Het wordt spannend.

Nadat onze redacteur a. griffon op facebook brutaal, dictatoriaal, ondemocratisch, arbitrair en politiek correct door een of andere onderontwikkelde islamofiele fascistische oen werd gebannen, viel hetzelfde lot te beurt aan de nog meer bekende duitse schrijver en voormalige journalist bij de FAZ Udo Ulfkotte omdat die samen met een politieman een nieuw boek had durven publiceren (!) over de echte feiten van de echte realiteit uit het echte leven in Duitsland.

Oeps, de sociale media en vooral Facebook blijken helemaal niet sociaal te zijn! Integendeel als ze een of andere Mohammedaanse aars kunnen likken staan ze te dringen om de eerste plaats! De nazi-stazi-madam ‘Angela Merkel’ zal hierbij beslist een meer dan doorslaggevende rol hebben gespeeld. Petrodollars allicht!

Maar nu gaat ook het eveneens Amerikaanse You-Tube dezelfde fascistische en dictatoriale islamofiele weg op. Vrij kleurloze en zelfs modaal te noemen filmpjes worden er doodleuk gecensureerd omdat ze islamkritisch zijn. Pijnlijk nauwkeurig, uiteraard. Geen geweld of seks te zien maar blijkbaar is kritiek op de islamitische doctrine tot een soort van misdadige zedenschennis verheven. Dit zijn hopelijk de laatste stuiptrekkingen van Obammalah, in de realiteit ‘Barry Soetoro’, een schriftvervalser en moslimbroeder.

Daarom een gecensureerd voorbeeldje dat op Nageltjes en ver daarbuiten een tweede leven begint onder meer: HIER ZO!

Heeft U nog meer tekens aan de wand nodig alvorens U wakker wordt? Laat ze ons weten en vooral geworden!

Beste vrienden, wij in Hongarije observeren met angst alles wat er in Duitsland tegenwoordig gebeurt. Leugens verbergen de waarheid, desinformatie viert hoogtij. Kiezers die hoe dan ook heel weinig lezen, ervaren zelfs niet een fractie van de waarheid over migranten. Als u hen een bezem geeft, zullen ze morgen niet komen opdagen!

Dus wanneer werknemers niet eens als dusdanig kunnen worden beschouwd, blijft het islamitisch gespuis voor nog eens 100 jaar ongebreideld hier immigreren om te parasiteren. Terwijl Oost-Europeanen en Zuid-Europeanen zo graag zouden werken in Duitsland, Frankrijk of de Benelux!

Maar néé, de fascistische roeptoeters uit Brussel en de nazi-stasi Merkel verkozen Mohammedanen boven volbloed Europeanen als arbeidskrachten. Hoe crimineel kan je bezig zijn?

Groeten uit Boedapest en Warchau.