Eerlijke Kerstboodschap van het westerse volk voor de moslims.

Beste moslims

Je zal waarschijnlijk niet verwachten een uitzettingsbevel in de bus te ontvangen.
Erger nog, als je zo een brief alsnog mocht ontvangen zal je zeer zeker uit de lucht vallen.
Het isolement waarin je jezelf opgesloten hebt draagt daar toe bij,  je weet niet wat leeft onder jullie gastheren,  jullie imams zorgen daar wel voor.

Het feit van je plotseling ongeloof zo een brief te ontvangen bevestigt de noodzaak van de inhoud ervan. Na al die jaren onderhoud, bescherming, toegevingen door uw gastland lukt het je niet een minimale vorm van integratie te bewerkstelligen.

Nochtans hebben we ons in alle bochten gewrongen om je het hier naar je wens te maken.
Dat deden we al eerder met andere nationaliteiten, tot grote voldoening van beide partijen.
We hebben hen veel minder faciliteiten aangeboden dan aan de moslims, en nog steeds eten ze het voedsel van hun voorvaderen, nog steeds aanbidden ze hun goden, nog steeds koesteren ze hun cultuur van hun vaderland, daar kregen ze net zoals jullie alle vrijheid voor. Dat is de verrijking voor ieder land, mensen die zonder hun eigenwaarde en achtergrond te verliezen hun gastland mee een toekomst helpen opbouwen.

Dat we spreken over nationaliteiten van andere landen die hier neergestreken zijn dan doelen we echt op mensen van specifieke wereldlanden, met hun cultuur en eigenheid.
Moslims echter komen van alle uithoeken van Azië en met Middsen-Oosten, verschillende landen dus, maar brengen die ene gemeenschappelijke deler mee die voor herrie en problemen zorgt namelijk de islam. Daarom zullen zij allen ook, in een niet zoverre toekomst, een uitzettingsbevel ontvangen, gelijk welk hun nationaliteit ook is. Geen flutbevel van een flutrechter zoals nu, maar met een dreiging dit te laten uitvoeren door de staatsveiligheid.

Wij wensen de agressiviteit die dat totalitair regime meebrengt niet. Dat je jezelf nog geen moeite getroost om onze manier van leven te vergelijken met die van jullie landen van herkomst, om daaruit toch enige waarde te distilleren, laat ons geen andere conclusie dan dat je niet wil integreren. Mocht je als reactie hebben dat je geen andere keus hebt, dan versterkt dat ook onze mening dat islam niet samen met of in een democratie kan functioneren.

Wij willen die vrijheid van keuze niet opgeven .
Voor de miljarden die in jullie geloofsgenoten gestoken is hebben we nog geen enkele meerwaarde mogen ontvangen, enkel haat en misprijzen.Dat democratie, onze manier van omgaan met anderen, het minst erge is van alle politieke systemen, bewijst onze moderne samenleving, een samenleving, ja met gebreken, maar die we gul met ieder willen delen, daar hebben ook de moslims massaal ge(mis)bruik van gemaakt.

Geen ander volk is in deze lange tijd van vrede zo dagelijks in de kijker met agressiviteit als moslims, waar ook ter wereld, wij wensen dat terrorisme dan ook niet meer lont te geven door jullie rijkelijk te onderhouden om zo jullie alle tijd te gunnen intern onze democratie te ondermijnen.
Kom na dit gelezen te hebben niet met de dooddoener van deportatie, we zijn geen totalitair regime, we zullen dat democratisch beslist hebben, omdat we jullie zat zijn.

Wil je geen uitzettingsbrief ontvangen, doe zoals gasten betaamt, we bieden er je alle vrijheid toe. De tijd dringt. Veertien eeuwen achterstand inhalen is een grote stap maar met wat moeite moet het kunnen, niet? Zoniet….

La ”Solution finale” dat klinkt minder erg, een oplossing echter die jullie, naar ik kon lezen in dat haatboek van jullie, toewensen aan alle niet moslims, apen, varkens en meer van dat fraais dus. Met zo een brainwashing vrees ik voor jullie het ergste, want wij hebben wel de moeite genomen om jullie te bestuderen en dat geprezen boek te lezen, en daar danken wij voor.
Je ziet, we zullen alles doen om jullie gelukkig te maken.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Eerlijke Kerstboodschap van het westerse volk voor de moslims. — 4 reacties

 1. Beste Stradi,
  Prachtig verwoord, waar kan ik tekenen zodat die brieven snel verzonden kunnen worden? Als het effe kan liefst nog voor nieuwjaar zodat we 2017 kunnen starten in rust en vrede “zonder islamieten” iets om van te genieten.

  • Beste Jean,
   Alle begrip voor uw ongeduldigheid, het duurt immers al veel te lang de islamitische onzin. Maar 7 dagen kijkt me toch heel kort om dit grondig op te kuisen. 😉

   • Beste Walter,
    Zaventem, Brussel, Oostende, Antwerpen kunnen samen m.i. er minimaal 100.000 per dag verwerken, 13 x 100.000 = 1.300.000. Stel het u even voor, wat een heerlijke kerst en wat een prachtig oude jaar eind…

 2. Beste stradi,
  U vertolkt wat velen denken, maar zij die het zouden moeten weten (regerende politici) kijken nog steeds hardnekkig de andere kant op. Het is sinds mijn kinderjaren geleden dat ik nog een nieuwjaarsbrief schreef, ook dit jaar en in de toekomst ben ik het niet meer van plan. Moest het om welke reden dan ook toch nodig zijn schrijf ik graag uw Kerstboodschap over. Klare taal die niets aan de verbeelding overlaat. Ik wens u bij deze alvast fijne Kerstdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *