Obama was 8 jaar lang de smerigste president van de VS aller tijden

Nu blijkt dat 8 jaar Obama synoniem was met soennitische slachtpartijen niet alleen in Syrië en Irak maar vooral in Yemen, en nu de wraakzuchtige Obama zijn laatste politieke gif spuit door uit te bazuinen dat de VS àlle immigranten zou moeten verwelkomen, wordt het de hoogste tijd om deze criminele schriftvervalser (van zijn vals Hawaïaans geboortecertificaat) en corrupte oorlogsmisdadiger vollediger te ontmaskeren! screenshot_26De moslim Obama is idd. een oorlogsmisdadiger De reden waarom we dit niet weten is dat de leugenpers en de leugenmedia corrupt zijn tot IN het bot. Ondertussen financiert de soenna vanuit Saudi-Arabië de immigranten invasie van Europa door soennitische terroristen. En onze corrupte politieke kaste staat er bij en kijkt er naar, of krijgt miljarden smeergeld in oliedollars.

Ze hebben nog iets meer dan 3 weken om Trump dwars te zitten. In die tijd kunnen ze nog heel wat schade aanrichten. Ter overdenking bij de eventuele vervanging van de Amerikaanse bestuurstop door Republikeinen:

1. ABC News uitvoerend producent Ian Cameron is getrouwd met Susan Rice, Obama’s Nationale veiligheidsadviseur.
2. CBS-president David Rhodes is de broer van Ben Rhodes, Obama’s Waarnemend nationaal veiligheidsadviseur voor strategische communicaties.
3. ABC News-correspondent Claire Shipman is getrouwd met voormalig Obama´s voormalige perssecretaris van het witte Huis, Jay Carney.
4. ABC News en Univision-verslaggever Matthew Jaffe is getrouwd met Katie Hogan, Obama’s waarnemend perssecretaris.
5. ABC-president Ben Sherwood is de broer van Obama’s speciale adviseur Elizabeth Sherwood.
6. CNN-president Virginia Moseley is getrouwd met Hillary Clinton’s voormalig waarnemend secretaris Tom Nides. Etc… etc… Ziet u het verband?

7. Moslim-invloed in Amerika! :

 • John Kerry’s schoonzoon is een Iraanse moslim en de “best man” (getuige) op de trouwpartij van zijn dochter was de zoon van de man waar Kerry de Iraanse atoomdeal mee uit onderhandelde.
 • John Brennan, huidig hoofd van de CIA, bekeerde zich tot de islam toen hij gestationeerd was in Saoedi-Arabië. John Brennan bracht de eed uit op een exemplaar van de Grondwet, niet op de Bijbel.
 • Obama’s topadviseur, Valerie Jarrett, is een moslima, geboren in Iran, waar haar ouders nog steeds wonen.
 • Hillary Clinton’s topadviseur, Huma Abedin, is een moslima, wier moeder en broer zijn betrokken bij de nu onwettig verklaarde Moslimbroederschap in Egypte.
 • Assistent-secretaris voor beleidsontwikkeling voor Binnenlandse Veiligheid, Arif Aikhan, is een moslim.
 • Adviseur Binnenlandse Veiligheid, Mohammed Elibiary, is een moslim.
 • Obama’s adviseur en oprichter van de Raad voor Publieke Moslimzaken, Salam al-Marayati, is een moslim.
 • Obama’s Sharia-Czar, imam Mohamed Magid van het Islamitische Genootschap voor Noord-Amerika, is een moslim.
 • Adviserend Raadsheer voor Geloofsgerelateerde Buurt- en Partnerzaken, Eboo Patel, is een moslim.
  Congreslid Keith Ellison legde de eed af op een exemplaar van de Koran.

Zoek de namen op van Arif Alikhan, Mohammed Elibiary, Rashad Hussain, Salam al-Marayati, Imam Mohamed Magid, Eboo Patel. Al deze mensen en meer werken met de Obama-regering samen en hebben banden met de Moslimbroederschap en islamitische activisten.

De regering van de VS is geïnfiltreerd met mensen die uit zijn op de vernietiging van de VS. Hierop gelet, begrijpt men waarom Obama en zijn volgelingen systematisch bezig zijn om onze natie te vernietigen, ze steunen wereldwijd radicale moslimgroeperingen, ze openen onze zuidgrens, en sluiten de ogen voor de genocide die toegepast wordt op christenen in Afrika en het Midden-Oosten.

Congreslid Michele Bachman kreeg bijna bij de Democraten pek en veren over zich heen toen ze haar bezorgdheid uitte dat moslims onze regering overnemen.

h/t E.J. Bron

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Obama was 8 jaar lang de smerigste president van de VS aller tijden — 8 reacties

 1. Het artikel is een bevestiging van wat hier al jaren geschreven wordt, en wat ik reeds lang vermoed, Obama is een moslim. Zoveel is duidelijk. Na het lezen van het artikel is een verdere/lange reactie van mij overbodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *