Aanstootgevend beeld verwijderd.

Nadat er door een straatartiest een muurschildering was geplaatst op een huisgevel in Melbourne, werd er heftig tegen geprotesteerd door plaatselijke politici en sommige groeperingen.

De oorspronkelijke kunstenaar keerde daarop terug en wijzigde het beeld dat voor de klagers minder provocatief/aanstootgevend blijkt te zijn. De daaropvolgende reacties van de klagers ken ik helaas niet.
Merk in de oorspronkelijke tekening de dollarbiljetten op die tussen de gordel steken ­čÖé . Er zijn dan toch kritische kunstenaars die hun huiswerk maken en lessen trekken uit de politiek van de voorbije 50 jaren.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Aanstootgevend beeld verwijderd. — 3 reacties

  1. Zeer spitsvondige artiest, want Boerka mag wel.. zelfs Australi├ź heeft te maken met “elite politici”.
    De graffiti is trouwens gebaseerd op een ├ęchte foto van Hillary in badpak, google maar eens naar afbeeldingen Clinton. Maar wat blij dat Trump is verkozen door het volk, waar ik van walg is dat vooral in Belgi├ź het nieuws zo wordt verdraaid, ├ęchte vuilspuiterij door de media oplichters…

    • Had je iets anders verwacht? De media is links en blijft links.Heb je in de media ooit een goed woord gelezen over het Vlaams Belang? heb je over de terroristen ooit gelezen dat het allemaal islamieten waren? heb je ooit gelezen dat zij de koran een verwerpelijk boek was?

      • Ik besef het maar al te goed. Alle klassieke media kanalen zoals tv en krant blijven opzettelijk in handen van de linkse corrupte zakkenvullers en de EU, de vergrijzing van de bevolking bij gebrek aan waarheidgetrouwe informatie zorgt ervoor dat het linkse stemvee alleen maar groter wordt,en de Belgische stemPLICHT maakt het er ook niet beter op.. Zo is het Catrysse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *