Islam is voor 90,7% politiek, voor 9.3% godsdienst en 100% misdadig.

Vroeger, toen er nog geen computers met spraak- en tekstherkenning bestonden, kon de islam slechts kritisch bestudeerd worden met ongelijke wapens. In het beste geval kon het contrast vastgesteld worden tussen de historische feiten en de opinie van mohammedanen en hun westerse supporters. Hun kluwen van bedrog, misleiding en theologisch gerechtvaardigd misbruik van leugens (taqiyya) maakte het haast onmogelijk om objectief wetenschappelijk werk aan te leveren.

Als kritisch denken met opzet onmogelijk wordt gemaakt, betekent dat het einde van onze beschaving.

De islamitische doctrine was tot het jaar 2000 nooit het voorwerp van systematisch wetenschappelijk onderzoek. In het begin van dit millennium, meer bepaald na 11 september 2001 op precies te zijn, kwam hierin verandering. Een Amerikaanse fysicus op rust Dr. Bill Warner stak alle teksten van de islamitische doctrine in een relationele database. Hierdoor kon er voor het eerst vastgesteld worden hoe de ideologie van Mohammed er werkelijk uitzag, zowel thematisch als kwantitatief.

Warner bewees dat de islam, wat onderwerping betekent in het Arabisch en in feite beter Mohammedanisme zou genoemd worden, voor 90,7% louter politiek is en slechts voor 9,3% godsdienstig. Dat o.a. 60 % van de doctrinaire teksten van de islam niet over Mohammedanen gaat maar over kafirs/kuffars, kaffers dus en geen volgelingen van Mohammed, is sindsdien een wetenschappelijk onomstootbaar bewezen feit. Ook vele mohammedaanse specialiteiten zoals slavernij, de mishandeling en discriminatie van vrouwen, alle moorden die door Mohammed werden gepleegd zijn enz. enz. werden door de benadering van Warner  thematisch en op wetenschappelijke manier bestudeerbaar. Een andere verdienste van Warner is dat hij een grafische voorstelling maakte over wat de islam daadwerkelijk deed de afgelopen 1400 jaar. Hij noemt dat “dynamische veldslagkaarten” (dynamic battle-maps). Eens je die één keer bekeken hebt weet je hoe laat het is!

Ook daarom de twee volgende langere filmpjes waarbij langzaam maar zeker duidelijk wordt hoe gigantisch de wetenschappelijke prestatie van Bill Warner is.

Wanneer wordt de islam onderworpen aan wetenschappelijke analyse op onze universiteiten en derhalve onderwezen aan àl onze leraars en leraressen?

Wanneer worden onze kinderen niet verder gehersenspoeld maar objectief onderwezen over wat de islam wél is?

De werken van Bill Warner zijn te koop bij zijn CSPI of Center for the Study of Political Islam. Nageltjes houdt U op de hoogte over de publicatie van vertalingen van zijn boeken in het Nederlands.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Islam is voor 90,7% politiek, voor 9.3% godsdienst en 100% misdadig. — 3 reacties

  1. De pastoor van Kortemark zei tegen de jongens en meisjes die hun plechtige communie voor bereiden de waarheid over de islam. Groot protest van vele leraars die de godsdienst van de vrede en van de liefde verdedigden. Het gevolg bleef niet uit, de priester werd verbannen, en voor hij Kortemark verliet brachten wij van Blankenberge de goede herder een goede fles Haut Medoc wijn aan, om hem te bedanken omdat hij de waarheid zei. Maar zelfs in katholieke middens mag men de waarheid niet zeggen. Mocht er iemand weten waar hij zich nu bevindt, gelieve mij zijn adres of telefoon nummer te bezorgen want ik zou hem graag een dineetje aanbieden bij mij.

    • De Rooms Katholieke kerk is al sinds Vaticanum II cultureel marxistisch geworden. De huidige paus Franciscus is daar het kwalijke resultaat van en helaas vervangt hij de kerkleiding in hoog tempo door nog meer getrouwen.
      Zijn geflirt met de islam en het verleggen van de hele focus van de kerk naar de Derde Wereld en de rampzalige Bevrijdingstheologie is schandalig.
      De tijd dat de RK kerk de beschermer van Europa tegen de islam was (dat was ze bijna 1.300 jaar lang) is voorgoed voorbij. En deze keer geen Karel Martel of Jan III Sobieski om ons te redden….

  2. Het is toch zeer vreemd dat Bill Warner nooit in onze media terecht komt. Op zich mag dit natuurlijk niet verbazen, hij noemt het probleem bij naam. Net zoals Pat Condell nooit te bespeuren is in onze media. Gelukkig zijn er andere kanalen (internet) en blogs die deze boodschappen wel kunnen verspreiden. Maar hoe lang dat nog zal duren is maar de vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *