Het gerecht in Duitsland.

bara naked islamHet gerecht in Duitsland doet meer en meer denken aan dat van de jaren 30 in de vorige eeuw. Een Duits koppel is er veroordeeld wegens het open houden van een door facebook geblokkeerde pagina die kritisch was voor de islam.

Zo behandelt de Jood Zueckerberg kritiek op de islam. Hij is gewoon een smerige verrader van het volk van Israël. Daarom geven we graag voluit een bruggetje naar wat hij niet wil dat we weten: http://www.examiner.com/article/muslim-mafia-author-muslims-working-with-facebook-to-silence-critics-of-islamgeblokeerde link

Van alle rechters zou je van een Duitse rechter toch verwachten dat hij weet wat er in Nürnberg gebeurde. Zijn bedoeling was echter duidelijk: angst aanjagen en het recht op meningsuiting van vrije burgers in de kiem smoren! Het nazisme is blijkbaar in zijn hersens nog steeds niet uitgeroeid! Deze rechter is zelf een misdadiger want hij gebruikt ongeoorloofd structureel geweld voor politieke doeleinden. Hij zou op staande voet moeten afgezet worden, of erger.

lees verder  (met video) >>>

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *