De criminele immigranten

Bij wijze van voorbeeld:
Tussen juni en oktober van dit jaar ‘verwelkomde’ Italië 159.000 illegale vreemdelingen.
Slechts 953 (0,60%) daarvan kwamen uit Syrië.
Andere groepen: Nigeria 33.807 (21%), Guinee 11.131, Gambia 10.489. Er waren ook nog grote groepen uit Senegal, Mali, enz. Zijn die landen ook in oorlog misschien?

Staatssecretaris T. Francken durft niet eens met de opdeling van de cijfers wat België betreft naar buiten komen. Uit een interview in opdracht van de EU-roversbende blijkt dat 1 op 5 geïnterviewden voor verkrachting zou zijn. Echter, nergens staat van welke afkomst de geïnterviewden zijn. Als dertig percent van de geïnterviewden mohammedanen zijn, dan is dit onthutsend resultaat helemaal geen verrassing. Maar wat wil de EU met deze cijfers aantonen? Dat de Europeanen verkrachters zijn?

“4 op de 10 Belgen vindt dat seks zonder toestemming in bepaalde situaties moet kunnen. 18% vindt dat het aanvaardbaar is “onder invloed van drank en drugs”. 15 procent heeft er dan weer geen probleem mee als het slachtoffer uitdagende kledij draagt en 14 procent vindt verkrachting normaal wanneer het slachtoffer zich niet uitdrukkelijk verweert of niet duidelijk “nee” zegt. “ … Belgen???

Dit zijn maar enkele van de ontluisterende resultaten van de meest recente Eurobarometer. In opdracht van de Europese Commissie gebeurden er 27.818 interviews in alle Europese landen over de standpunten tegenover huiselijk geweld en seksueel geweld. 1.029 van die interviews vonden plaats in België. Belgen scoren telkens slechter dan het Europese gemiddelde.

Welke Belgen? Valse leugenaars! Wat een hondsbrutale leugen van de EU-goedmensen!  Het zijn dezelfde leugenaars en bedriegers die een vermanend moralistisch vingertje opsteken als wij het over Marokkanen en Turken hebben. Wij zouden niet mogen veralgemenen, want dat zou discriminerend, stigmatiserend en kwetsend zijn. En een veralgemening waarbij de uitzondering uiteraard de regel bevestigt zou neerkomen op racisme en dus strafbaar zijn volgen een politiek correct flutartikeltje uit een of ander ministerieel besluit.

Wat deze leidinggevende maar verwaande en fanatieke cultuurrelativisten doen is niet alleen ons bedriegen maar ook bedreigen met structureel geweld en ons bovendien willen laten geloven dat niet alle krokodillen en niet alle haaien gevaarlijke dieren zijn. Gelukkig koesteren wij niet de illusie dat er ongevaarlijke krokodillen of haaien zouden bestaan die een lekker hapje mens zouden versmaden als die globalistisch multicultureel in hetzelfde water zouden zwemmen als zij.

Wij weten allemaal dat krokodillen en haaien roofdieren zijn net zoals we weten dat de meeste  paddenstoelen giftig zijn. Zelfs al schijnen ze roerloos al slapend in het water te drijven, krokodillen zwemmen allemaal veel sneller dan eender welke goed getrainde menselijke atleet. In hun habitat moeten ze dat ook zijn als ze er kans willen maken om te overleven. Zij weten uit pure biologische ervaring bovendien dat mensenvlees lekker en niet giftig is.

Theo Hiddema,een Nederlandse advocaat, zegt over de Islam & politieke correctheid het volgendein mijn strafrechtpraktijk merk ik dat het helemaal niet goed komt. Sterker nog, het wordt steeds erger.

Ja, dat komt er uiteindelijk van als men de mensen wijs maakt dat er ongevaarlijke krokodillen bestaan. Krokodillen horen hier niet thuis en willen ook niet hier vertoeven. Ook Mohammedanen horen hier niet thuis. De reden hiervoor is dat hun samenlevingsvorm, normen en gebruiken totaal onverenigbaar zijn met de onze. Zij horen ingevolge de ideologie die ze aanhangen alleen thuis in hun theocratische vaderland. Dat is hun natuurlijke habitat. Dat is ook de reden waarom ze zich hier niet willen of kunnen aanpassen.

De EU-bedriegers willen ons laten geloven dat de koran, de Hadith en zelfs de biografie van Mohammed kunnen herschreven worden. Dat is niet zo. Dat is onmogelijk. Een krokodil zal tijdens haar leven nooit een grazende giraf worden. Dat is onmogelijk. De opinie dat een  mohammedaan ooit respect zal opbrengen voor iemand die geen mohammedaan is, dat is een gevaarlijke illusie. Dat is onmogelijk. Het totaal gebrek aan respect voor hun gastland en de cultuur daarvan, druipt overigens van hun gedrag en mentale instelling af. Waarom zouden wij de aanwezigheid van dergelijke mensen hier op ons territorium nog langer moeten dulden?