Gefeliciteerd Amerika, rot op De Gucht!

Eergisteren waren we, in de grootste democratie ter wereld, getuige van een politieke revolutie. Het Amerikaanse volk stuurde een krachtige boodschap naar de wereld: Genoeg is genoeg, we willen weer vrij zijn, we willen weer een geweldig land zijn! Tegen de media in, tegen de gevestigde orde in, tegen de elites in, tegen alle verwachtingen in won Donald Trump de Amerikaanse verkiezingen. En wat voor overwinning! Een verbijsterende en werkelijk historische prestatie, waarbij het Witte Huis, het Huis van Afgevaardigden [het parlement] én de Senaat voor het eerst sinds 1928 volledig in Republikeinse handen zijn. 

Nageltjes hebben er nooit aan getwijfeld dat Trump zou winnen. We zijn aan beide zijden van de Atlantische Oceaan getuige van dezelfde revolte. De Patriottische Lente beweegt zich snel over de westerse wereld. De mensen staan op en bevrijden zichzelf. Eergisteren heeft het Amerikaanse volk heel duidelijk gemaakt dat het niet in de voetsporen van West-Europa wil treden. Het wil zijn land niet weggeven. Het wil zijn land, zijn vrijheden, zijn welvaart behouden. Het zag in dat de tijd voor de bevrijding was gekomen.

De Amerikaanse kiezers willen zich niet langer laten vertegenwoordigen door politici die hun zorgen niet serieus nemen. Ze beseften dat Donald Trump de enige is die naar hen luistert. Ze willen liever hun banen beschermen dan dat zij moeten aanzien dat die naar het buitenland verhuizen, als gevolg van de handelsovereenkomsten waarvan andere landen meer profiteren dan hun eigen land.

Ze hebben er schoon genoeg van dat hun belastinggeld wordt besteed aan buitenlandse behoeften/noden, terwijl de binnenlandse behoeften groeien. Zij verzetten zich tegen het immigratiebeleid dat massa’s mensen aantrekt, die veelal ongeschoold zijn en uit culturen komen die onverenigbaar zijn met de westerse beschaving. Ze eisen een herstel van de rechtsorde in plaats van dat ze moeten aanzien dat het geweld en de onveiligheid steeds maar groter worden.

Het is niet alleen Hillary Clinton die eergisteren werd verslagen; de media en de standen van de praatjesmakers werden allemaal verslagen. Het is geweldig om te zien hoe, zowel in Amerika als in Europa, de opinieleiders/experts van de media en de elites totaal werden verrast.

Jarenlang hebben ze koppig geweigerd om het leed, dat de gewone mensen door massa-immigratie en islamisering is aangedaan, te erkennen. De elites zijn volledig het contact met de problemen, de zorgen en de angsten van gewone mensen kwijt. Ze reageren met neerbuigendheid op de verkiezing van Donald Trump op precies dezelfde manier als zij in 1980 reageerden op de verkiezing van Ronald Reagan.

Na zijn verkiezing zou Ronald Reagan de grootste president van onze tijd worden. Hij versloeg het rijk van het kwaad, het communisme. Hij deed dat zonder geweld. Hij stond voor wat hij zei, sprak de waarheid en gaf niet op/capituleerde in niets.

Op deze manier inspireerde hij vrijheidslievende mensen in Oost-Europa om zich te bevrijden van de Sovjet-tirannie.

Onze hoop – en verwachting – is dat Donald Trump in de voetsporen van Reagan zal treden, dat hij zal staan voor wat hij zegt, de waarheid zal spreken, geen concessies zal doen, en op die manier West-Europa zal inspireren om haar vrijheden te beschermen tegen de islamisering.

Amerika heeft zich zojuist bevrijd van de politieke correctheid. Het Amerikaanse volk heeft daarmee uiting gegeven aan haar wens om een vrij en democratisch volk te blijven. Nu is de tijd voor Europa aangebroken. Wij kunnen en zullen hetzelfde doen!

Bron:
www.breitbart.com

h/t: E.J. Bron

N.v.d.r.: Wij zouden geen nageltjes zijn als we hier geen postscriptum aan toe zouden voegen. Derhalve aan alle vrijheidlievende patriotten: geef bij de eerstvolgende gelegenheid het hele journaille-schorem van VTM, VRT, ARD, RTL en NOS, Angela Merkel, Donald Rutte, ‘kapo’ Martin Schultz, Karel von der Klucht, Franswa Hollande, en niet te vergeten het nepotistenzoontje van baron von Toeback uit Leive, een stevige stamp recht en krachtig op hun onedele delen. Driemaal is scheepsrecht en dat rendeert! Niet voor hùn portemonnee, maar voor de ùwe!