Jawadde Francken!

102 miljoen i.p.v. 22 miljoen voor leeflonen vluchtelingen in 2015

Begin dit jaar bleek volgens een parlementaire vraag van Barbara Pas (Vlaams Belang) aan minister Willy Borsus (MR) dat er 22 miljoen euro in 2015 werd uitgegeven aan leeflonen voor erkende vluchtelingen. Deze cijfers blijken achterhaald te zijn. Het werkelijke cijfer dat in 2015 werd uitgegeven aan de post zou boven de 102 miljoen euro liggen, grofweg vijf keer meer dan aanvankelijk gedacht.  

Reken hierbij de 72 miljoen die ‘Boer Zwa’ bijkomend “schonk” aan terroristen-kwekende jihadistische mosketen op ons eigen grondgebied nota bene, en je weet direct waar de NBA mee bezig is!

Bij wijze van vergelijking was de ‘cigar’ van de ‘democrat’ Bill Clinton in de vulva van ‘Monica Lewinski’ gewoon kattepis. Wij worden belogen en bedrogen!

Wat baat één (terecht) ‘geweigerd visumpje’ als je zelf méér’ dan 15.000 (!) tot verkrachting en roof voorbestemde criminelen “erkend” en dus toegelaten hebt op het grondgebied mét een permanente verblijfsvergunning? Sorry Theo, wij geloven je niet meer!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Jawadde Francken! — 3 reacties

  1. Zet achter die 107.000.000 euro maar rustig een nul en dan zijn we nog lang niet aan de onkosten die ons dat volkje kosten, daarom mijn oproep: “uit onze woningen, uit onze straten, uit onze gemeenten en steden, verzamelen in gesloten centra” zodra gevaar geweken is in land van herkomst “terugsturen”.
    Diegenen die komen uit landen waar geen gevaar is dadelijk terugsturen, zelfs niet binnenlaten want wij hebben het echt gehad met dat vreemdelingengedoe, de toegevoegde waarde voor onze samenleving is 0,0000000000

  2. Dat ene visumpje was dan ook bedoeld als bliksemafleider voor de overvloed aan gelukzoekers af te leiden.Ik heb op Twitter niet mee gedaan aan #IkSteunTheo. Het was trouwens een goedkope stemmen campagne voor N-VA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *