Het heeft alles met de islam te maken.

Gisteren een Iraniër (nu eens geen Mohammed maar een Ali (genaamd naar de stiefzoon van die profetische groothandelaar in slaven) met een vuurwapen in München, vier dagen geleden een Afghaan met een bijl in Wurzburg.

map showing Wurzburg location in central Germany

Verleden week een Tunesiër met een camion in Nice, zes weken geleden een Afghaan (Omar Mateen) met een automatisch geweer in Orlando Florida, Marokkanen en Algerijnen in Brussel, Zaventem en Parijs in maart van dit jaar en november en januari van vorig jaar! Wanneer gaan de ze het hier eindelijk in het Westen en vooral Europa beginnen te begrijpen? Waar ze ook vandaan komen ze hebben allemaal een kenmerk gemeen: het zijn allemaal Mohammedanen of hebben minstens islamitische ouders. Dat is de steeds weerkerende grootste gemene deler. Hun gedragingen en acties hebben alles met de islam te maken.

Maar volgens de leugenpers en de overheden hebben die acties en gedragingen nooit iets met de islam te maken. Het is altijd iets anders dat aan de oorzaak zou liggen van de gepleegde misdaden. Ook nu weer in München. Volgens een aanwezige moslima-getuige riep de dader “Allah Akbar!” terwijl hij aan het moorden was. Al ooit iemand “Hosanna in den Hoge!” horen roepen bij het koelbloedig neerschieten van Mohammedanen? Maar nee, de schutter die volgens de laatste politieversie alleen zou gehandeld hebben en zelfmoord pleegde, is nog geen dag dood of hij wordt nu al beschreven als “getraumatiseerd” ! Waarom de Duitse politie dan de hele nacht op zoek was naar drie daders, daarover blijft het koffiedik kijken

Knack en De Standaard weten zelfs nù al dat de enige dood teruggevonden moordenaar geen banden had met IS. Hoe durven ze zo’n onmogelijk te bewijzen veronderstelling neerpoten als feit en nieuws? Waarom liegen ze? Het is overigens om het even wat de media berichten. Ze controleren hun bronnen toch nooit. Wat ze schrijven en uitzenden is dus waardeloze brol en dictatoriaal geraaskal. Overigens zou(den) de moordenaar(s) even goed banden kunnen hebben met Al Qaida, Hezbollah of Hamas om maar enkele mogelijke banden te noemen

Maar het bedrog gaat nog verder. De Franse overheden/politie probeerden het beschikbaar videomateriaal over de gruwel in Nice te laten vernietigen! Uit de beelden van de bewakingscamera’s zou immers blijken dat de getroffen veiligheidsmaatregelen zo ondermaats waren dat er mogelijk sprake is van totale onbekwaamheid of zelfs opzet. De foto’s en beelden van de aldaar gedode kinderen worden op facebook en You-tube systematisch gecensureerd. In München maande de politie iedereen aan om binnen te blijven, legde het openbaar vervoer stil en riep op om alle video-opnames over de feiten te vernietigen!

Het betreft hier zonder meer een poging tot censuur. Zou het kunnen dat wij, het soevereine volk, deze gruwelijkheden niet te zien mogen krijgen zodat het hierover niet verontwaardigd en kwaad kan worden? Wel inmiddels zijn wij daar zo goed als 100% zeker van. Enkele dagen geleden pas raakte bekend dat de Franse overheid de feiten van castratie en het uitsteken van ogen door de terroristen in het Parijse Bataclan theater in november 2015 doodleuk censureerde!  De hele aanpak lijkt sterk op een medeplichtige techniek om de islamisering van Europa veilig te stellen en de Mohammedanen niet voor het hoofd te stoten. Ook als het niet ontbreekt aan duidelijkheid waaraan de daders hun boodschap ontlenen, blijven de linkse elite en de EU-oligarchen hun leugen volhouden dat het niets met de islam te maken heeft. Het zijn laffe collaborateurs en walging opwekkende verraders.

De Duitse leugenpers volgt gehoorzaam. Eerst was het “een duitser” die amok maakte. Dat zegt genoeg. Nadien volgde de hypothese van de “loon woelf”. Nu probeert Bild van de vermoedelijk uit Iran afkomstige migrant een Rechts Extremist te maken! Zolang politici en hun media blijven verkondigen dat deze Mohammedaanse daders “gestoorde enkelingen” zijn, zal bloed blijven vloeien. De islam en IS triomferen met de passieve medewerking van de Duitse politieke elite.

Die verkiest de eigen bevolking te beledigen, te beschuldigen, om toch maar de “islam” te beschermen. Waarom zaaide de Duitse politie paniek onder de bevolking, door haar te bevelen thuis te blijven? Om hun veiligheid, of om te beletten dat er filmpjes werden gemaakt over hun inzet? Op de TV kon men lezen dat diegenen die filmpjes hadden, gevraagd werden die niet op internet te plaatsen. Altijd weer nieuwe maatregelen die de Duitse bevolking treffen, hun vrijheid beperken, maar die niet kunnen verhinderen dat religieuze fanatici blijven moorden.

De kern van het probleem is dat het alles met de islam te maken heeft. De islamitische doctrine wordt bij middel van hersenspoeling op vrij jonge leeftijd ingeprent zodat hun hersentjes onomkeerbaar beschadigd worden. Omdat het individuen betreft verloopt het proces niet gelijkmatig en met wisselend resultaat. Het uiteindelijk resultaat is echter onder de minst intelligente helft de creatie van een groep geesteszieken die men psychoten of psychopaten mag noemen omdat ze de meeste kenmerken van deze toestand bezitten. Het gaat om domme mensen die niet voor rede vatbaar zijn en zich bij kritiek op de geïndoctrineerde opinies steeds fanatieker gaan verzetten.

Deze Mohammedanen zijn gemakkelijk te beïnvloeden en te hypnotiseren. Boven op hun onherstelbaar mentaal defect en gebrek aan cognitieve vaardigheden zijn ze soms ook zwaar gefrustreerd en/of depressief en vormen aldus een uitgelezen doelgroep voor het laten uitvoeren van posthypnotische suggesties.

Wij weigeren nog langer mee te werken aan het Orwelliaans bedrog om islamieten steevast moslims te noemen. Moslims zijn allemaal mohammedanen maar niet alle mohammedanen zijn moslims. Die laatsten zijn lid of aanhanger van het moslimbroederschap, een islamitische sekte die haar naam ontleende aan een van de twee meest gezaghebbende auteurs van de Hadith of overleveringen over de authentieke woorden en daden van de (misdadige) profeet: Moslim ibn Hajjaj of Imam Moslim als U wil. Het is dus een naam maar geen correcte omschrijving. Want Mohammedanen zijn de volgelingen van Mohammed zoals de christenen de volgelingen van Christus zijn. Nee geen salafisten of moslims, maar gewoon mohammedanen dus. Basta!

Door de uiterst gewelddadige aard van de islamitische oorlogsdoctrine van de massamoordenaar Mohammed die hen tijdens hun onbeschermde jeugd werd ingepompt kunnen zij in een oogwenk veranderen van een geestelijk gehandicapte, die automatisch lijdt aan cognitieve dissonantie, in een gewelddadige of moordende islamitische psychopaat voor wie moord op niet-mohammedanen een heilige plicht is, en aan wie zelfmoord werd voorgesteld als een uiting van moed en het openen van de poort van een paradijs met een voldoende aantal maagden als aan hem onderworpen lustobjecten.

Wanneer gaan al onze vooraanstaande wetenschappers eindelijk de politiek correcte omerta  doorbreken en aan de Europese politieke kastes duidelijk maken dat onze beschaving hier te maken heeft met opzettelijk mentaal gehandicapte godsdientwaanzinnigen?

Ooit moet het ogenblik komen dat de politieke kaste terug geschiedenis gaat studeren en aan de kinderen in het onderwijs terug laat aanleren dat de 270 miljoen doden die de islam de voorbije 1400 jaar op drie continenten maakte onder niet-mohammedanen, veruit de grootste en  schandaligste schending van mensenrechten is uit de wereldgeschiedenis.

De beschaafde mensheid moet de islam bannen van haar territorium. Dat is de enige manier om Mohammedaans terrorisme te voorkomen. Niet weerloze burgers lasterlijk labelen als racisten. Islam is een ideologie met een doctrine en geen ras! Niet weerloze burgers lasterlijk labelen als islamofoben. Angst voor doctrinair bevolen geweldpleging is geen ziekte! Niet objectieve en realistische burgers lasterlijk labelen als valse profeten. De islamitische doctrine kennen en beoordelen is exacte wetenschap gebaseerd op onderzoek van de feiten!

En zo belanden we als ware het automatisch terug bij het begin van ons verhaal: de objectieve Feiten!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het heeft alles met de islam te maken. — 11 reacties

 1. De inkt van je pen was nog niet droog of daar vond al een nieuwe moordpartij plaats in Reutlingen, Duitsland. Aan dit tempo gaat onze inkt op geraken en de redacteurs van Nageltjes oververmoeid. Voor hen geen viervijfde, geen loopbaanonderbreking, geen vervroegd pensioen, zelfs geen normaal pensioen. En staken kan ook al niet.
  Wat gaat er gebeuren? Gaan wij, de Duitsers, de Fransen …. rustig blijven ? Wie horen we straks weer, of net niet, bij een herdenking?
  Wo sitzt Merkel? Ich hoffen im Knast !

  • Griffon, merkel staat in rode string met halve maan te dansen en te zingen “Wir Schaffen Das” terwijl de eigen Duitse bevolking niet meer buiten durft komen.
   ± 75 jaar geleden stond er nog zo een Duitser te schreeuwen maar die heeft er gelukkig zelf een einde aan gemaakt na eerst een gigantisch bloedbad achter gelaten te hebben.
   Ga eens naar Google en dan tik je in ‘merkel en hitler’, je zult verstelt staan hoe close die beide figuren waren…, momenteel is ze close met die Turk…,Tekeningske zal wel niet nodig zijn……?

  • Wat in Duitsland gebeurd is noemde de grote madame Martine Thangetje van de Rode Minarettenzender VRT, ook gekend als Al Jaazhera-Belgium: een incident !!!

   Terwijl ik iedereen aanraad daar wij leren leven door woorden en ook geleefd worden door woorden om die terroristische aanslagen niet langer zo te noemen maar ze te zien in het breder en globaal perspectief voor wat zij in werkelijkheid zijn en het vanaf nu GENOCIDE te noemen en geen terroristische aanslagen of zoals de VRT : incidenten meestal gepleegd door een gestoorde.

   Sla a.u.b. mijn advies niet in de wind … doe het nu als je zaken plaatst of reageert. Want wij leren niet alleen leven door woorden, we worden ook door woorden geleefd. Stel maar vast maar hoe politici, media en elitaire anderen de leugens rond de Islam, vluchtelingen, aanslagen, etc door onze strot willen duwen tot de koning toe; de noodzakelijke verandering, de heling zal er enkel komen door eerst de zaken juist te benoemen.

   Het is genocide door de Islam-adepten voor een nooit waargenomen voorgewend opperwezen Allah , dat is het al 1400 jaar tot op vandaag. De basis is al krankzinnig, dus er kunnen alleen maar krakzinnige daden en ellende uit voortkomen.

   Het is weinigen gegeven het totale beeld te kunnen en te willen zien. Vooral wanneer diegenen die macht hebben over anderen niet willen dat zij de realiteit en de big picture zien,

   GENOCIDE !!! Bewust uitmoorden van allen die anders zijn.

   h/t Nang Khanthaly op facebook

 2. Ik haak hier momenteel even extreem cynisch in.

  Vandaag was het weeral raak! Ditmaal in het Duitse Reutlingen.

  Daar hakte een Mohammedaan ongenadig met een kapmes (!) in op een zwangere Duitse vrouw. De Duitse politie ‘getuigt’ evenwel: deze moord was géén terrorisme. De politie ontkent dus dat het hier gewoon islam in de praktijk werkende was.

  Wedden dat de leugenmedia en dito pers morgen obligaat weeral een totaal debiel en verzonnen verhaal ophoesten?

 3. Dat eeuwig gelul van die onbetrouwbare zakkenvullers begint mateloos te irriteren, iedereen met een beetje hersens ziet de realiteit en die realiteit is “islam is barbarij”, islam is een bron van geweld, barbaars geweld en willen de Europese politiekers Europa redden dan zullen ze kleur moeten bekennen en dat is “islam verbieden & verbannen”, die rotzooi moet uit Europa en of die lul in Rome of die moslim in Washington staan te zeiken om tolerantie, die zal nooit komen t.o. die barbaarse smeerlapperij er zal pas rust, veiligheid en leefbaarheid weerkeren als die rotzooi hier verdwenen is.
  NOOIT zullen wij toegevingen doen aan die perverse smeerlapperij en elke lafaard onder eigen volk zal zijn straf niet kunnen ontlopen.
  De beker loopt over.

 4. Prachtige en korte analyse. Geen iota aan toe te voegen, wegens volkomen eens.

  De gekende politiek verantwoordelijken voor al het huidige geweld vanuit die achterlijke ideologie, zullen evenwel nooit toegeven dat de islam en niets anders daarvoor verantwoordelijk is, alhoewel ook zij dat wel weten. Ieder mens met een beetje gezond verstand, ziet het, hoort het, ruikt het als het ware. Maar zelf zouden ze nog liever hun vader en moeder vermoorden dan dat toe te moeten geven. Want dan zouden zij meteen ook moeten toegeven dat ze de hele tijd de mensen bewust leugens voor waarheid hebben verkocht, en dan kunnen ze het politiek wel schudden. Ook dat weten ze maar al te goed. Ze kunnen bijgevolg niet meer anders dan volharden in hun eigen leugens en bedrog, tot de bijl uiteindelijk, ook voor hen, zal vallen. Onvermijdelijk. Dat bewijst het leervak ‘geschiedenis’.

 5. We zien toch allemaal duidelijk dat de islam de godsdienst van de vrede en van de liefde is, en wie dat nu nog niet ziet is toch steke blind.

 6. Beste Lucky9,
  Een van de problemen om heel deze rotzooi op te kuisen is namelijk dat het probleem nooit met naam wordt genoemd. Ook zo nog vandaag Jan Jambon in GVA “we zijn in oorlog”. en daar kunnen we het mee doen. Het probleem namelijk, islamterrorisme, met naam noemen zou al een begin zijn van de oplossing. Zo lang de “politiek correcte” politici en media het probleem, islamterrorisme, niet met naam noemen zijn zij ook niet van plan het probleem uit te roeien. jambon, Dewever, Francken, Homans, Weyts, en nog een groot deel, om ,iet te zeggen alle N-VA’ers zien Vlaams Belang als hun vijand. Ze steken dit dan ook niet onder stoelen of banken. Ze vergissen zich van vijand. Vlaams Belang durft het probleem, islamterrorisme, wel met naam noemen. De lafheid die nog steeds wordt gehanteerd door N-VA zal niet enkel hun partij treffen (net zoals ALLE andere ordinaire doordeweekse belgicistische partijen) maar ook de bevolking in Vlaanderen, Europa en gans het westen. Het is de hoogste tijd om kleur te bekennen en namen te noemen. Zo niet gaan we gewoon verder met knuffels, kaarsjes, bloemen, tekeningen, een zoveelste wake, en minuut stilte. In afwachting van een volgende aanslag van het islamterrorisme.

   • Voor alle duidelijkheid Roger, ik zeg/schrijf van N-VA altijd het volgende:
    N-VA is een ordinaire doordeweekse belgische regimepartij als alle anderen, dit met uitzondering van het Vlaams Belang.

 7. Lucky9 u vergeet nog die 3 Marokkaanse barbaren die een zwangere vrouw van de fiets trappen in Nederland..
  We zouden eens een overzicht moeten plaatsen van alle miserie die dat islamitisch barbaars uitschot in 2016 al gepleegd heeft.
  Ik ben er zeker van dat het een heel lange lijst zal worden, de linkse rode en groene ratten zullen trachten dat te voorkomen want dat ik niet goed voor hun smerig handeltje.
  Grenzen dicht, geen moslim/islamiet er nog door enkel via de EXIT eruit, hopelijk wordt dat nog dit jaar gerealiseerd.
  Ik zie al een bloeiend, veilig, leefbaar Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *