Bovendien moesten alle EU landen het verdrag tussen Erdogan en Merkel ondertekenen! Een Europese staatsgreep door Merkel, dit is de grootste oorzaak van EU ondergang! Dat Merkel Europa kapot maakt door haar niet aflatende drang Arabieren en Turken binnen te laten is juist. Zij is van mening dat de vergrijzing op deze wijze kan worden opgevangen.

HET VERDRAG TUSSEN ERDOGAN  EN MERKEL: Turkse dictatuur bij de EU, is de doodsteek voor de EU. ALLAH AKBAR MAFFIA ONTMASKERD!
Na onderzoek blijkt dat in EU toegelaten vluchtelingen waar ze zogenaamd bedreigd werden, massaal op vakantie gaan naar hun thuisland.

“Allah Akbar” schreeuwende Moslims worden behandeld als oorlogsslachtoffers door de EU maffia! “Allah Akbar” wordt juist tijdens aanval gebruikt! Dit is een symbool van Jihadistische veroveringsoorlogen. Immers geen enkele oorlogsslachtoffer zou “Allah Akbar” schreeuwend asiel gaan vragen! Hoe is mogelijk dat deze “oorlogsslachtoffers”, als bezetters binnenkomen?
Maar Erdogan-Merkel vluchtelingen doen dat wel!

Het punt is dat er momenteel meer Syriërs in Europa zijn dan dat Syrië ooit heeft gehad, immers geeft iedereen zich uit voor Syriër, ook de hordes ‘vluchtelingen’ uit de hele Afrika en Azië. Omdat de registratie faalt en daardoor iedereen alle kanten op rent zal Europa destabiliseren!
Het is het definitief failliet van een systeem, waarbij volksvertegenwoordiging en zelfs principes ondergeschikt zijn aan het collaboreren van een klein clubje: EU commissie!

Het snelle voortplanten is een heilige plicht van de moslims, en hierdoor ontstaat altijd een grote overschot van moslimbevolking! Europa is absoluut qua bevolkingspercentage de komende jaren alles behalve verloren, de huidige islam tsunami is qua huidige aanwas weliswaar verontrustend…
Non stop groei en overbevolking is de basis van alle burgeroorlogen in Moslimlanden. Van Bangladesh, Pakistan, Irak, Syrië, Turkije, Libië, Soedan tot Marokko zien we overal het probleem van overbevolking. Sinds jaren 70 kunnen ze hun bevolkingsoverschot zonder problemen naar Europa verplaatsen.

DE OVERBEVOLKING IS HET ENIGE WERKELIJKE PROBLEEM !

Het gevaar is dat deze moslims nu met een nog grotere overschot, hele Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met de miljoenen binnen… Bevolkingsgroei van moslims onder speciale omstandigheden gaat sneller. Europa is nu de nieuwe broedplaats van Moslims geworden.
In huidige situatie passen de Moslims geen restricties meer toe maar gaan er steeds stemmen op om een nieuwe tocht demografisch te ondersteunen door een doelgerichte kolonisatiepolitiek, desnoods door misdadigers naar Europa te verbannen en jonge meisjes te verplichten om ter plekke te trouwen met moslims. Mohammed was ervan overtuigd dat de Arabieren de wereld kunnen veroveren via zijn succesvolle demografische oorlogsdoctrine!! De ergste gevolgen van deze bevolkingsexplosie zullen nog komen…

Abnormale gevolgen van de groei van Moslimspopulaties en de huidige jihad oorlogen hebben niks te maken met de mensenrechten enz… Creatie van overbevolking is een grote wapen van Islam… Europa is nu al overbevolkt door de binnengedrongen massa Moslims. De komst van nog meer moslims uit Afrika en Azië zal de problemen alleen maar groter maken.

Mohammed heeft voor zijn wereld dominantie een nieuwe wapen uitgevonden. Creatie van een constante overbevolking als religieuze plicht, heeft altijd succes gehad en werkt nog steeds! Moslims exporteren hun uitstoot naar Europa en dit noemen ze migratie! De vele miljoenen moslimmannen die nu Europa binnenkomen, zijn opgevoed en opgeleid hoe ze nieuwe gastland kunnen koloniseren. Met huidige politieke doctrinaire patronen verstikken ze de vooruitgang en vernietigen ze bestaande cultuur, wat Mohammed ook deed…!

De islamitische expansie is een feit. Ze wordt door de goddelijke hand gestuurd. Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd. De Islam heeft een andere manier gevonden om Europa te koloniseren: middels de baarmoeder, immigratie en het bekeren van zwakke Europese volkeren.

EU leiders willen de waarheid niet zeggen tegen hun eigen bevolking! De binnenkomende massa moslims is juist de slachtoffer van de barbaarse Islam zelf. Overbevolking en structurele verplaatsing van de uitstoot is goed geregeld door de Islamitische regelgeving! Moslims volgen de wetten van Islam en hun jihad oorlogen zijn dus onvermijdelijk!

De creatie van een constante overbevolking via een niet natuurlijke weg is een groot wapen voor de Islam. Het is een wet in Islam en bedoeld voor de dominantie van de hele wereld! De migratiestromen die de laatste jaren op gang komen zijn de verkeerde oplossing voor het probleem van de overbevolking. Miljoenen agressief  ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims worden geholpen door de EU machthebbers!

Europa is het doelwit van een invasie, want een belegering impliceert dat er ook een verdediging tegen de aanval is. Het tegendeel is echter het geval: de lidstaten van de EU zetten hun deuren wijd open voor miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika. ‘Vluchtelingen’ worden ze door media en politiek genoemd. ‘Onze jihad strijders, om jullie te veroveren en te onderwerpen,’ zegt ISIS.

De islam heeft geen absolute meerderheid nodig om hier de boel te domineren. Als maar enkele procenten van de binnenkomende asielzoekers overgaat tot terroristische actie dan kunnen ze de gehele samenleving ontregelen.
Wat ons hier in Europa betreft zullen we iets moeten verzinnen dat Arabieren, Turken, Pakistanen en Afrikanen in staat stelt hun eigen overbevolking problemen op te lossen zonder die te exporteren naar Europa.

h/t Florac Bosch

N.v.d.r.:

Wat volgens onze redactie absolute voorrang heeft is het organiseren van het verzet onder de autochtone bevolking(en) tegen de EU-oligarchen en hun binnenlandse collaborateurs. Daarom is het noodzakelijk deze autochtone bevolking(en) op een georganiseerde manier te informeren over wat de islam is en inhoudt op basis van de feiten. Een belangrijk onderdeel van deze tactiek is het ontmaskeren van de islamitische leugens. Eens een aanzienlijk deel van de bevolking echt en deugdelijk geïnformeerd is maken leugen en bedrog veel minder of misschien zelfs totaal geen kans meer.

Want leugen en bedrog zijn de belangrijkste wapens van de vijanden van onze vrijheid en democratie. Sla hen dat wapen uit de handen, dan rest de dictators enkel de mogelijkheid om hun dictatuur te stoppen ofwel van structureel geweld over te schakelen naar fysiek geweld zoals de nazi’s deden. In dat laatste geval is een burgeroorlog tussen de oligarchen en hun aanhangers met het geïnformeerde volk van de vrije wereld onvermijdelijk.

De aanwezigheid van mohammedanen (moslims) op het grondgebied van seculiere rechtsstaten is onaanvaardbaar en onhoudbaar. Daarom moet op welke manier dan ook een eeuwigdurend sluitend en streng “aanpassen of terugkeren”-beleid gevoerd worden. Wij autochtone vrije westerlingen zijn immers niet van plan ons welwillend te laten onderwerpen en genocideren. Dit beleid is de enige manier waarop een bloedbad zonder voorgaande in de wereldgeschiedenis nog kan vermeden worden.

 

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *