“Deze volksverhuizing is als de Val van Rome rond 500”

De Tsjechische hoogleraar economie, liberaal en politicus, bevrijdde mee zijn land van de Sovjets en het Slovaakse “broedervolk”.

De migratiecrisis vandaag gelijkt op de volksverhuizing die het antieke Rome vernielde, zegt en schrijft Vaclav Klaus.

De moordenaars met Arabische namen en Europese paspoorten tonen de waarheid. Vaclav Klaus: “In de Europese en Tsjechische media worden zij politiek correct “Fransen” of “Belgen” geheten, maar zij hebben getoond dat zij noch Fransen noch Belgen zijn en dat nooit willen worden. Zowel de Europese landen waarin zij geboren werden en de autochtone burgers haten zij grondig.”

De Europese politieke elite dwingt deze politieke correctheid en huichelarij af en is een bedreiging van de vrijheid en de democratie. Vaclav Klaus: “Het meest dramatisch is de toestand in het machtigste land van Europa: in Duitsland. De Duitsers zijn de schouwspelers in een reusachtig sociaal experiment.” Vaclav Klaus reist rond om zijn mening te geven en publiceerde een boek over de massamigratie in het Tsjechisch dat gelijklopend vertaald is in het Duits.

Lees verder in ’t Pallieterke >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

“Deze volksverhuizing is als de Val van Rome rond 500” — 1 reactie

  1. Dagelijks worden 10 tallen paarden van Troje binnen gesleept, wij moeten die misdadigers die de paarden binnen slepen zwaar gaan straffen, heel zwaar want ze hebben ons leven en onze veiligheid totaal verwoest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *