Bedrog en het smijten met geld

Steeds meer mensen weten niet meer hoe ze financieel het einde van de maand moeten halen. Er is een crisis. Voedselbanken krijgen steeds meer klanten. De bouw ligt voor een deel stil. Kleine zaken gaan failliet. Dokters moeten weer hun eigen studie gaan betalen en de cultuur wordt ernstig bedreigd. 

Pensioengerechtigden moeten jaren langer doorwerken en de zorg wordt geleidelijk onbetaalbaar. Spanje en Griekenland moeten mede door ons overeind gehouden worden. De internationale criminaliteit tiert welig omdat binnen de EU alle grenscontroles zijn opgeheven.

Al deze ellende vindt zijn oorsprong in de toenemende spanningen binnen de Europese Unie. De thans tien jaar in gebruik zijnde euro, die het symbool moest zijn van het EU-ideaal, is nooit populair geworden. Bij het systematisch doorlezen van mijn eigen EU-archief wordt het duidelijk dat het hele EU-gebeuren gebaseerd is op bedrog, hele en halve onwaarheden, valse voorlichting en het smijten met geld. Vooral door sterk overschatte politici.
België in het groot dus!

Anarchie? Chaos? Het is rustig in de Britse straten, wat over EU-landen als Frankrijk en België met alle vakbondsacties niet kan worden gezegd. De Britse handel gaat ook gewoon door, net zoals voor het referendum en net als in al die eeuwen dat het land niet tot een EU behoorde. De geïnterviewde vrouw in Londen was het slachtoffer van ‘fact free’ propaganda. Uit de EU- en Remainhoek welteverstaan. Zij was duidelijk gaan geloven in de bangmakerij dat haar land hel en verdoemenis te wachten zou staan indien de Britten voor Brexit zouden stemmen. De EU staat aan de rand van de afgrond, niet Groot Britannië.

Hoe ondemocratisch belangrijke beslissingen over de EU worden genomen, bleek in 2005 toen wij voor het eerst onze mening mochten zeggen over de zogenaamde EU-grondwet, die niemand ter inzage had gekregen. Na Frankrijk zei ook Nederland op krachtige wijze NEE. Het resultaat was dat die kreupele grondwet onder een andere naam (het ’Verdrag van Lissabon) tóch heimelijk werd ingevoerd en dat onze regering besloot nooit meer een referendum uit te schrijven. Daar was het Nederlandse klootjesvolk kennelijk te dom voor.

Kortom: sinds de tijden van Julius Caesar, Karel de Grote, Karel de Vijfde, Napoleon en Hitler zijn er altijd weer machtsbeluste politici geweest die trachtten heel Europa onder één bestuur te brengen. Het mislukte allemaal omdat er geen draagvlak voor was. De EU is thans een godsdienst geworden en ieder die daar niet in gelooft wordt als een ketter beschouwd, die eigenlijk de dood verdient. Het is niet eens zó ondenkbaar dat de toenmalige aanstormende politicus Pim Fortuyn, alleen al voor zijn keiharde afwijzing van de EU, thans precies tien jaar geleden is neergeschoten op een parkeerplaats bij een Hilversumse radiostudio.

Maar als er iets is wat de geschiedenis ons geleerd heeft is dat er naast de velen die bang zijn en zwijgen, er altijd genoeg zijn die dat niet doen.
Wij patriotten hebben voor deze ontwikkeling al jarenlang gewaarschuwd, maar weinigen hebben geluisterd. Nu klopt het op de deur en dringt als ongenode gast naar binnen. Ik denk niet dat het de meest benadeelde en verlate Europeanen zullen zijn die het op gang gaan brengen. In plaats daarvan zullen ze worden gedwongen zich te verdedigen tegen buitenaardse hordes die hen terroriseren en een systeem die dit toelaat. De tekenen zijn duidelijk zichtbaar.
Dit is de werkelijkheid, of je het nu leuk vindt of niet.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Bedrog en het smijten met geld — 1 reactie

  1. Geachte redactie, beste admin.
    Voor de volle 100% akkoord, en nee ik vind het niet leuk, al jaren niet meer. Ik heb onlangs de berekening voor mijn pensioen laten maken. Het is huilen met de pet op. 42 Jaar gewerkt plus nog 4 jaar leercontact 46 jaar samen dus. Wegens kapot gewerkte rug de laatste 5 jaar deeltijds gewerkt zonder enige bijpassing, geen ziekenkas of andere instelling.Wie zijn plicht doet wordt benadeeld, wie er zijn kl*ten aan veegt wordt beloond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *