Dit is Vlaamse grond

h/t Roeland Van Walleghem

Onze redactie heeft lang geaarzeld omdat we liever een Rolls of een Bently hadden gezien. Maar Noblesse oblige! Nu we de vervangende rotzooi hebben waargenomen zijn we meer dan ooit overtuigd dat er vervalsers aan het werk zijn. Hun stempel is onveranderlijk EU! Een misdadige organisatie van een totalitaire dictatoriale staat die men wil geboren zien worden.

Waregem zingt en rockt voor zijn eigen onderang. In Antwerpen is zelfs ketnet in t’ stadt!

Hier wordt ik bijna kotsmisselijk van. Hoe debiel kan je zijn? En het gaat zo maar door!

In Meise hebben ze zo hun meer dan gerechtvaardigde twijfels. In sint Ma(a)rtens latem denken ze bij de slimsten te zijn, hoewel dat niet onmiddellijk blijkt.

Voor ongedekte nva-cheques moet je in Geel zijn.

Op de place Saint Josse in “Mollenbeck” geraken zelfs de meest geharde Mohammedanen verward  en verkrachtsingsbereid.

En zelfs in Ronse is men niet te benauwd om beroep te doen op een kunstmatig geinsemineerde ronde van frankrijk gekte.

Maar wat blijkt? In Bonheiden, Asse, Grimbergen, Tienen, Landen, vieren vulgaire ticket-verkopers hoogfeest.

Ik kon het niet meer eens zijn dan met het advies van Kontich. SCHEER U WEG, JE WORDT BELOGEN  EN BEDROGEN!

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Dit is Vlaamse grond — 1 reactie

  1. Wat een geweldige song! Ik kom notabene niet eens uit Vlaanderen, maar ik voel me er absoluut verbonden mee. Uiteindelijk is er niet zoveel verschil tussen Nederlanders en Vlamingen. Het doet mij denken aan lang vervlogen tijden toen er nog heel veel protestsongs waren. Denk maar aan Boudewijn de Groot, Bots, Veulpoepers en dan natuurlijk ook de Amerikaanse protestsingers (Bob Dylan en anderen). Van mij zou dit een tophit mogen worden… maar ik ben bang dat dat niet zal lukken. Stel je voor dat je iets positiefs zou zeggen over je eigen land. Als ik denk aan onze koningin Maxima die rustig beweert dat Nederland niet van de Nederlanders is. Nou, daar denk ik heel anders over. Ik ben al aardig op leeftijd dus ben ik bang dat ik het misschien niet meer mee mag maken, maar ik hoop toch van harte voor mijn kinderen en jonge kleinkinderen (de jongste is net gisteren geboren) dat er een enorme omslag komt. Ik gun mijn nageslacht eenzelfde vrij land als waarin ik mocht opgroeien. Ik ben zelf geboren in 1949, dus de effecten van de tweede wereldoorlog heb ik best nog wel ondervonden, maar vrij ben ik altijd geweest. Helaas moet ik constateren dat ik nu niet meer zo vrij ben. Je bent tegenwoordig bang om wat te zeggen en als ik zelf niet bang ben, dan word ik wel door anderen tot de orde geroepen, omdat zij bang zijn. Wat een wereld!!! Hoe heeft het ooit zover kunnen komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *