Waarom de massa-immigratie?

In de zestiger jaren van de vorige eeuw vertrok de textielindustrie uit Europa naar Azië, omdat de lonen daar lager waren dan hier. Dat was geen probleem, want we gingen hier moeilijker dingen doen, zoals scheepsbouw. Later vertrok de scheepsbouw naar Azië, omdat de lonen daar lager waren dan hier.
Dat was geen probleem, want we gingen hier moeilijker dingen doen, zoals automatisering.
Later vertrok de eenvoudige automatisering naar Azië, omdat de lonen daar lager waren dan hier. Dat was geen probleem, want we gingen hier moeilijker dingen doen.

Begin deze eeuw kreeg een ingenieur de opdracht om geavanceerde automatisering van de seismologie gebaseerd op neurale netwerken uit te besteden aan een firma uit India. Indiase natuurkundig ingenieurs werden ingevlogen en na een training en proefperiode van ca. twee maanden gingen ze terug naar India en namen zonder enig probleem het onderhoud en beheer van de systemen over. Het enige verschil tussen de Indiase en de westerse ingenieurs was het uurloon.
Dat was in India vijfmaal zo laag als in het westen.

Hieruit de conclusie dat er nu niets meer is dat wíj wel kunnen en zíj niet. Dat betekent dus dat er geen enkele economische rechtvaardiging meer is dat wij in Europa of in Noord-Amerika meer verdienen dan in Azië.
En dat betekent dat deze verhouding op de een of andere manier de komende tijd zal moeten veranderen volgens de politiek.
De tijd dat wij in het Westen het sterkst en het rijkst waren, met de beste techniek, de beste wetenschap, de beste cultuur en het beste onderwijs, is voorbij.

Of het experiment van ongeletterden in te voeren de juiste is om de gelijkschakeling van de lonen te bewerkstelligen zal moeten blijken, niemand buiten de NWO gelooft er in.
De keuze om de massa-immigratie uit een totalitair-religieus regime in te voeren bewijst wel waar de beleidvoerders naar toe willen, het feodale tijdperk, met de EU-raadsleden als de nieuwe adel, de imam als vervangende pastoor om de onderbetaalde bevolking kalm te houden.

Dat de huidige autochtone bevolking niet meer de boeren zijn van weleer zal wel hun grootste misrekening kunnen zijn. Moeten we echt nog eens de door de herhaalde geschiedenis van de Franse revolutie door?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Waarom de massa-immigratie? — 4 reacties

 1. Ik denk dat de voornaamste reden is, dat de socialistische partijen zonder de immigratie binnenkort zonder kiezers zouden zitten.

 2. Massa-immigratie is het rechtstreeks gevolg van het door de EU gestuurde islamofiel en collectivistisch beleid.

  Onze eigen politieke kaste, de dictatoriale EU-oligarchen en oikofobe intellectuele pseudo-elites zijn al decennia lang misdadig bezig onze economie en onze cultuur te vernietigen.

  Elke verklaring die zij verzinnen over het ontstaan van de massa-immigratie is steeds een bedrieglijke flagrante leugen. Elk van hun verklaringen toont zelfs aan dat ze van economie helemaal niets begrijpen. Geen jota!

  Integendeel economie wordt door hen alleen gebruikt als vervalsende en dus bedrieglijke vermomming.

  De nagel op de doodskist van onze economie was de uniforme (?) belasting op de ‘toegevoegde’ waarde. Wat voegen notarissen en advocaten toe een eender welke intrinsieke waarde?

  Alle EU-parlementariêrs zijn gewoon parasiterende oplichters. Ronduit criminelen! Allemaal behoudens de uitzonderingen.

 3. De Amerikanen hebben antwood gegeven op 8 november en wij zulln ook antwoorden bij de eerstvolgende verkiezingen, eerst Oostenrijk, Nederland, Frankrijken dan wij, ik heb nu al binnenpret.

 4. Waarom Massa immigratie ?
  Er zijn 2 grote reden en vele kleinere. Niet om de pensioenen.
  1/ Maar om meer te consumeren. Wij consumeren niet genoeg om onze economie verder te doen groeien. Werken doet de beste onder ons na zijn studies tot aan zijn pensioen, maar consumeren doen we van voor dat we worden geboren tot ver na dat we overleden zijn. Helaas produceren wij enerzijds steeds weer minder kinderen en anderzijds groeien onze kleine economie tot globale proporties. Met de massa immigratie wordt er bij zeg maar 8-10% toename in een jaar tijd een 3-4 % meer geconsumeerd op kort termijn wat een gigantische toename is dan de economische groei prognose van 1-3 % zonder.
  2/ Ook omdat onze economie al lang omgevormd werd tot een gesubsidieerde diensten economie , die op zijn volste snelheid draait , daar en wanneer ze iets substantieels te doen hebben , bij crisissen allerlei. Dat zien we in gang schieten telkens een mier een scheet laat. Maar het gaat ook tot alle specialisaties van administratieve , medische , sociale en alles wat er bij hangt zelfs huisbouw., eigenlijk op alle niveaus van de economie.
  Het heeft alles ook een gigantische nadeel en dat is dat deze 2 grote redenen om mass immigratie toe te laten niets toevoegt, creëert maar de maatschappij ( de werkende burgers) alleen maar kost. Het draait op belastinggeld, die ik en jij betalen zover wij dat kunnen dekken en de rest wordt bijgepast met allerlei besparingen en grotendeels met opnieuw schulden maken.
  Ook daarom hebben we nu die lage renten en bij staten die geld lenen zelfs de negatieve intersten , dwz. als de staat nu geld leent , dan krijgt ze op de koop ook een rente erbij.

  Dus het moment is zo gemaakt dat het gehele systeem van de massa immigratie op zich geld opbrengt voor de staten en de EU en de globale economie. En dat duurt zolang de staat geld kan lenen aan negatieve renten, dus zolang ze er kan aan verdienen.
  Het is opnieuw een freya Vande bossche project waarbij onze gold-diggers politici en hun aanhang denken rijk te kunnen worden met massa immigratie . Dat vroeg of laat die negatieve interest zal verdwijnen , hoogstwaarschijnlijk nu snel met Trump in de VS, wordt natuurlijk niet zoals met de zonnepanelen in vraag gesteld , tot wanneer het te laat is .
  Wat voor een rekening en maatschappelijke ellende er dan overblijft is ook voor mij heel duidelijk. Wie dat zal betalen ? Het zal alvast niet Merkel , Clinton en onze multiculti lieverds zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *