Islamofiel racisme, Quid nunc?

‘De enige échte Vlaamse beweging wijst anti-blank en islamofiel ‘racisme’ expliciet af’

Het is merkwaardig dat de ‘Vlaamse beweging’ zo licht over racisme gaat, zo vindt Vlinks. (sic én knack, de gratis mondiale bijlage van de Wereldmorgen) ‘ Een gemiste kans. Zwijgen over racisme en het dus stilzwijgend goedkeuren, is schuldig verzuim.’ stellen deze racistische fascisten. 'Een vernieuwde Vlaamse beweging wijst racisme expliciet af'Welnu, wij openen het debat over deze inversie en de vervalsing van het openbaar debat. Bruin en zwart horen gewoon niet thuis in Europa, maar in Arabië en Afrika. Islamitische swastika’s zoals kopvodden, terroristische bomontploffers en soepjurken boven sandalen, horen evenmin thuis in Europa, maar in de theocratische islam-dictaturen.

Maar NIET hier in de min of meer beschaafde wereld! Wat baten kaars en BRIL als de uil niet zien en wil?  Zelfs een aap met een gouden ring is en blijft een aap. Zelfs een slavin met een kopvod blijft een slavin!

Klaar, islamofiele fascisten van het anti-blanke racistische UNIA! Deze fotografische vervalsingen zijn helemaal géén Vlaming maar door échte misdadigers intentioneel en frauduleus vervalste afbeeldingen.

Wanneer zet ministerke Koen Geens het ronduit compleet misdadige ‘Unia’ zonder zaad? (centen)

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Islamofiel racisme, Quid nunc? — 7 reacties

  1. UNIA is gevaarlijker dan CGKR. Het liefst zien ze de hele wereld als 1 groot dorp waarin iedereen gelijk is : geslachten gelijk, rassen gelijk, geen etnische afkomsten, geen verband tussen intelligentie en ras… Ze betwisten zelfs wetenschappelijk bewezen ontwikkelingsachterstanden bij sommige rassen. Ik zie Walter schrijven: “anti-Vlaamse misdaadorganisatie”, dat is zo, maar ondertussen heeft die sekte veel macht en kan gerechtelijke stappen ondernemen.

  2. De madam heeft een kopvod op en dat is een teken van geradicaliseerd (moslim)zijn. De islam hoort niet thuis in Vlaanderen. De islam heeft hier nooit thuis gehoord, en zal hier nooit thuis horen. De hoogste tijd dat ze worden gedeporteerd richting hun zandbaklanden. Allemaal, zonder uitzondering. Liever gisteren dan vandaag. Wat Unia betreft, deze anti Vlaamse misdaadorganisatie onmiddellijk afschaffen.

      • Beste Roger,
        Niet dat al mijn voorstellen kunnen/zullen gerealiseerd worden. Daar maak ik mij als voormalig mandataris (net zoals u) voor Vlaams Blok/belang geen illusies over. Maar ondertussen is het eens van mijn lever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *