In welke toestand bevonden zich landen, voordat ze geïslamiseerd werden?

Alle huidige islamitische landen – inclusief het “moederland” van de islam Saoedi-Arabië – waren, voordat ze onder miljoenen slachtoffers met het zwaard geïslamiseerd werden, of animistisch, christelijk, Hindoeïstisch of Boeddhistisch. In het Nabije Oosten, maar ook in Perzië, India, Afghanistan, Pakistan en Indonesië deden de moslims alles om de sporen van de voormalige hoogontwikkelde culturen uit te wissen. Alleen al in Afghanistan vernietigden ze tienduizenden voormalige Hindoeïstische en boeddhistische tempelcomplexen. Niets zou de nakomelingen eraan moeten herinneren, dat daar, waar tegenwoordig de islam heerst, ooit hoogontwikkelde culturen bestonden, die in de meeste gevallen superieur waren aan de islam.

Systematische geschiedvervalsing door de islam

Aan de moslims in al die landen wordt geleerd dat de islam er altijd al was. Nauwelijks iemand van hen weet, dat de islam overal probeert alle geschiedenis voor haar ontstaan uit de collectieve herinnering van de mensheid te wissen. Als de islam eenmaal een land in handen heeft, maakt hij zich regelmatig meester van diens wetenschappelijke verworvenheden en beweert deze zelf ontdekt te hebben.

Maar niet de moslims hebben het getal nul uitgevonden, zoals ze brutaal beweren (in India werd het getal nul uiterlijk sinds de 5e eeuw na Christus – dus al lang voor Mohammed – genoemd). Als eerste veilig gestelde bewijs van de nul als getal in India (al eerder in Zuidoost-Azië) wordt een stenen tablet uit de plaats Gwalior, 500 kilometer ten zuiden van New Delhi, beschouwd.

Zelfs het Arabische schrift, het schrift van de koran en daarom heilig voor moslims, is geen ontdekking respectievelijk ontwikkeling van de Arabieren, zoals ze graag willen doen voorkomen. Het Arabische schrift vindt zijn oorsprong in het Byblosschrift (Libanon) en het Fenicische schrift. De vorm van de letters en de fundamenten voor de verdere schriftontwikkeling werden gelegd in het Aramese schrift – en dat al omstreeks 900 voor Christus, uit het Fenicische schrift ontwikkeld en legde de basis voor de meeste andere Semitische schriften. Het schrift was verbreid in de regio van Klein-Azië tot India. Voor de weergave van geschriften gebruikt men tegenwoordig nakomelingen van dit schrift (Hebreeuws, Syrisch, Mandaïsch).

Niet anders is het met de Arabische cijfers: dit zijn in werkelijkheid Indische cijfers (alleen in Europa ook als Indisch-Arabische cijfers en in het dagelijkse taalgebruik als Arabische cijfers bekend) en werden door Indische wiskundigen ontwikkeld. Toen de Arabieren in de 9e eeuw India overvielen, daar vervolgens 80 miljoen Hindoes en ongeveer 35 miljoen Boeddhisten vermoordden, namen ze uit India het schrijfschrift en het Indische cijferschrift mee, waarvan ze het op het decimale stelsel berustende voordeel al tamelijk snel erkenden en brachten beide – samen met de van de Hindoes en boeddhisten geroofde fabelachtige schatten evenals ontelbare seksslavinnen – naar Saoedi-Arabië.

En in het bijzonder heeft de islam zich niet vreedzaam uitgebreid, zoals hij zijn gelovigen vertelt en in zijn talloze geschriften voorstelt. De waarheid is, dat geen enkele andere ideologie in de geschiedenis van de mensheid zoveel mensen heeft vermoord als de islam. Want de islam is geen religie in de gebruikelijke zin van het woord. De islam is veel meer een ideologie met als doel de vernietiging van alle beschavingen.

Over dit thema gaat het volgende artikel van Bill Warner, met als titel:

“Het zwarte gat in de geschiedenis”.

Bron: http://tinyurl.com/d79enhd Auteur: Michael Mannheimer

h/t E.J. Bron

image_pdfimage_print
Share

Reacties

In welke toestand bevonden zich landen, voordat ze geïslamiseerd werden? — 5 reacties

 1. Conclusie: NU starten met het totale VERBOD van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam en starten met het verdrijven van alle islamieten richting grote zandbak in Afrika.
  Door het lafhartig verraad gepleegd door de politiekers is ONZE samenleving, ONZE cultuur en ONZE beschaving onder zware druk komen te staan, onze vrouwen en kinderen leven in onveiligheid, criminaliteit en zwaar barbaars geweld zijn dagelijkse kost geworden “EN DAT MOET STOPPEN”.
  Er nu voor zorgen dat die hele barbaarse rotzooi verdreven is tegen 1 mei 2017 zodat onze westerse landen terug veiligheid en leefbaarheid hebben want momenteel is het onleefbaar geworden door de aanwezigheid van die achterlijke barbaren.
  Hebben de lafhartige onbetrouwbare politieke verraders zin in oorlog? Prima, maar zeg het dan, wij starten met volle overgave aan het verdrijven van die smeerlapperij.

  • Was vergeten de laatste zin af te maken…., wij starten met volle overgave aan het verdrijven van die smeerlapperij én die lafhartige onbetrouwbare politieke verraders. Zo, nu voel ik me beter.

 2. Waar de leugen regeert…
  We moeten het aandurven leugens te bestrijden, ook als die op televisie, op het internet of in de Koran staan.

 3. Weet je, het is irrelevant wat de islam dient te moeten geweest zijn. KIJK EN ZIE !
  Vorige week werd mijn vrouw door nieuw aangekomen jong volwassen mannelijke immigranten met een noord afrikaanse / midden oosten uiterlijk bedreigt op een wijze die haar tot onderdanigheid tegenover hen zou moeten brengen. Zuiver mannelijk-islamitisch-uitschot. Die laatste 3 woorden kan men alleen maar als onafscheidelijk gebruiken. Een gewaarschuwd man is er 2 waard. Het zal niet meer ongestraft gebeuren. Verder zijn onze politici en media geen schop voor hun gat waard. Het liefst zie ik ze samen tongzoenend met de donkermannen in een zinkend bootje naar Afrika vertrekken. Ik zal ze geen goed reis wensen.

  • En dit met “dank” aan de westerse regerende politici en de collaborerende media.Net zoals u zal ik ze van harte een goede reis wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *