Operatie onder valse vlag

Na de gebeurtenissen in Nice en de ronduit beschamende reacties van de Franse politieke leiders voelde iedereen met wat gezond verstand aan dat er nog meer stond aan te komen. En de verrassing die er geen was kwam uit Turkije. Wat er daar gebeurde zal zware gevolgen hebben voor het vrije westen en heel Europa. De beste samenvatting van ons inzicht en opinie (tot nu toe) vind je hier onder.

Laat ons niet vergeten dat de meeste turken bij ons zowel als in Duitsland Mohammedanen zijn met een dubbele nationaliteit die zelfs in Turkije militaire dienstplicht gaan volbrengen. Deze bevolkingsgroep deinst er actueel zelfs niet voor terug autochtone Vlamingen en Duitsers te bedreigen als zij een mening formuleren over de recente gebeurtenissen in Turkije of kritiek durven uiten op Erdogan.

We zijn weer een stukje dichter bij een onvermijdelijke burgeroorlog met de Mohammedanen gekomen die ons en onze samenleving heel lang geleden de oorlog hebben verklaard. En met onze huidige laffe en totaal onbekwame politieke leiders staat het bijna zo goed als vast dat, als die burgeroorlog er komt, we die ook zullen verliezen.Tegen Turkse groepen bokkenrijders is noch onze politie noch het Belgisch leger opgewassen. We kunnen dus niet anders dan zelf maatregelen nemen.

Ook de kans op een islamofiele politiek correcte EU-dictatuur is met een reuzensprong gestegen, en het het is ook duidelijk dat Turkije ook helemaal niet meer in de NATO thuis hoort. Wat de bruine moslim in het witte huis in Washington DC voor november nog zal uitspoken is koffiedik kijken. Maar dat hij een dikke vinger in de pap had bij wat er nu in Turkije is gebeurd staat, hoewel dit niet in het filmpje wordt gezegd, voor ons als een paal boven water. Hij is persoonlijk bevriend met Erdogan die hij als eerste telefoneerde bij zijn herverkiezing.

Als Clinton bovendien de eerste presidente van de VS wordt zijn de gevolgen helemaal niet meer te overzien. Alleen een republikein kan de wereld nog redden en behoeden voor het onheil van een derde wereldoorlog. Wat we ook krijgen een wereldoorlog, een burgeroorlog of een dictatuur, het ziet er niet goed uit voor ons. Want de kans dat de huidige politieke kaste weg gestemd wordt bij de volgende verkiezingen is uiterst klein en bovendien liggen die verkiezingen nog ver af. Met het tempo waarmee de Mohammedaanse agressie zwelt is de kans groot dat er voor 2018 nog zulke afgrijselijkheden zoals in Nice en Zaventem zullen gebeuren.

En het erge is dat onze regeringen en machthebbers aan de verkeerde kant staan en partij kiezen tégen het volk en voor de mohammedanen!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Operatie onder valse vlag — 4 reacties

 1. Beste redactie ik moet u melden dat ik hier alles in België kotsmoe ben.
  Mijn kinderen hebben hier geen toekomst meer en zijn net zoals ikzelf mijn vrienden en familie zelfs de buren zwaar racisten geworden.
  Het enige wat ik wil is dat het volk zijn ogen opent want de islam gaat ons allen 1 voor 1 onverdoofd afslachten.
  Hopelijk is er toch iemand die dit eens zou willen doorgeven aan het avondnieuws want zo kan het niet meer verder. De islam en de koran moet verdwijnen en degene die hier willen blijven moeten zich gedragen zoals ons volk.

  • Beste I. Briers,
   Wij delen uw conclusie maar denken niet dat jullie racist geworden zijn, maar eerder echte realisten. Want islam is helemaal geen ras maar een ideologie (zoals het nazisme). Het scheldwoord racist wordt voornamelijk gebruikt om mensen te belasteren. En dàt is een échte misdaad.
   Anderzijds is Vlaanderen van “ons” en niet het eigendom van barbaren. Uw kinderen (en kleinkinderen) hebben hier nog een zegevierende toekomt! Recht de rug en vecht tot de laatste snik. Geen enkele verrader kan daar tegen op.

 2. Geachte Redactie, dagelijks roep ik de Vlamingen op de ogen te openen en de islamreetlikkers van cd&v, vld, spa, groen én nba weg te stemmen en te kiezen voor de enige echte partij die opkomt voor de Vlaamse Belangen nl. het Vlaams Belang.
  Dagelijks roep ik op grenzen te sluiten en alle aanwezige vreemdelingen die aanhanger zijn van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam te verplichten binnen de 24u ons land te verlaten want de aanslagen tegen ‘onschuldige’ burgers zal stijgen, nu weer in Duitsland.
  I.S. is islam – islam is I.S.
  Net zoals Mein Kamf verboden is moet ook die koran verboden worden en moeten de haatzaaiers in die mosselketen dadelijk opgepakt worden en het land uitgezet worden “onder begeleiding van politie of militairen”.
  Ik zie de toekomst “”door die EU bende veroorzaakt”” zwart in en ik zie de toekomst van mijn kinderen én kleinkinderen bedreigd door die barbaren en politieke lafaards die niet durven ingrijpen tegen die barbaren. Lullen en zakken vullen is het enige wat ze interesseert.

 3. Geachte redactie,
  De vergelijking die gemaakt wordt in het filmpje tussen de coup en de brand in de Rijksdag die de nazi’s zelf in brand staken, die vergelijking maakte ik zaterdag morgen al op twitter. Wat betreft de verkiezingen, in 2018 gaan we voor de gemeenteraad, pas in 2019 voor de parlementaire verkiezingen. Zoals jullie terecht schrijven “er hangt ons nog wat boven het hoofd”. Als we het daartegen nog niet kwijt zijn. Wat ik trouwens reeds jaaaaaaren schrijf, al van bij Angeltjes van Ray.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *