Ben ik een racist?

Mijn criterium om mensen te onderscheiden van elkaar, is objectief en controleerbaar. Ofwel liegen ze, ofwel doen ze dat niet! Als ze dat blijven doen en daarin ook volharden dan zijn het meestal socialistische antiracisten, belgische bisschoppen, echte racisten, of Mohammedanen. Dat zijn fanatici die een opinie over een kenmerk als uitsluitingsmechanisme gebruiken. Het zijn dus leugenaars en jawel, fanatici! Daaruit volgt dat ze meestal ook oerdom zijn en alleen met liegen, bedriegen, discrimineren, indoctrineren, hersenspoelen en schreeuwend structureel gewelddadig de overhand kunnen halen op mensen met een “gemiddeld” gezond verstand.

Het spijt me helemaal niet, maar Nelson Mandela was een vuile anti-blanke racist en een terroristische massamoordenaar! Yasser Arafat was een antisemitische racist en een vuile terroristische massamoordenaar! De zevende-eeuwse roverhoofdman “Mohammed” (van de islaam) was een vuile terroristische massamoordenaar en een sadistische slavenhandelaar bovendien!

Vermoedelijk wordt ik dus ook weg gezet als racist. Want ik heb wel onder meer een heel groot respect voor Ayaan Hirsi Ali (want ik ben volgens sommigen ook een mannelijk chauvinistisch zwijn) én bovendien een even groot respect voor Tidiane N’ Diaye die zelfs nog veel zwarter is als Ayaan.

En toen ik daar op aangepakt werd door het eurofiele politiek correcte journaille van de Belgische leugenpers, wist ik het zeker: ik ben géén racist! Diegenen die mij racist noemen dat zijn de echte vuile smerige discriminerende racisten

Ik denk overigens dat mijn criterium om het onderscheid te maken moeilijk of niet te verbeteren valt.

Een voorbeeld: Mohammed was ofwel een leugenaar ofwel was hij dat niet. De eliminatie gaat verder. Mohammed was ofwel een moordenaar ofwel was hij dat niet. (Nu voelen de echte anti-racisten zich al ongemakkelijk in hun broek of jurk.) De strop spant zich verder. Mohammed was een slaveneigenaar of was geen slaveneigenaar? … Mohammed wordt in de “heilige” koran vrij beslist afgeschilderd als ‘uitermate blank’ en had vooral ‘zwarte’ slaven en Joodse slavinnen. Daarom draag ik zo veel zorg voor mijn kogelvrije vest.

Hadden Theo Van Gogh en Pim Fortuyn dat ook maar gedaan! Excuseer mij, maar als ze mij zo aanvallen dan verbrijzel ik hun muil en sla ik hun scrotum tot moes. Dat heet wettige zelfverdediging tot de islamofiel schurftige EU dat ook durft af te schaffen.

En dan, dan is het oorlog! Dan is het ieder voor zich. Dan is het wij of zij. Dan is het Maidanek voor ons of Nürnberg 2.0 voor hen. Dan rest er geen ander alternatief.

Dan is het fabeltje van de vrede-handhavende EU definitief verdampt. Dan is de Belgische “Graaf Von Rampuy” gewoon loslopend wild.

Dan is de “populistische” praatjesmaker Bart ‘Albert Liliane’ De Wever ook definitief als dusdanig en verknipt ontmaskerd. Wedden dat die niet eens in staat is daar een stokje voor te steken? Mits schuldbekentenis mag deze ‘kafir’ dan -voor mij althans- blijven leven àls hij een betrouwbare eed kan verzinnen!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Ben ik een racist? — 3 reacties

  1. Lucky9, de echte racisten liggen in Brusselallabath geregeld samen om zich vol te vreten, krom te zuipen en de burgers te beliegen en te bedriegen ondertussen beroven ze de burgers om het misdadig midden oosten én Afrika te plezieren, ze halen ze zelfs massaal naar hier wetende dat dit fataal zal aflopen.
    Wat er nu moet gebeuren is heel dat profitariaat bestaande uit franskiljons, coburgers, EU misdadigers, die massa regeringen en parlementen incl. senaat én die massa vreemdelingen “totaal droogleggen” er dus geen eurocent nog aan verknoeien en al het vreemd én verraderszootje wegjagen van ons grondgebied te beginnen met de moslims/islamieten want dat is de grofste perverste smeerlapperij op ons grondgebied, mosselketen tegen de grond en de politie opdracht geven hard op te treden tegen die barbaren.
    Misschien komt het dan nog goed met Vlaanderen op voorwaarde dat we enkel nog kiezen voor “Het Vlaams Belang”, letterlijk en figuurlijk.

  2. Beste Lucky9,
    U en ik , samen met vele anderen zijn geen racisten, wij zijn realisten. Hoe men het in de media ook tracht te verkopen. De multicul propagandisten zijn zelf de racisten, de racisten tegen het eigen volk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *