Kerstmis op zijn allochtoons

Menen 17/12/2016

Een man die donderdag met zijn hond in Park Ter Walle speelde, werd plots slachtoffer van absurd geweld. Twee jongeren liepen naar hem en mepten met stokken hard op de kop van de hond. “Er riepen er zelfs dat Diva (de hond) dood moest.” Jongeren vallen hond van wandelaar aan: “Ze wilden haar dood”Hierboven: de eigenaar keerde nadien met zijn hond terug naar de plaats van het gebeuren.

Doryant Simoens (31) uit Menen is nog altijd niet bekomen van wat hem donderdagmiddag overkwam. Zoals zo vaak ging hij ’s middags met zijn hond Diva, een american bully van een jaar oud, een wandeling maken in het Park Ter Walle. Doryant was met Diva nietsvermoedend op een grote berg aarde aan het spelen, toen hij plots uit de verte twee jongeren zag aankomen.

“De ene had een verkeersbord in zijn hand waarop hij sloeg met een stok”, zegt Doryant. “De andere had twee stokken in de handen. Ze kwamen van de tunnel bij de vesting naar ons toegelopen.”

Voor hij het goed en wel besefte was zijn hond het doelwit van de jongeren. “De ene sloeg plots hard met zijn stok op de kop van Diva”, zegt Doryant. “Ook de andere kerel gaf haar een slag. Hij sloeg op de zijkant van haar buik. Op de vesting waren vrouwen hen aan het aanmoedigen. Hond dood! riepen ze.”

Diva viel jankend op de grond en verloor zelfs even het bewustzijn. Doryant probeerde haar te beschermen door te slaan en te schoppen naar de kerels. Toen de twee achteruit vielen, sleepte hij Diva aan haar leiband van de heuvel en vluchtte. Omdat er op dat moment nog vier jongeren in aantocht waren en wat later een tiental, verwittigde hij een vriend en de politie.

Nvdr:
Zoals gebruikelijk verzuimde Het Nieuwsblad uiteraard weer eens dat het moslims betrof.

Wanneer zet onze nationale regering dit crapuul en gespuis definitief ons land uit in plaats van het een een ‘permanent visum’ te verstrekken zoals Theo Francken doelbewust duizendvoudig doet?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Kerstmis op zijn allochtoons — 2 reacties

  1. Die hond heeft meer opvoeding dan dat islamitisch gespuis, jammer dat hij ze niet in hun ballen gebeten heeft…

  2. Géén wonder! Alle mohammedanen noemen ons christenhonden!

    Of wij nu atheïst zijn of christenhonden maakt voor hen niet het minste verschil uit.

    Wij zijn allemaal kafir die mogen en kunnen gekeeld worden. Besef deze realiteit voor het te laat is voor U!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *