Islam bedriegt en vernietigt culturen

De islamofascistische ‘jihad’ woedt op het internet ook met soennitische censuur en dit blijkt op wikipedia waar teksten jaar na jaar steeds driester alles wat islam in een slecht daglicht zou kunnen plaatsen, systematisch worden gewist of islamofiel stiekem politiek correct worden aangepast. Zo wordt er actueel bvb. de vernieling van de bibliotheek van Alexandrië in 642 als ‘betwist’ aangemerkt op een lijst van barbaarse vernietigingszucht en bovendien chronologisch naar achter verschoven en van een jaartal ontdaan, opdat onze aandacht er zeker niet mag op getrokken worden teneinde te voorkomen dat wij deze misdaad terug ‘chrono-logisch’ zouden rangschikken.

Welnu geen nood, er zijn voldoende andere bibliotheken vernietigd door Mohammedaans geweld alvorens de kruisvaarders in 1204 zogezegd de bibliotheek van Constantinopel zouden hebben leeg geroofd, terwijl de zogezegd ‘geredde’ werken bij de val van het Byzantijnse keizerrijk in 1453 op miraculeuze wijze wél terug opdoken in de bibliotheek van de nieuwe heerser sultan Mehmet II. Een ideologie van rovers en slavendrijvers heeft natuurlijk een eigen DNA en haar geheimen!

De vernietiging van de bibliotheek van Alexandrië op last van de kalief Omar door zijn generaal Amr ibn al-‘As wordt bevestigd door vele Arabische bronnen uit de 10° en 11° eeuw. Waarom zouden wij die dan moeten betwijfelen en censureren? Omdat het hun allereerste wandaad tegen de hele mensheid betrof?
We schreven 642. Mohammed was amper 10 jaar daarvoor gestorven.

In 651 werd de bibliotheek van Ctesiphon nabij Khvârvarân in Irak dat toen nog bij Perzië hoorde opgeruimd. De boeken werden gewoon in de rivier Euphrates of Tigris gegooid.

In 976 was het de beurt aan de bibliotheek van al-Hakam II in het Spaanse Cordoba. De daders waren islamitische (soennitische) imams onder leiding van een zekere Al-Mansur Ibn Abi Aamir. Alle boeken die antieke wetenschap bevatten werden vernietigd in een opwelling van ultraorthodox fanatisme. Al Andalus in zijn volle glorie!!

In 1029 viel de eer vernietigd te worden toe aan de bibliotheek van Rayy. We zijn terug in Perzië. Sultan Mahmud van Ghazni vond het nodig er de hele bibliotheek te verbranden omdat die ketters zou geweest zijn.

In 1151 was het de beurt aan de bibliotheek van Ghazna in het Ghurid gebied. Aanstoker was Ala ad-Din Husain die de stad belegerde. De bibliotheken en paleizen gebouwd door de Ghaznavids werden vernietigd. De manuscripten ook.

In 1154 werd de bibliotheek van Nishapur in Oghuz in Kazakhstan door mohammedanen geplunderd en in brand gestoken.

In 1193 tenslotte gebeurde de grootste misdaad ooit verricht tegen de boeddhistische cultuur. De bibliotheek van Nalanda in India werd op bevel van de Turkse moslim moslim Bakhtiyar Khilji  totaal vernield. De universiteit en tempels van Nalanda waren de meest befaamde verzameling van boeddhistische wetenschap in de wereld van die tijd. Ongetwijfeld was dit een ramp voor de mensheid. We zullen nooit weten wat er hier allemaal vernietigd werd.

Vroeger, toen de manuscripten de enige mogelijkheid waren om kennis over te dragen aan de volgende generatie(s), was vernietiging ervan een misdaad tegen de mensheid én de menselijkheid. De Mohammedanen blonken daarin uit. Zij vernietigden in enkele eeuwen bijna alles wat de hele mensheid gedurende duizenden jaren voordien had vergaard aan kennis en wetenschappelijk inzicht. Dat is islam! Genadeloos vernietigend en genociderend.

En nù bevinden zich hordes mohammedanen op ons territorium om vastberaden en fanatiek alles wat onze eigen Europese cultuur de afgelopen 1400 jaar verwezenlijkt heeft te vernietigen. Dit stelt ons en onze beschaving voor een existentieel probleem. Verdrijven wij hen, of genocideren zij ons? Er is en bestaat geen écht alternatief. Onze dementerende en totaal onbekwame leiders dementeren inderdaad en zijn vooralsnog totaal onbekwaam. …

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Islam bedriegt en vernietigt culturen — 7 reacties

 1. Kanker moet met alle middelen bestreden worden en indien mogelijk weggesneden worden.
  islam is kanker, levensgevaarlijke kanker.
  In de zeverende dag zal zo een kankerzaaier te zeiken voor “onverdoofd” slachten!!!!
  Hallo eikel, hier leven we in een seculiere staat waarin “onverdoofd slachten” verboden is, dus ook morgen, wie gepakt wordt een boete van minimaal 5.000 euro opleggen en dadelijk ons land uit sodemieteren.

  • Enkel de wil van de regerende politici, en de rode en de groene in de oppositie ontbreekt. Wat simpelweg neerkomt op volksverraad.

 2. Maar TOCH één kan men “de baardmannetjes” NIET verwijten: die van Alexandrië, want toen was mohammed nog nietgeboren.

 3. De vernietiging van het westen door de islam werd definitief in gang gezet vandaag 15 jaar geleden op 9/11 door de aanslag op de Twin Towers. Het is sindsdien van kwaad neer erger gegaan. Aanslagen en slachtoffers daarvan volgden elkaar in razend snel tempo op. Vandaag de dag gaat er geen dag voorbij of islamieten hebben wel iets uitgestoken. Een keel over gesneden, een verkrachting, een brandstichting in een asielcentrum, of een verijdelde aanslag. Alle dagen valt er wat te “beleven”. Ik vraag mij af hoeveel feiten de “politieke correcte” media niet eens halen vanwege een “fait divers”. De regerende politici lijken wel in slaap gesust. Hoogste tijd voor verandering en grote kuis. Hopelijk liever gisteren dan morgen. Het water staat het westen aan de lippen. Wie dit nu nog niet wil toegeven is niet blind, maar van HEEL slechte wil.

  • Van zeer slechte wil is nog zacht uitgedrukt. Op de website van het linkse weekblad Knack staat vandaag een artikel waarin de opinie van een bloedrode professor wordt uitgesmeerd. ‘Als we polarisering in onze samenleving niet onder controle krijgen, heeft Bin Laden gewonnen’ durft deze verrader laten noteren. Niet de invasie moet onder controle gekregen worden, niet de islamisering, niet de daaraan gepaarde golf van criminaliteit nee de “polarisering” is het probleem volgens deze overbetaalde nietsnut. Het geraaskal van dit links gespuis kennende vermoeden we heel sterk te weten wat R. Coolsaet bedoelt met “onder controle krijgen”: meer islamisering, nog meer illegale immigratie en nog meer regularisering van nieuwe Belgen.

   Dan wint de islam, dan zijn wij autochtonen allemaal onderworpen en is er van geen polarisatie geen sprake meer omdat de Mohammedanen hier heersen en alles voor het zeggen hebben en de wet dicteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *