Rivieren van bloed (2)

De antithese van democratie is machtswellust. Vul de namen maar zelf in!

Het communisme had niets te maken met het ‘lot der verdrukten’ maar was een ideologie van machtswellustelingen: niets of niemand ontziende individu’s die geilen op het uitoefenen van macht ten koste van alles.

Geen enkele reactie is zô fanatiek al deze die gefundeerd is op een door anderen geïndoctrineerde opinie. Dat geldt zowel voor religieuze als voor ideologische opinies. Herlees het vorige zinnetje!

Van oorsprong democratisch gedachtegoed kan kan bijna moeiteloos gekaapt worden door misbruikers, als het gedachtegoed althans niet behoorlijk verdedigd wordt.

Daarom is het laatste zinnetje uit de speech van Powell zo beklijvend. “Ik weet alleen, dat het grote verraad daarin zou bestaan, toe te kijken en niets te zeggen.” Daarom bestaat Nageltjes, daarom overleeft het vrije woord op ontelbare vrijheidslievende blogs en websites. Daarom zal het crimineel  islamitisch fascisme het onderspit delven, zelfs al benodigt dat een nucleaire bom op de zwarte Mekkaanse steen! Wij, de vrije mensheid, hebben gewoon geen enkel ander alternatief!

1968 was in vele opzichten een scharniermoment in de geschiedenis.

Amper één jaar daarvoor (in 1967) had de EEG zich een centralistische regering toegeëigend, geheel conform de marxistisch-leninistische doctrine. Anti- democratisch en anti- nationalistisch. De oervorm van de EU-dictatuur had amper 9 jaar na haar oprichting een nazistisch embryo gebaard.

Nelson Mandela had 6 jaar daarvoor (in 1963) levenslang gekregen wegens terroristische activiteiten en socialistische apparatsjiks verhandelden tegelijkertijd gretig taksvrije alcohol aan Brusselse nachtclubs en restaurants, terwijl ze zichzelf twee of driemaal hogere wedden hadden toebedeeld dan de gemiddelde tewerkgestelde burger, maar dan wel bijna totaal belastingvrij.

Het cultureel marxisme van dementerende linkse filosofen zoals Jean-Paul Sartre en zijn overspelige minnares Simonne de Beauvoir, hadden in Frankrijk een monster gebaard. Daar wilden extreem opgehitste melkmuilen en gehersenspoelde linkiewinkies op de universiteiten een zogenaamd linkse revolutie ontketenen.

Gelukkig hield de Vlaamse studentenbeweging het hoofd koel en kon de oorlogsstokers confronteren met een uitdaging. Waarom verdragen jullie nog langer dat een Vlaamse stad zoals Leuven geregeerd wordt door franskiljons die daar een eigen universiteit op Vlaamse bodem op nahouden?

Zo kreeg de krankzinnige mei-68 revolte uit Parijs, in Vlaanderen toch nog een gunstig en democratisch gevolg als resultaat. De splitsing van de Leuvense universiteit werd nadien een feit.

Maar tegelijk bleef het links ophitsend gestook aanhouden. Petities om Mandela vrij te laten circuleerden intensief onder de leerlingen op alle athenea en christelijke scholen. De mooiste meisjes werden daar met een auto afgehaald om op de eerste rij mee te komen betogen tegen Enoch Powell, niettegenstaande ze zijn speech nog nooit gehoord of gelezen hadden. Meer nog, hij werd zelfs gedemoniseerd daar waar hij volledig klaar zag.

Wie de petitie voor de vrijlating van Nelson Mandela in de studentencafés niet wou ondertekenen werd weg gezet als onverdraagzaam, racistisch en neonazi. Uitgesloten uit het sociale leven van cultuur en -studentenverenigingen. Het cordon sanitaire tegen het Vlaams Blok avant la lettre. De fascistische linkse grijparm verschafte zich onopgemerkt macht en dat zouden we nadien tot op vandaag blijven ondervinden.

Dit is de geschiedenis zoals ze zich werkelijk ontwikkelde en voordeed. Natuurlijk zal dit negationistisch ontkend worden. Net zoals de Armeense genocide, de nazi-genocide, de al 1400 jaar lang durende islamitische genocides, en het apartheidsregime dat al sinds 1930 het Vlaamse volk discrimineert.

Maar er dringt zich een vaststelling op. Vandaag hebben we niet alleen verraders binnen onze poorten maar een legertje invallers intro muros! Quid nunc?

Wie gaat onze vrouwen, onze ouders en onze kinderen beschermen? Het is maar een vraagje maar heel existentieel!

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *