De maskers vallen af, nog eens.

Het snijden in de schulden in Cyprus is de blauwdruk voor de verdere euro-redding: vrijdag vroeg in de ochtend wordt in Brussel besloten om te onteigenen. Daarop wordt het online bankieren geblokkeerd. Zondag volgt de formele wet op nationaal niveau. Maandagmorgen is de verplichte heffing al van de rekening afgehaald.

eupres

Laat je zuurverdiende centjes voor alle zekerheid op de bank staan dan loop je geen risico. Het beste is een staatsbank, heel veilig. Belfius is er zo eentje waar de brave burger volledig vertrouwen in heeft want de ministers hebben gezegd dat het een goede bank is.
Het resultaat mag er zijn, van nog enkele miljarden verlies vorig jaar, dit jaar een slordige 500 miljoen winst, op één jaar. Zeg nu zelf, als dat geen goede bank is, even goed als de betrouwbare familiebank Fortis, euh Fortwas, Ooitwas.
De meesten kleine landen doen mee met de grote jongens in de hoop niet opgevreten te worden door de krokodil EU, maar zie wat in Cyprus gebeurt. Als je denkt dat je centjes veilig geparkeerd staan, heeft Van Rampuy en co een nieuwe truc gevonden, een dictatoriale beslissing om de bankrekeningen te confisqueren. En kom nu niet aandraven met hun argument dat het allemaal rekeningen zijn van Russische maffia leden, alsof er geen normale burgers wonen in Cyprus. Volgens de EUSSR is eigendom, naar hun voorganger de USSR, diefstal.
Geen enkel door de bevolking verkozen parlement zou zich daar aan wagen, om het met een populair en afgezaagd gezegde duidelijk te maken, de maskers vallen af.
Die blauwdruk voor heel Europa zouden velen onder ons wel willen inkijken, enkel om te weten wanneer wij aan de beurt zijn.
Stradi
http://ejbron.wordpress.com/2013/03/16/eu-onteigent-bankklanten-wet-op-zondag-op-maandag-is-het-geld-al-weg/#more-35807

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De maskers vallen af, nog eens. — 1 reactie

  1. In de zeverende dag zat die huichelaar de bevolking nog wat extra te belazeren. In 2014 stopt hij er mee!!! Nog zolang met die ellende opgescheept zitten is geen pretje, om de simpelen van geest gerust te stellen zei hij dat er nog vanRAMPuys zijn om op te stemmen!!!
    Zou die nu echt ziek in het koppeke zijn? Op geen enkele vanRAMPuy zullen wij, onze kinderen en kleinkinderen ooit stemmen, laat dat heel duidelijk zijn, vergif in de rekken is schadelijk.

    Het ergste van alles is dat wij Europeanen een misdaadorganisatie in leven houden en daarbij ook nog rijkelijk belonen. Kan het nog kotsmisselijker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *