Nooit moet het duidelijker geweest zijn: “Marine Le Pen pour présidente ! “

Geweldig hoe deze sterke vrouw het multicul en pro Hillary journaille helder van antwoord dient. Veel vaak terugkomende vragen en verwijten, die ik zelf ook al honderden keren moest beantwoorden en weerleggen, maar hoe ze voor de camera’s zo haar kalmte en vastberadenheid behoudt, steeds de juiste woorden en zinnen weet te kiezen, getuigt van een grote intelligentie en welbespraaktheid, een grote stabiliteit en betrouwbaarheid bovendien.
In schril contrast met wat Sarkozy beweert te gaan doen zodra hij president (terug) zou zijn,- we wachten trouwens nog steeds op zijn poetsbeurt met de Kaercher in de banlieus – mogen we van haar verwachten wat ze belooft te zullen doen. Voor het eerst in lange tijd zal er dan gepoetst worden in een land dat vol spinnenwebben, schimmel en ongedierte koesterde. De vuile slonzen van de voorbije decennia zijn natuurlijk allemaal bang voor deze grote schoonmaak. Kiezers, laat hun vrees eindelijk eens terecht zijn.
Frankrijk, wij en Europa hebben dringend een ander ongecorrumpeerd bestuur nodig, ontdaan van de decennialange politieke incest en de zelfverrijkende ons-kent-ons-clubjes en de parasieten, die ondertussen samen meer dan 75% van ons bloed zuigen, en nog steeds niet verzadigd raken .
Marine Le Pen pour présidente !

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Nooit moet het duidelijker geweest zijn: “Marine Le Pen pour présidente ! “ — 6 reacties

 1. Ik hoop dat ze het haalt, maar ik twijfel toch aan haar capaciteiten om grote veranderingen door te voeren.. Als ik zie hoe ze de trouwe nationalisten aan het uitzuiveren is,en aan het vervangen is door veelal arrivisten en homoseksuelen, hoe ze met haar vader omgaat, dan begin ik toch te twijfelen in haar capaciteiten.Maar slechter als Hollande en Sarkozy zal ze zeker niet zijn.

 2. Ik zit er op te wachten zodat Frankrijk “eindelijk” terug veilig gemaakt kan worden en alle rotzooi verwijderd wordt en hoop dat het een voorbeeld voor heel Europa mag inhouden want wij hebben het echt gehad met die islamitische smeerlapperij en zwijnerij.

  • Beste Jean,
   “islamitische” en “zwijnerij” in 1 zin. Daar gaan de zwijnen niet mee kunnen lachen hoor 😉

   • Walter, heb je dat filmpje ook gezien dat anti boerkini werkte?
    De zwijnen waren aan ’t zwemmen in zee, geen moslim resp. zwarte tent te bespeuren, dus: met de zwijnen aan het strand gaan wandelen gegarandeerd geen vuiligheid in de omtrek.
    Als ik naar een zwijn kijk komt er steeds een glimlach op mijn gezicht, als ik naar mosseltenten kijk komt er steeds walging uit mijn ogen en mond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *