Vandaag wensen we alle Vlamingen

een zinvolle 11 juli.

Les in hoofdrekenen. 1.854 euro schenkt iedere Vlaming (0 tot 99 jaar) jaarlijks aan onze Waalse medeburgers zo attesteert jong NVA. Hoog tijd om de mensen te sensibiliseren.
9.270 euro schonk ik dit jaar dus samen met mijn vrouw en 3 kinderen al aan Wallonië + Bruxelles, en u ?

foto van Jong N-VA.

Brexit in Belgisch perspectief. De transfers van Vlaanderen naar Wallonië zijn 13 keer zo groot als die van Groot-Brittannië naar de EU, volgens jong NVA, die België in navolging van Bart DW ook leukweg ziet verdampen in de EU. Voor de islamofiele opvang-iftar-maattijden van minister-president Geert Bourgeois, die alleen op TV stoere taal spreekt, komt daar per jaar nog minstens eens 2 miljard Euri bij. Subtotaal 14 miljard euro.

En als we alle criminele illegalen per veilige privé-jet -zodat ze niet kunnen terugkeren- willen terugsturen aan 40.000 euri per jihad-kop zouden we daarbij nu 0,4 miljoen x 40.000 euri = 16 miljard euri moeten bij tellen. Dit is dus samen 30 miljard euro of omgerekend 4.636 euri die iedere Vlaming ( 0 tot 99 jaar) zou moeten ophoesten om gewoon orde op zaken te stellen.

Wanneer zijn ze weg en sturen we de iftar-maattijd-nuttiger ook de laan uit??

Ziet U het bedrog? 4636-1854 = 2.782 euri of 112.000 bef (voor mijn gezin dus 13.910 euri of 561.000 bef!) die niemand jaarlijks meer kàn ophoesten als hij of zij zoals vorig jaar tot 18 augustus 2016 verplicht voor de BELGISCHE staat moet werken én de iftar-maaltijden van de Vlaamse minister-president met Mohammedaanse jihadisten mee moet sponsoren.

Men moet dus over een jaarlijks inkomen van meer als +/- 20.000 euri per jaar te beschikken alvorens men een eerste laagje margarine op een eerste boterham van zijn gezinnetje kan smeren én openbaar orde op zaken wil houden zonder loslopende criminelen, roofmoordenaars en verkrachters van alles wat blank is.

We maken ons geen illusies dat dit met andere politieke partijen aan de macht een beetje anders zou zijn maar deze waanzin moet gewoon stoppen! Dit is onze boodschap voor 11 juli 2016. Deze waanzin moet stoppen of er komen uiterst ernstige en voorspelbare economische ongelukken van.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Vandaag wensen we alle Vlamingen — 3 reacties

  1. Red: Ik heb het betreffende artikel “met verwijzing naar uw blog” doorgestuurd naar 35 vrienden en kennissen kwestie van ze wakker te houden en “goed” te stemmen bij de volgende verkiezingen.
    Die huidige troep vulgaire volksverraders moeten weg, punt.

  2. Voor de geachte redactie, zijn volgers en reageerders wens ik een fijne Vlaamse feestdag. Houzee

  3. Red: Het is mij al jaren duidelijk en dan vergeten jullie nog die weggesmeten ± 35.000.000 aan die coburgersclub, de miljarden aan die EU misdaadorganisatie en de miljoenen aan die provincievreetclubjes en de ± 300.000.000 euro aan die waardeloze BRT die voor circa 65% steeds bezig is met herhalingen en herhalingen en herhalingen, uiteraard kijken we niet naar die bullshit maar wel jammer dat wij “tegen onze wil” die bullshit subsidiëren en dan hebben we het nog niet over de verwerpelijke subsidiering van religies of wat daar graag wil voor doorgaan.
    De Vlamingen kijken dus blijkbaar toch liever naar voetbal, tennis, familie of thuis i.p.v. te zorgen voor een veilige leefbare toekomst voor hun kinderen en kleinkinderen, bij die groep hoor ik gelukkig niet thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *