Der Salami tactiek van het linkse fascisme

De linksen en “democraten” volgen nog steeds hun aloude tactisch goed beproefde handwerk van de zogenaamde salami tactiek. De vijand wordt eerst gedemoniseerd. Door dit structurele proces van demonisering wordt de oorspronkelijk naar buiten tredende groepscohesie van de “vijand” (allen die een ander geluid verkondigen) versplintert. Dit demoniseren lukt alleen met een goede propagandamachine, (gesubsidieerde openbare omroep en gazetten).

Alle linkse dictaturen, ook die zich “sociaal democraat” noemen, de socialisten dus, hebben altijd veel werk, geld en energie gestopt in staatspropaganda.
Via een pervers systeem van subsidies hebben de linkse politieke bewegingen in heel Europa de media in hun macht gekregen en elk ander geluid op een zijspoor gezet. En ja, vuilbekkerij is dan een middel om het nieuws te halen…….

Het versplinteren door demoniseren was/is in Nederland goed herkenbaar door het demoniseren van Pim Fortuyn, Janmaat en natuurlijk ook de P.V.V., Marine Le Pen in Frankrijk en ga het lijstje maar af in heel Europa, een beproefde tactiek in navolging van wat gelukt was in belgië met het Vlaams Blok.

Nadat de versplintering een feit is wordt er gezorgd dat de afgesneden schijven van de salami niet meer bij elkaar kunnen komen of via symboliek met elkaar kunnen communiceren. Wie durft er tijdens verkiezingen een Vlaams Belang poster tegen zijn raam te hangen? Zeer weinigen.

Dit geeft de overtuigde en conservatieve Vlaming het gevoel als individu alleen te staan en een gevoel van twijfel. Zelfs geweld en gebruik van de rechtbank gaan de “democraten” niet uit de weg om te zorgen dat de eenmaal afgesneden schijven de weg terug vinden naar groepscohesie.

Divide et Impera.

Links en in de leer de “democratische” partijen hebben met deze tactiek tot nu altijd succes gehad. De communisten gebruikten het in de voormalige Sovjet Unie, de nationaal socialisten gebruikten deze tactiek in Duitsland voor en tijdens de 2de wereld oorlog. Naar goed voorbeeld hebben de “democratische” bewegingen in de wereld van deze salamitactiek uitbundig gebruik gemaakt. Zie maar hoe Trump te kijk gezet wordt.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Der Salami tactiek van het linkse fascisme — 2 reacties

  1. Verre van de rooien te willen verdedigen, beste Stradi, maar “de blauwen” hebben eveneens hun duit in het zakje gedaan (Verafstoot & De Klucht) door als premier & minister van buitenlandse zaken, het “Verdrag van Lissabon” te ondertekenen, en aldus ons land over te leveren aan de grillen van “Europa”… Doch de éérste vazal was toch Dehaene die ons wijsmaakte dat belgië de broeksriem moest aantrekken om… in de “Europese UNIE” te geraken ! Wij, naïevelingen, zijn door “ons eigen politieke sm***lappen”, (met open ogen) bedrogen geworden, g.v.d.!!!

  2. Tja , ons maatschappelijk bestuurlijk stelsel (Brussel) heeft open en bloot, rustig , schijfje per schijfje van de salami-worst, kalmpjes aan als een autonome, meedogenloze koude onmenselijke machine zijn ontwikkeling volbracht, en geheel voor zichzelf een toestand ingesteld die het meest naar de eigenzin , naar het eigen-voordeel, van dit bestuur is. En vanuit historische perspectief heeft het dat in een verbluffend kort tijdsbestek van 50 jaar (van 1955) gedaan.
    De mensen die besturen, politici , ambtenaren en ook journalisten in de verknoopte politiek correcte media kunnen niet anders, dan wat ze doen, want ze zijn maatschappelijke figuren en diensten die naar de eigen wetten leven en niet naar principes van eer, waardigheid of vrije overtuiging van een of andere strekking.
    Zolang wij dat kader naar het “zwart gat” behouden zal het zwart gat alleen maar opslokken en verder groeien , tot wanneer het onder zijn eigen massa zal exploderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *