Westerse vrouwen zijn geen loslopend wild.

Freiburg Duitsland: 19-jarige studente gisteren (zaterdag drie december 2016) verkracht en vermoord door 17-jarige Afghaanse “Vluchteling”.

Danke crimi-Merkel. Danke crimi-Juncker!

We werden in de steek gelaten door onze leiders. Het gaat niet helpen dat we door de media belasterd worden en “geduid” als gevaarlijke populisten, racisten, islamofoben en extreem rechtse fanatici.

Wij, leden van  het volk zijn per definitie populist en overigens de enigen die de ware directe democratie vertegenwoordigen. De politieke elite moet gedwongen worden om te erkennen dat ze gefaald heeft, en dat ze doelbewust de autochtone bevolking en burgers in de steek heeft gelaten.

De toekomst van alle immigranten ligt in hun thuisland en niet hier. De elites, van Londen tot  Hollywood, van Athene tot Narvik en van Parijs tot Berlijn zullen lessen moeten trekken en leren uit de afgelopen jaren. Europese vrouwen zijn geen loslopend wild dat verkracht wil worden en ook geen derderangsburgers.

Bijna alle immigranten van buiten Europa zijn analfabeet en onopgeleid. Zij kennen onze talen niet en delen ook onze cultuur niet. Het is totaal onmogelijk dat zij hier ooit tijdens hun leven nuttig kunnen functioneren en hun verblijf alhier zal tot gigantische kosten leiden die economisch gezien onmogelijk door de plaatselijke bevolking zal kunnen opgebracht worden. Naast de gigantische financiële put die de immigranten veroorzaken bezorgen ze daarenboven de autochtone volkeren een onduldbare onveiligheid. Niet alleen terrorisme loert om elke hoek maar ook verkrachting en mishandeling, roof, moord, slagen en verwondingen enz…

Met een onvoorstelbare arrogantie loochenen de heersende particratische oligarchen en andere eu-apparatsjks de feiten. In de subcultuur van leugens, sublimatie en indoctrinatie die door onze politieke elite geschapen werd en via de gesubsidieerde staatsmedia in stand gehouden wordt is er geen plaats meer voor de waarheid. De met hersenspoeling geschapen percepties hangen aan elkaar met het spuug van leugen en bedrog. Onze elite en onze leiders plegen ook systematisch zelfbedrog omdat zij zich in de gevoelsmatig warme illusie hebben genesteld dat zij altijd gelijk hebben en het ook altijd voor het zeggen zullen hebben en dus tijdens hun leven nooit verantwoording zullen moeten afleggen.

Maar de kruik gaat slechts zo lang te water tot ze barst. Ooit komt de dag dat de zoveelste verkrachting of moord de emmer geduld doet overlopen en er een bloedige revolutie losbarst. Tenzij, zoals gezegd, de politieke elite erkent dat ze gefaald heeft en plaats ruimt voor leiders die het vertrouwen van hun volkeren wel waard zijn.