Isis, Saoedi-Arabië, Iran en Turkije 1 pot nat.

  Kijk en huiver, Obama, de EU-oligarchen en onze eigen regeringen zijn hiervoor verantwoordelijk…

Maar opgepast ook in het Mohammedaanse Turkije worden de mensenrechten ook niet gerespecteerd evenmin als in alle staten waar de Mohammedanen de meerderheid uitmaken of de plak zwaaien. Integendeel. Gewelddadigheid en barbarisme zit in de islamitische doctrine ingebakken als gist in brood.

Als je ongevoelig bent voor gewelddadige beelden en over stalen zenuwen en een goede maag beschikt kan je in de filmotheek (rechts bovenaan onderaan de pagina) een video bekijken waaruit blijkt dat foltering in het mohammedaanse Turkije van sultan Erdogan een doordeweekse praktijk is. Besef dat ook daar de mensenrechtenschendingen de regel zijn en niet de uitzondering. Niet geschikt voor kinderen of gevoelige kijkers.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Isis, Saoedi-Arabië, Iran en Turkije 1 pot nat. — 2 reacties

  1. Het “brugje” naar die video gevolgd EN gemerkt dat het slachtoffer naar “A” (maar niet deze van aaaantwaaarepe) gestuurd is.
    Opgehangen aan de polsen (wat reeds vermindering van zuurstofopname ten gevolge heeft). Dan die linker beul met z’n stokslagen op ribbenkas EN lendenstreek (ribbenbtruken & nierenbeschadiging) en tenslotte die rechts (de méést pijnlijke) met die rubberen marteltuigen… dus een combinatie van 3 behandelingen die ademtekorten veroorzaken —> een kaartje voor “enkele-reis-naar-de-hel”… toch alvast ééntje die niet meer de kans heeft om te niksnutten op de kap van de Europeanen. “A. akbar”

  2. Als vandaag miljoenen mensen normen en waarden onveranderd uit hun vroegste klakkeloos en onveranderd aannemen en ook uitvoeren , dan moet er hiervoor toch een oorzaak zijn? Is het net niet omdat er geen enkele norm en maat, behalve dat alles wat onze maag doet keren bij ons mogelijk is, daar waar het bij hen onmogelijk.

    Blote vrouwen en mannen op straat, janetten in het leger, euthanasie van kinderen, het spuwen op godsdienst, het eenzaam laten verkommeren van ouderen met vuile pampers in instellingen die slechter zijn dan onze gevangenissen voor de ergste criminelen ? Ik vraag het mij af, maar heb geen twijfel.

    Hoe ondiep en achterlijk die islamitische nazi’s ook zijn, ze bieden richtlijnen en vastheid aan generaties jongeren met islamitische achtergrond. Hebben wij hieraan schuld ? Dat zouden gedachtengangen zijn voor knuffelgroenen en subsidielinksen, die denken met net dat wat oorzaak is van de ellende in de eerste plaats , een oplossing te kunnen brengen. Laat ons onze normen waarvoor Europa ooit bekend was, herstellen en de linkse weg-met ons en alles-kan voor iedereen asap wegvegen.

    Asap voordat wij worden weggeveegd door miljoenen extremistische moslims met normen die ooit voor de poorten van Wenen stonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *