Stasi-Merkel geflankeerd door Vlaamse collaborateurs

Schande!

Deze vrouw (derde van links geflankeerd door rectoren Rik Torfs en Anne De Paepe) begon haar politieke carrière als informante van de Stasi in de voormalige DDR, en is ongetwijfeld verantwoordelijk voor het koelbloedig neerschieten (en dus vermoorden) van tientallen vrijheidslievende Oost-Duitsers. Ongelooflijk dat twee zgn. Vlaamse universiteiten een eredoctoraat uitreikten aan deze Duitse misdadigster. Ongelooflijk!

Die misdadigster is bovendien verantwoordelijk voor de regelrechte invasie van honderdduizenden islamitische criminelen die niets liever willen als Westerse vrouwen te verkrachten en ons sociaal systeem leeg te zuigen tot op het blote bot. Wat ze ook deden en doen. Zij is beslist ook mee verantwoordelijk voor de recente massamoord op onschuldigen gepleegd met een camion op een kerstmarkt in Berlijn.

Noteer op de foto islam-lovers en volksverraders Geert Bourgeois (NVA), Rik Torfs, (CD&V) Jan Peumans (NVA), Hilde Crevits (CD&V) en Koen Geens (CD&V). Naar het schijnt heeft die laatste een schoonzoon die een heuse mohammedaanse Imam of Mollah zou zijn.

Ook Pieter Frans Norbert Jozef Raymond De Crem (CD&V) werd donderdag 12 januari 2017 gespot in Anderlecht. Hoe omhoog gevallen kan je als volksverrader zijn?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Stasi-Merkel geflankeerd door Vlaamse collaborateurs — 6 reacties

 1. Pingback: Framing: VRT met de fascistische broek op de linkse enkels! Update 14 september | Nageltjes

 2. België is sinds 1945 een bezet land. USA hebben in België democratie vervangen door een marionetten circus naar Amerikaans model. Collaboratie in België floreert. Een verzet tegen de bezetting is onbestaande. Vrije meningsuiting is in de kiem gesmoord.

  Alle collaborateurs moeten opgehangen worden.

  Zoals: Siegfried Bracke strijkt miljoenen euro’s van Telenet, VRT, en uiterst rechtse “partij” NVA.
  Uiterst rechtse collaborateurs van CD&V alsook extreem linkse profiteurs van SPA (Piblifin PS) zijn alle twee bang om gestraft te worden. Omdat Erdogan in Turkije de doodstraf wil invoeren.

 3. Enige bedenking, wat is nog de waarde van een eredoctoraat??? Zij die hem ooit kregen (niet allemaal) zullen zich deze vraag waarschijnlijk ook al gesteld hebben.

 4. Bekijk dat zootje parasieten en het wordt duidelijk waarom er zoveel maag en darmklachten zijn.
  Die met die rode luier om zijn nek doet echt de deur dicht betreffende walging om de schijnheiligen van de NB-A even te vergeten dat ze bestaan.
  WALGELIJK.

 5. Dat er tjeven zitten om een misdadigster als Merkel te eren dat verwondert me absoluut niet, maar dat er afgevaardigden van een partij die zich toch Vlaams nationalistisch noemt (zonder het te zijn) daaraan deelneemt is toch niet te geloven. Ik zou op deze mensen? kunnen spugen. Hoe laag kan men toch vallen voor het grote geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *