Migrantencriminaliteit explodeert in Duitsland

Duitsland 2016: Migrantencriminaliteit explodeert

Je zal dit van onze kranten en televisiezenders niet vernemen. Maar het is wel de realiteit. Daarom werd de auteur Udo Ulfkotte brutaalweg van zijn facebook-account beroofd. De Duitsers zouden massaal zijn nieuwe boek eens moeten gaan kopen! We mogen de waarheid niet te weten komen. Lange tijd hebben de politiek en leidende media ons belogen en het blijven beweren: De massale toestroom van mensen uit een ver afgelegen cultuur uit Afrika en het Midden Oosten zou ons vrede en welstand brengen. De realiteit? Migrantencriminaliteit werd het alomtegenwoordige probleem.

Terwijl migrantencriminaliteit ontkend werd hebben onze politiekers geen nieuwe gevangenissen gebouwd. Uiteindelijk belogen ze ons met de bewering dat die criminaliteit terug zou afnemen. Nu moeten onze gevangenissen wegens instortingsgevaar ontruimd worden – ze zijn zo bouwvallig als onze straten, scholen, kleuterscholen en universiteiten in dewelke eenvoudig niets meer geïnvesteerd wordt.

En langzaam maar zeker worden ook deze laatsten er zich van bewust: Niettegenstaande alle geruststellende leugens van onze politiekers luidt de waarheid dat de migrantencriminaliteit explodeert.

We hadden als gevolg van de torenhoge migrantencriminaliteit behoefte aan steeds meer gevangeniscellen, maar hebben er minder en minder beschikbaar. Niet alleen dat: de allochtone criminelen worden ook steeds agressiever, ze zijn “een uitdaging voor het gevangenis-systeem”

Zelfs bij ooit zo vredige plaatsen zoals zwembaden heeft men nu angst voor oosterse Seks-Gangsters, die geen respect voor onze cultuur hebben. In Chemnitz kon een politieagente onlangs een Pakistaanse seks-gangster slechts afweren met één gerichte stoot op het onderlijf – een duidelijk pijnlijke inburgeringscursus.

De straffen voor allochtone sex gangsters zijn ongelooflijk mild. Een Eritreeër die een 17-jarige wou verkrachten in een parkeergarage in Bad Oldeslohe moet slechts paar uur Arbeid voor de gemeenschap verrichten – dat is het. Dit wordt onder criminele immigranten rond verteld.

De Duitse vereniging van steden wil het probleem oplossen op een interessante manier: gewoon van veel vluchtelingen politiemannen maken. Men wijst zich daar beter met de wijsvinger naar het hoofd. Terwijl de asielzoekers of “zuiderlingen” op onze speelplaatsen drugs aan kinderen verkopen, op speelplaatsen voor kinderen masturberen en conductrices uit de trein proberen te gooien (“Jij teef bent ons respect verschuldigd”), willen wij onze veiligheid aan  migranten toevertrouwen?

In Passau hebben asielzoekers eerst een conciërge bijna dood getrapt en hem vervolgens in de Donau geworpen. Had een Duitser bijna een asielzoeker gedood en in de Donau gegooid, dan zouden alle politici nu massaal naar Passau op bedevaart gaan en kaarsjes branden maar met een Duits slachtoffer? Dan kijkt men gewoon weg. Hoe gek zijn we eigenlijk?

Vandaag worden vrouwen in hun eigen huis door migranten verkracht – en toonaangevende media en politici kijken de andere kant op. Als een Turk een gepensioneerde die hem op een rookverbod had gewezen, met een strijkijzer, brandende kaarsen en een mes in de genitaliën dood foltert steken politici en de mainstream media op hetzelfde moment in koor de loftrompet over de “immigrantenverrijking”. Kan het dan nog afwijkender?

Bijna elke Duitse stad kent nu “aandravende afrikanen”. En in bijna elke Duitse stad hebben senioren die zich alleen met een rollator kunnen bewegen angst voor criminele immigranten. En hoe reageren onze politici? Burgemeesters raden Duitse vrouwen vandaag de dag gewoon aan om niet langer alleen de deur uit te gaan.

Vroeger heeft Duitsland grondstoffen ingevoerd om daaruit goederen te vervaardigen die in de hele wereld zeer gegeerd waren en goed betaald werden. Vandaag importeert Duitsland criminelen en terroristen, die geen enkel ander land hebben wil. En omdat we in Duitsland nu meer en meer criminele moslims hebben worden in onze gevangenissen in toenemende mate steeds meer  islamwetenschappen ingevoerd. Hoe lang nog gaan de mensen daarbuiten dat alles nog slikken?

Hoe veel willen wij nog voor de criminele buitenlanders uitgeven? Ergens moet er iemand zijn die de mensen daarbuiten de waarheid vertelt. En die luidt als volgtOnze politiekers en mainstream media zijn verantwoordelijk voor criminaliteit zonder grenzen.

h/t Udo Ulfkotte

Bron, vertaald uit het Duits door lucky9

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Migrantencriminaliteit explodeert in Duitsland — 4 reacties

  1. Mannheimer in Duitsland, Snaphanen in Denemarken, Fjordmann in Noorwegen, Nageltjes in Vlaanderen, Bron in Nederland. De waarheid zal zegevieren.(En de Fascistische euro oligarchen zullen in het islamitisch zand bijten!)

    • Beste admin,
      Dat wil ik graag met u hopen. Maar er valt nog een hele weg af te leggen. We werken er aan, of beter jullie werken er aan.

  2. Zoals terecht in de laatste zin wordt geschreven, en zoals ik reeds lang hier en op gelijkgezinde blogs schrijf. “Onze politiekers en de en de *mainstream media zijn verantwoordelijk voor criminaliteit zonder grenzen”.
    * Hoewel ik het woordje mainstream (onterecht) nooit gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *