De islam voor ongelovigen (4)

Met wat je niet weet kan je geen rekening houden. Met iets wat voor je wordt verborgen gehouden kan je ook geen rekening houden. En het feit dat je onwetend bent en/of onwetend wordt gehouden kan gevaarlijk zijn.

Als je niets weet over een 1400 jaar oude misdadige ideologie wiens enige doelstelling is om te veroveren en te onderwerpen, dan is onwetendheid daarover beslist gevaarlijk. En dat is het geval met de islam, die van bij haar ontstaan andere meningen en beschavingen onvoorwaardelijk de oorlog verklaarde.

Slechts weinigen weten nog dat de islam extreem gewelddadig is. Daarvoor zorgde een sluikse maar fanatieke censuur en intensieve hersenspoeling in het hele Westerse en dus ook Vlaamse onderwijssysteem. En zelfs na de aanslagen met vele onschuldige dodelijke slachtoffers in New York, Londen, Madrid, Barcelona, Parijs, Nice, Brussel, Berlijn, Zaventem enz. … blijven onze politieke, sociale, christelijke, vrijzinnige, academische, mediatieke en andere pseudo-intellectuele elites dit feit ontkennen, wegmoffelen of bagatelliseren.

Een reageerder maakte ons attent op wat de Chinese militair Sun Tzu (of Sunzi) 2.500 jaar geleden al schreef in zijn boek “De kunst van het oorlog voeren” :
Wie de vijand kent en zichzelf zal in honderd veldslagen niet in gevaar zijn;
Wie de vijand niet kent maar zichzelf wel, zal soms winnen en soms verliezen;
Wie de vijand niet kent en zichzelf niet, zal iedere slag in gevaar zijn.

Door dit ten zeerste aanbevolen boek van Koenraad Elst te lezen en te bestuderen leert men alvast de vijand kennen. En dat is nodig want die vijand is van plan wereldwijd een islamitische dictatuur te vestigen en is meedogenloos in de uitvoering van deze doelstelling. In de voorbije 1.397 jaar stierven maar liefst 270 miljoen (270.000.000 !) onschuldige mensen als weerloos slachtoffer van deze waanzinnige mohammedaanse illusie!

Reden te meer om uzelf en al uw dierbaren te informeren over het mohammedaans gevaar. Anders worden uw genen binnen afzienbare tijd op deze planeet beslist vernietigd. Aan allen: koop en verspreid dit boek van Doorbraak in alle openbare bibliotheken!

Woord vooraf … (einde)

Het lezen van dit boek over de islam kan genezend werken, althans voor degenen bij wie de blinddoek stilaan begint te nijpen, maar allicht ook voor degenen die al danig geïnfecteerd zijn met de kanker van de nihilistische verdwazing: de post-moderne onverschillige hedonisten en wegkijkers.

Door het karakter van de islam mordicus niet te willen doorgronden en bij elke terroristische moordpartij te blijven volhouden dat “het met de islam niets te maken heeft”, door te blijven emmeren dat islamterrorisme ten slotte de wraak is van de paupers, dat het hun enige wapen is, dat de kalasjnikov als het ware het artefact is van het lompenproletariaat, dat dit wrede en sadistische terrorisme door het Westen via de globalisering zelfs wordt uitgelokt, dat men de hatelijke intolerantie van de vijanden van de liberale rechtsorde ruim baan moet blijven geven, in welke vermomming ze zich ook voordoen, enzovoort enzoverder, zal het Westen van een kale reis thuiskomen, zichzelf oneindig verzwakken en de burgeroorlog uitlokken, temeer daar al deze dynamieken op elkaar ingrijpen.

Ik heb het hier ook over de verwarde christen (het soort christen bij wie de deugd met hem of haar op de loop is gegaan, genre Karen Armstrong), over de naïeve oecumeneganger, de hyperhumanist of de vrijmetselaar (het soort vrijmetselaar dat, ondanks alle tegenevidentie, met het klef geworden begrip “dialoog” blijft goochelen) of de gauchistische multiculturalist.

Wie na een open minded-lezing van dit boek zijn blinddoek afgooit, zal er geen gezichtsverlies door lijden, integendeel. Hij zal weer zien ‘met eigen ogen’, en niet met die van het voorgesorteerde denken van de staatspedagogie. Hij zal dan een tikkende tijdbom zien. Hij zal, na het lezen van dit instructieve werk, ook verbijsterd zijn over het grote verschil tussen christendom en jodendom aan de ene kant en islam aan de andere kant. De auteur immers beschrijft aan de hand van de bronnen wat de essentie is van de islam is en hoe hij opereert.

Wie het boek sine ira et studio leest, zal begrijpen dat de islam in zowat elke geheiligde tekst geweld in elk soort vorm verheerlijkt. De islam triggert vanuit zijn dogma’s, die het psychopathische alle kansen bieden, overal en altijd het slechte, en dit in tegenstelling tot christendom en jodendom waarin naastenliefde en wederzijdsheid centraal staan. Die islamitische psychopathie zien we elke dag explosief aan het werk, zeker omdat ook de modale moslim vandaag weer heftig gereïslamiseerd wordt, nolens volens.

Dit boek kan helpen bij het losmaken van de blinddoek die de elites de modale man hebben voorgebonden. Laat het u genezen van de indoctrinatie die u nu al meer dan twintig jaar ondergaat. Laat het als tegengif werken en misschien ziet u het dan ook: “It’s the islam, stupid”. Machteld Zee (Heilige identiteiten) verwoordde het in verband met de toenemende islamisering van het Westen puntig: “Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is”. Welnu, dit boek verschaft de argumenten om te zien wat er gaande is, het verschaft de lezer alles wat hij moet weten om de contemporaine malaise in verband met de islam te begrijpen. Wanneer u het uit heeft, kan u niet meer zeggen dat u het niet geweten heeft.

Wim van Rooy

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De islam voor ongelovigen (4) — 5 reacties

 1. Elke westerse politieker die weigert de islam te verbieden in het westen is onze vijand en zal dus als vijand behandeld worden.
  Vijanden moeten bestreden worden “met alle middelen”.
  Dat die islam zal verboden én verdreven worden moet niet meer aan getwijfeld worden, iedere westerling met een geweten walgt van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij.
  Van de 100% binnenstromende barbaren is ± 95% helemaal geen vluchteling want ‘echte’ vluchtelingen passen zich dadelijk aan op alle gebied om veilig te kunnen leven, echte vluchtelingen staan niet te eisen en lopen niet rond in vodden om de autochtone bevolking te provoceren, echte vluchtelingen zijn dankbaar voor de geboden hulp en opvang. Je zoekt je te barsten naar ‘echte’ vluchtelingen…..
  De dag van totaal verbod en verdrijving van die rotzooi zal de grootste feestdag worden voor ons westerlingen.

  • De dag van totaal verbod en verdrijving van die rotzooi zal de grootste feestdag worden voor ons westerlingen. Die dag Jean, zal de dag zijn, dat we niet meer economisch afhankelijk zullen zijn van de olie uit het Midden-Oosten. Dan pas kan deze vicieuze cirkel (in de resolutie van Straatsburg van 1975 betreffende de islamisering van Europa) doorbroken worden.

   • Inderdaad Marnix, de resolutie van Straatsburg was het (letterlijke) startschot van de islamisering van Europa. Eigenlijk een misdaad tegen de menselijkheid.

 2. “De islam is als een dief die ongevraagd uw huis binnendringt en alles neemt wat hem dienstig is en zegt: “tot de volgende keer” en terugkomt tot hij u alles heeft ontnomen, uw vrijheid, uw recht, geloof en zeden, tot ge volledig van hem afhankelijk en aan hem geknecht zijt, en in uw onmacht “om het behoud van eigen leven” Allah gaat aanbidden met uw kont omhoog.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *