SS-Obergruppenführer Di Rupo

De EU en di rupo vergaderen

De EU en di rupo vergaderen

“Met de banken- en landenbailouts en de oprichting van het permanente ESM noodfonds maakte de EU reeds een einde aan de democratie en het zelfbeschikkingsrecht van de volken in de eurozone, en nu hebben de autocraten in Brussel ook een einde gemaakt aan het klassieke bankwezen. De Trojka (EU/ECB/IMF) heeft laten zien dat bankrekeningen in heel Europa niet langer veilig en gegarandeerd zijn en op ieder moment in beslag kunnen worden genomen.”

Begrijp je nu waarom di rupo Vlaanderen opzadelt met een gigantische schuldenlast. Hij voert de commando’s van de trojka gehoorzaam uit, gelijk past het ook perfect in zijn nationaalsocialistisch denken, wat tevens ook veel zegt over de EU.

Dit is geen politiek spelletje meer, dit is een misdadige politieke berekening om Vlaanderen op de knieën te krijgen, in geval van eenzijdige splitsing (scheiding) door Vlaanderen zal de “prijs” voor Vlaanderen een “billijke” verdeling zijn volgens rijkdom en inkomen, dat wil zeggen dat het grootste deel zo niet alles van de schuldenberg voor onze rekening zal aangewezen worden door “rechter EU” en zal zoals voorzien onmogelijk kunnen vereffend worden.

Wij zijn na Cyprus de volgende aan de beurt, wat daar gebeurt is het scenario dat alle landen om beurt te wachten staat, te beginnen met de kleinsten. Voor diegenen die de illusie hadden dat een Vlaamse staat nog een doel is kan beter beginnen denken aan een vluchtroute, niet zozeer voor je persoon en je familie maar voor je bezittingen, de berekende vulgaire roverbende van de EU zal je oppositiestem doven via het ontnemen van je welstand.
Burgers die dagelijks op pad moeten voor de basisvoorzieningen hebben geen tijd meer voor oppositie.
“Dat het op Cyprus enkel om een haircut van 40% voor rekeningen boven de € 100.000 gaat zegt niets, want dit is een volstrekt willekeurige grens die op ieder gewenst moment naar beneden kan worden bijgesteld.

Met de Cyprus ‘redding’ zijn nu ook de laatste overgebleven regels van het Verdrag van Maastricht naar de prullenbak verwezen.

De EU kan vanaf nu aan ieder land strenge kapitaalcontroles opleggen; alle bankrekeningen zijn vogelvrij verklaard.”
Hitler draait zich om in zijn graf, hoe ze daar niet op gekomen zijn. Zo simpel is het om een groot Europa te stichten.
http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/03/Duitse-MinFin-Rekeningen-Europeanen-zijn-veilig–tenzij-een-land-bankroet-gaat

image_pdfimage_print
Share

Reacties

SS-Obergruppenführer Di Rupo — 6 reacties

 1. Het verschil tussen nationaal-socialisme en communisme/marxisme was in de praktijk flinterdun. Zand er over.

  Wat wel van belang is, is dat de Trojka een monsterachtige en bedrieglijke constructie is zonder de minste democratische legitimiteit.
  DWN heeft het bij het rechte eind. ‘De euroredders hebben laten zien dat zij geen respect voor andermans eigendom hebben.’

  Het wordt overigens helemaal duidelijk als men volgende zin leest: “Het geld dat wij op de banken hebben staan valt namelijk niet meer onder de civiele eigendomsrecht maar is enkel een belofte dat de banken het geld dat zij van ons in beheer hebben gekregen weer aan ons zullen teruggeven als wij dat vragen – mits er geen omstandigheden zijn waardoor de bank dat niet meer kan.”

  Het kan dus maar 2 richtingen uit: ofwel een tomeloze hyperinflatie, ofwel een operatie Gutt voor euro’s gepaard aan de creatie van de Neuro.

  Velen onder ons begrijpen dat niet omdat de propaganda-machine op volle toeren draait niettegenstaande in macro-economisch opzicht alle zekerheden pijlsnel ontmanteld worden door de nieuwe kaste van totaal onbekwame machthebbers. Zij beschikken, dank zij ons aller naïeve of corrupte politici, nu immers over het ultieme middel om zonder enige beperking afpersing en chantage te kunnen plegen.

  Het moet eerst nog veel slechter worden alvorens de massa dit gaat begrijpen, en dan zal het overigens te laat zijn om zich nog te onttrekken aan de gevolgen van het eurocratisch wanbeheer dat de grens met wat tot voor kort misdadig was nu schijnbaar achteloos en systematisch overschrijdt.

  Het eurofiele geraaskal van NvA zegt dan ook alles over gebrek aan kunde en eerlijkheid van de top van deze partij. Er is namelijk maar een mogelijkheid om de belangen van Vlamingen te behartigen: de afsplitsing en de onafhankelijkheid van Vlaanderen tegenover het Zuiden van het land B. Als de rest zijn rookgordijnen om de harde realiteit aan onze aandacht te onttrekken.

  Deze realiteit is roofbouw ten koste van het productieve deel van de bevolking dat de grootste moeite heeft om overeind te blijven in het oerwoud van betutteling, sabotage, belasting en regelneverij. Het gaat sinds Verhofstadt 1 namelijk zo: Je hebt 2 koeien.
  De staat neemt ze allebei in beslag, schiet er één dood (Dexia), melkt de andere (Belfius), en gooit dan de melk weg.

  En wie zat er in de RvB van Dexia? Juist! En wie molenwiekt er nog altijd in de europese praatbarak? Ook juist!

  • Kort na de invoering van de euro was er sprake van eurobiljetten met een chip ten einde de geldstromen te kunnen in kaart brengen, onder de mom van de strijd tegen het vals geld. Momenteel is men daar vanaf gestapt gezien we volop evolueren naar een elektronisch betaalsysteem,en recent werd de beslissing daartoe al genomen in Zweden (dat dan nog buiten de eurozone is).Met een dergelijk systeem is geen enkel probleem om een operatie Gutt door te voeren, idem voor een bankheffing zoals in Cyprus. Inzake deze bankheffing is de uitspraak van de duitse politieker Trittin veelzeggend : het kwam er op neer dat het geen zin had zijn geld nog vlug af te halen, want men ging deze heffing retro-actief invoeren!!!!
   Intussen worden de betalingen met cash geld al zoveel mogelijk beperkt. De analyse van DWN is inderdaad duidelijk, maar ook zeer verontrustend. Men maakt van de spaarder dus een belegger die moet opdraaien voor de risico’s die door de bank werden genomen.
   Zoals ik reeds vroeger heb geschreven : Di Rupo moet nu elke nacht natte dromen hebben…eindelijk het spaargeld van de Vlamingen kunnen inpikken.

 2. De lafaards die deze ellende veroorzaken en reeds veroorzaakt hebben zullen de rekening betalen, zeker weten want we gaan ze persoonlijk afleveren waarbij ze dadelijk gezegd wordt ‘vluchten kan niet meer’.
  Die bende liggend in dat EU kot zullen we zien trachten te vluchten via allerlei sluipwegen maar ook daar staan Vlamingen hun op te wachten om de schulden te vereffenen die ze gemaakt hebben.
  Van pensioenen zullen die lafaards niet kunnen genieten want dat wordt in beslag genomen om de werkende én gewerkt hebbende te compenseren.
  De OCMW kranen gaan definitief dicht voor vreemdelingen die nooit enige bijdrage geleverd hebben, het enige wat die gebracht hebben is een zeer ernstige fobie, een angstfobie veroorzaakt door gewelddadige barbaren.
  Vlaanderen is nog te redden maar dan moet het nu gebeuren, die navelstreng met die franskiljons doorknippen, alle geldstromen naar het buitenland droogleggen en alle criminelen van vreemde origine incl. alle illegalen binnen de 48u van het grondgebied verwijderen.

 3. Di Rupo betitelen als een SS-Obergruppenfuhrer is mijn inzien niet de juiste omschrijving. Het gaat hier helemaal niet om nazisme, maar wel om communisme-socialisme-marxisme. Zie de recente tekst dd.09.03.2013 op de webstek van Henry Makow : “The New World Order is communism” In deze tekst wordt o.a.verwezen naar de oorzaken van de WWII, de voornaamste reden was dat nazi-Duitsland zijn eigen geld begon te drukken, en hierdoor in conflict kwam met de “bankers” Zie ook op internet voor de teksten “How Hitler defied the bankers”.
  In tegenstelling tot nazi-Duitsland zit Di Rupo en consoorten wel in de slag met de “banksters”. Het ganse europese project en de euro passen in de strategie voor een nieuwe wereldorde. De huidige crisis is dan ook gepland, eerst moet alles vernield worden(vooral de middenklasse) en nadien dient deze NWO uit de puinhoop op te stijgen cfr het principe “ordo ad chao”. Het nationalisme is een grote hinderpaal voor deze NWO en bijgevolg is een streven naar een onafhankelijk Vlaanderen een nachtmerrie voor deze NWO adepten. De belgische bezetter doet dan ook alles om dit te verhinderen, door de plundering van en terzelfder tijd door de sabotage van het economische en sociale weefsel van Vlaanderen via :bv hoge fiscale en parafiscale lasten en een ongeremde immigratie met erbij horende misdaad die een voortdurend klimaat van angst en onzekerheid moet scheppen. De linkse en loge mafia’s spelen hier een doorslaggevende rol. De Vlamingen in België hebben dezelfde rol als de Duitsers in Europa=betalen en zwijgen. Merkel en co staan in dienst van de “bankstersmafia’s van Londen en New York” en zij verraden evengoed het Duitse volk zoals Di Rupo dat ook dit met de Vlamingen.
  Een vluchtweg is de aankoop van goud(=echt, dus geen vervalste wolframstaven).Men dient niet de rekenen op een het “klootjesvolk”. Moest er toch een reactie komen , zullen buitenlandse troepen de orde komen herstellen, volgens bepaalde bronnen gaat het om russen of chinezen…en die kunnen er wat van!!!Maar in al deze ellende is er nog goed nieuws=de SPa is voor het hoofddoek, eindelijk wordt hier een einde gesteld aan een tergende discriminatie!!of “omwille van de smeer likt de kater de candeleer”

 4. De zeer velen onder ons, zoals je de goedgelovigen noemt Senior hebben zich ook nooit afgevraagd waar het geld van de dertiende, veertiende extra betaalde maand vandaan kwam, de congé paye kortom de alles is gratisshow. Zoals ze niet begrepen hoe het socialisme in hun voordeel werkte, zullen ze ook niet begrijpen hoe dat zelfde socialisme hun zal stropen. Het systeem bestaat er in van de één wettelijk te stelen om te verdelen aan anderen.Als er niets meer te “halen” valt komt men het nemen, dit noemen ze ook solidariteit.

 5. Wat de zaak nog erger en perverter maakt is het feit dat de regime pers(en) braaf aan het handje van die bende beurzensnijders blijft lopen en te laf is om de bevolking te waarschuwen hoe de vork echt aan de steel zit. Langzaam maar zeker zitten de tentakels van de
  de E.U. monster octopus in de bevolking hun zakken om het wanbeleid van het verleden uit te vegen.Ook wij zullen er niet aan ontsnappen tenzij de geschiedenis zich herhaald en zoals in Frankrijk in de 18 eeuw de guillotine van stal werd gehaald en de de koppen van de toenmalige adellijke dievenbende door een moegetregde en hongerige bevolking werden gerold.Nu ook het allerlaatste taboe gaat sneuvelen en de intresten op het traditionele spaarboekje vanaf de eerste eurocent gaan belast worden,staat niets de struikrovers nog in de weg om ook het kapitaal af te romen met een of andere uit de hoed getoverde “solidariteits” belasting.
  Maar nog steeds heeft het gros van de bevolking in dit onland het niet gesnopen dat”men” ze aan het uitkleden is.Moet het dan werkelijk zover komen eer de ogen open gaan wanneer ze merken dat hun spaarpot op een maandag morgen na een week-end gehalveerd blijkt te zijn.
  De mogelijkheden om te besparen zijn quasi op want de federale staat zit op zijn tandvlees,de staatsschuld dikt men de minuut aan,de economie staat in “achteruit” en het leger werklozen wordt met de dag groter.De sociale kassen zijn leeg, de asielcentra’s zitten vol en het ocmw toerisme draait nog steeds op volle toeren hetgeen massa’s belastinggeld opsoupeerd.
  Wees er maar zeker van nu de stekkertrekker zijn kar gekeerd heeft, de maffioso’s van de 16 met Don Elio op kop niets meer belet om de werkende bevolking verder uit te melken.Het sprookje dat de linksen ten allen tijde en door dik en dun de kaart van de “weirkmensch” zouden/zullen trekken is reeds geruime tijd doorprikt..helaas hebben zéér velen onder ons het nog steeds niet begrepen..maar dàt komt wel.
  Nog even geduld
  mvg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *