Westerse vrouwen zijn geen loslopend wild.

Freiburg Duitsland: 19-jarige studente gisteren (zaterdag drie december 2016) verkracht en vermoord door 17-jarige Afghaanse “Vluchteling”.

Danke crimi-Merkel. Danke crimi-Juncker!

We werden in de steek gelaten door onze leiders. Het gaat niet helpen dat we door de media belasterd worden en “geduid” als gevaarlijke populisten, racisten, islamofoben en extreem rechtse fanatici.

Wij, leden van  het volk zijn per definitie populist en overigens de enigen die de ware directe democratie vertegenwoordigen. De politieke elite moet gedwongen worden om te erkennen dat ze gefaald heeft, en dat ze doelbewust de autochtone bevolking en burgers in de steek heeft gelaten.

De toekomst van alle immigranten ligt in hun thuisland en niet hier. De elites, van Londen tot  Hollywood, van Athene tot Narvik en van Parijs tot Berlijn zullen lessen moeten trekken en leren uit de afgelopen jaren. Europese vrouwen zijn geen loslopend wild dat verkracht wil worden en ook geen derderangsburgers.

Bijna alle immigranten van buiten Europa zijn analfabeet en onopgeleid. Zij kennen onze talen niet en delen ook onze cultuur niet. Het is totaal onmogelijk dat zij hier ooit tijdens hun leven nuttig kunnen functioneren en hun verblijf alhier zal tot gigantische kosten leiden die economisch gezien onmogelijk door de plaatselijke bevolking zal kunnen opgebracht worden. Naast de gigantische financiële put die de immigranten veroorzaken bezorgen ze daarenboven de autochtone volkeren een onduldbare onveiligheid. Niet alleen terrorisme loert om elke hoek maar ook verkrachting en mishandeling, roof, moord, slagen en verwondingen enz…

Met een onvoorstelbare arrogantie loochenen de heersende particratische oligarchen en andere eu-apparatsjks de feiten. In de subcultuur van leugens, sublimatie en indoctrinatie die door onze politieke elite geschapen werd en via de gesubsidieerde staatsmedia in stand gehouden wordt is er geen plaats meer voor de waarheid. De met hersenspoeling geschapen percepties hangen aan elkaar met het spuug van leugen en bedrog. Onze elite en onze leiders plegen ook systematisch zelfbedrog omdat zij zich in de gevoelsmatig warme illusie hebben genesteld dat zij altijd gelijk hebben en het ook altijd voor het zeggen zullen hebben en dus tijdens hun leven nooit verantwoording zullen moeten afleggen.

Maar de kruik gaat slechts zo lang te water tot ze barst. Ooit komt de dag dat de zoveelste verkrachting of moord de emmer geduld doet overlopen en er een bloedige revolutie losbarst. Tenzij, zoals gezegd, de politieke elite erkent dat ze gefaald heeft en plaats ruimt voor leiders die het vertrouwen van hun volkeren wel waard zijn.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Westerse vrouwen zijn geen loslopend wild. — 5 reacties

 1. Mensen die opkomen voor het eigen volk worden populisten genoemd.
  Lafaards die het eigen volk verraden en beroven worden elite genoemd?
  Lafaards horen niet vrij rond te lopen want ze zijn een gevaar voor ONZE samenleving, dus…..die EU misdaadorganisatie moet zwaar aangepakt worden en de misdadigers horen opgesloten te worden te beginnen met mürkel, jünker, verrotstad, schüls enz. tot de stal volledig is uitgemest.
  Die EU misdadigers zijn de oorzaak dat zoveel mensen zich afkeren van die EU stal en niet van Europa. Laten we werk maken van Onderlinge Onafhankelijke Seculiere samenwerking van landen in Europa maar zonder die dictatorsbende in Brusselallabath.

 2. Het vermoorde meisje blijkt de dochter van een hoge EU-ambtenaar te zijn. Haar foto staat al in de pers. Ik bied hem mijn deelneming aan in de rouw die hem en zijn vrouw treft.

  Maar tegelijk druk ik de wens uit dat hij nu zelfs eindelijk gaat beseffen voor wat voor criminele organisatie hij in feite werkt. Want er is een rechtstreeks oorzakelijk verband tussen de misdadige politiek gevoerd door zijn eigen EUSSR-kaste en het lot van zijn eigen dochter.

  • Gaius, 1.000% met u eens.
   Helaas is dat de enige oplossing om de ogen te openen van die bende EU misdadigers nl. misdaden tegen eigen vlees.
   Zij en niemand anders zijn de oorzaak en veroorzakers van alle ellende in Europa en wij zullen ze straffen, zeker weten.
   Italië doet ze momenteel beven want er komt druk op hun waardeloze postjes en de grootste huichelaar, verrotstad, staat te schreeuwen (het enige wat hij kan) dat het allemaal niets met Europa te maken heeft…., het heeft ook niets te maken met Europa maar wel voor 10.000% met die EU misdaadorganisatie die ons de ellende opdringt.

 3. Dit is nu een van de redenen waarom ik vind dat woonbuddy worden (voorstel van Antwerpen) een zeer slecht idee is. Zoals ik vroeger al meermaals schreef, vind ik het ook nu weer van toepassing. Als woonbuddy maak je kans ” ’s morgens wakker te worden met een over gesneden keel”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *