Muziek verzacht de zeden

En een beetje satire kan ook nooit kwaad.

Wij, de hierboven afgebeelde personen, willen ten eerste E.J. Bron bedanken voor de gelegenheid om op zijn blog ons zegje te mogen doen. Ons appel is simpel: verkrachting legaliseren, maar uiteraard alleen voor moslims. Laat ons a.u.b. uitleggen waarom wij dat willen. Al vele decennia lang zijn wij Nederlanders met trots een links volk geweest. Als een moslim ons een klap geeft, tonen wij er altijd begrip voor en keren hem onze andere wang toe. Sterker nog, wij steken onszelf in de rug alleen opdat de moslim zich niet schuldig voelt over zijn daad.

Lees verder op E.J. Bron >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Muziek verzacht de zeden — 2 reacties

 1. “We zijn er ‘zo een 50 jaar te laat’ achter gekomen…” Een uitspraak die kan tellen. En zeggen dat er een partij is die reeds meer dan 35 jaar gewaarschuwd heeft voor de ellende die we nu ondergaan. Indien de media geen cordon rond die partij gelegd hadden, en niet per sé altijd “politiek correct” had willen zijn, had het er heel anders uit gezien. Nu de boel helemaal naar de kl**en is en oorlog dreigt, blijven de poco media samen met poco politici halsstarrig vast houden aan hun cordon rond die partij. Zelf nu na de aanslag in Zaventem nogmaals blijkt (voor de zoveelste keer) dat die partij gelijk heeft, zijn ze nog altijd niet tot inkeer gekomen. Het Vlaams Belang zal in 2019 zijn gelijk halen. Wie leeft zal zien.

  • De staatsmedia gecontroleerd door de Belgische particratie, maar bediend door laffe en onderontwikkelde onderhorigen met een IQ rotsvast ver beneden de 90, zijn zeker mee schuldig.

   Als ik vanavond de EU-CD&V-er “Ivo Belet” bezig hoorde en zag op de ‘Vlaamse Openbare Omroep’ moest ik me echt bedwingen om niet te kotsen van walging.

   Dat crapuleus stuk journaille zit op onze kosten financieel te parasiteren in het “Europees” parlement en slaagt er bovendien in op de “Belgische” staatstelevisie de enige echte remedie voor de islamitische invasie (de Australische) als ongepast en islamofoob te veroordelen.

   Hoe gestoord en debiel kan je zijn? De laatste 50 jaar is er inderdaad heel wat verkeerd gegaan. En zelfs dat is een understatement. Er is bijna niets juist gegaan. Omwille van de leugenachtige en constant hersenspoelende en bedriegende media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *