De laatste loodjes …

Na het derde en laatste debat tussen de presidentskandidaten wordt in de VS uiteraard alles in een nevel van onbeslistheid gehuld en vindt geen kat er haar jongen meer terug. Derhalve is elke berichtgeving en zeker de schandalige (!) indoctrinatie van de VRT op staatskosten voer voor idioten die graag gehersenspoeld willen worden.

‘On the ground’ is het inmiddels klaar aan het worden, maar dat mogen wij vrijheidlievenden in Europa uiteraard niet weten: wegens gebrek aan belangstelling kon Billary zelfs geen klaslokaal meer vullen!

canceled

Méér nog, na de Washington Post gisteren veranderde ook de Wall Street Journal vandaag het geweer ogenschijnlijk argeloos van schouder:

Zeg nu zelf, begint het te stinken in de zgn. “democratische” stal of doet het dat niet? Wij herhalen wat we hier al enkele keren hebben gemeld. Enkel een smerige misdaad kan beletten dat Donald Trump de volgende president van de Verenigde Staten wordt. En, als hij dat niet wordt, wint de georganiseerde misdaad het van de rechtvaardigheid en de gerechtigheid.

En indien dàt zou gebeuren zullen wij in Europa beslist hiervan de gevolgen ondervinden. Nog meer dictatuur, nog meer politiek gangsterisme, nog meer mohammedanen, nog meer terrorisme, nog meer hersenspoeling en nog meer censuur plus de daarbij horende indoctrinatie van onze jeugd.

Maar, zelfs als de Amerikanen (voor de derde keer) verkeerd zouden kiezen kunnen wij de geschiedenis bij de eerstvolgende gelegenheid misschien nog een ander wending geven. Zo niet volgt een totale en uitputtende burgeroorlog die meer dan waarschijnlijk onze beschaving definitief zal vernietigen als we de mohammedaanse immigratie niet kunnen omkeren.

Want daar draait het vandaag om, ook in de Verenigde staten van Amerika. Obama was een mohammedaan!

Nog een beetje informatie?

Het hele systeem wordt gemanipuleerd. Dàt is de boodschap van Trump, en die boodschap valt beslist niet in dovemansoren omdat het oorverdovend en verblindend de objectieve waarheid is!

Wij, arme sukkels in Europa, wegens de fascistische censuur van o.a. de VRT, beseffen niet eens hoe diep de kloof is tussen de realiteit in Amerika en wat onze leugenmedia ons hier durft voor te spiegelen. Zo is er rechtstreekse en dus onvervalsbare  televisie in de Verenigde Staten waar, bij voorbeeld, de Republikeinse burgemeester van New-York op 11 september 2001, Rudy Giuliani, ooit een “democrat”, openlijk online en dus niet in uitgesteld relais, de vloer aanveegt met de ronduit compleet 100% misdadige Hillary Clinton.

Met naam, toenaam, datum, benoeming en gore details van haar misdaden.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *