Oh wat zijn wij toch racistisch …

Oh wat zijn wij toch racistisch …

En wie is er nu racist?

O wat zijn ze toch met weinig volk!

Dat paus Franciscus roeptoetert dat Trump doet denken aan Adolf Hitler zou ons in feite niet mogen raken. Die Argentijn is een dementerende debiel. Maar dat een rector van een Vlaamse universiteit met name die van Antwerpen (Herman Van Goethem), als “watcher” voor de VRT op zondag 22 janari 2017 en dus amper 2 dagen na de inauguratie van de 45° president van de VS dezelfde LASTER komt suggereren in de zeverende dag doet toch wel nadenken!

De moslim Obama kreeg bij wijze van totaal premature laudatio een totaal onverdiende Nobelprijs voor de vrede terwijl Trump onmiddellijk weggezet wordt als reïncarnatie van Hitler. Hier klopt iets niet!

Hoe verklaar je dat een Vlaamse rector een Amerikaanse president belastert!

Wel, in feite is Van Goethem een tjeef. En het Europese establishment reageert ook op een geheel eigen manier. Laf en lasterend. Hiermee geven ze aan dat hun droom aan diggelen ligt. Een sterke Amerikaanse president was het laatste dat ze wilden omdat daarmee hun globalistische multiculturele droom definitief gerangschikt werd bij een klasse gevaarlijke illusies. Met Trump komt er een einde aan islamofiele politiek door politiek correcte leugenaars en vermomde mohammedanen zoals Obama.

Intussen worden wij, het klootjesvolk, waarschijnlijk nog een jaar lang uitgescholden als populisten om toch maar te voorkomen dat onze eigen EUSSR-oligarchen afgezet worden. Want daar draait het om: de politieke macht en de daaraan verbonden totaal onverdiende monsterweddes van dictators. Want dat zijn ze. De inversies die ze gebruiken bewijzen dat.

Ze reageren zo irrationaal gepikeerd omdat ze goed beseffen dat het feestje voor nietsnutten zoals de eurocraten van de EUSSR definitie over is. En laffe collaborateurs zoals Van Goethem en Franciscus huilen mee met de politieke roofdieren.

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Oh wat zijn wij toch racistisch … — 3 reacties

  1. Op twitter circuleerde een foto van de eedaflegging van Obama en een van Trump. Er was een duidelijk verschil in het aantal aanwezigen. Er waren er meer voor Obama dan voor Trump. De locatie was exact de zelfde als hier op Nageltjes afgebeeld. Op deze foto is te zien dat Trump zeker zo veel supporters heeft als Obama. Op de foto op twitter kwam Trump nog niet aan de helft van Obama. Het enig wat de “politiek correcte media er niet bij vertelden, was dat de foto van Obama getrokken was 30 minuten voor de eedaflegging, die van Trump 3 uur voor de eedaflegging. Alles maar dan ook alles haalt men uit de kast. Zodra Trump de Augiastallen gaat uitmesten zullen de linkse rakkers kronkelen als wormen waar azijn op gegoten wordt. Ik kan amper wachten, en volgens mij heeft Trump dat gevoel ook.

  2. Hoe meer de huichelaars zich uiten als anti Trump hoe meer ik overtuigd ben van mijn gelijk. “D Trump is de beste president na Reagan” en D Trump zal dat bewijzen.
    Als die levensgevaarlijke bitch uit Duitsland hem bezoekt hoop ik dat hij ze wandelen stuurt en haar nog naroept “je bent de grootste catastrofe voor Europa en voor je eigen volk”.
    Ha ha ha, ik geniet van president D Trump en hoop dat hij echt de grove borstel gebruikt, hij zegt tegen die “fake news” pers dat ze kunnen oprotten, heerlijk. De lafaards in Europa kruipen die linkse pers in hun reet kwestie van hun huichelarij en gigantische bullshit verkocht te krijgen, niet aan mij, ha ha ha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *