Interne mededeling

De lezing van Al Gore over de opwarming van de aarde gaat vanwege de extreme koude vandaag helaas niet door.

SILENCE BLOCK YOU

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Interne mededeling — 2 reacties

  1. AAnvulling:Volgens de heer Busschots zijn de geplante??pooters allemaal bevroren..vandaar de te verwachte dure “patatten prijs”

  2. De huidige koude maar vooral lange winter is gesneden koek voor de
    “agrarische” sector. Zo konden we via de heer Busschots van de landbouwers federatie vernemen dat de groenten gemiddeld 30% duurder zullen worden.Zo is dit reeds het geval met (in serres) gekweekte
    salade, bloemkolen en tomaten. Ik gun ieder diertje zijn pleziertje en heb alle respect voor boer en tuinder,want het zijn zij niet die met het leeuwendeel van de koek gaan lopen,maar wel de opkopers en doorverkopers.Hetgeen me in deze wel een lapsus van formaat was in de mare van de heer Busschots was zijn waarschuwing dat ook de aardappelen niet van een ernstige prijsverhoging zullen gespaard blijven want ik citeer..tijdens het korte lente opstootje in het begin van deze maand hadden veel boeren er van geprofiteerd om hun pooters reeds te planten..einde citaat.Dit is een m.i. een valselijke misleiding om een prijsverhoging nu reeds in de maag van de man/vrouw te spiesen. Geen enkele “SLIMME” boer plant zijn pooters VOOR Pasen en zeker nog niet begin maart.Ik heb zelf ook een redelijke grote moestuin en dit ligt nu nog braak! te koud!…
    Dit toont weeral eens aan op welke slinkse en sluwe wijze het geld uit de portemonee wordt ontfutseld want steeds wanneer ik de groente prijzen in de winkels zie wordt ik duizelig.Als men 2,65euri moet neertellen voor een bloemkooltje ter grootte van een baby hoofdje is het ver gekomen.Maar nogmaals,het is zeker niet de producent die hier de graaikont speelt en oorzaak zou zijn van al die prijsverhogingen.Ook in de agrarische sector heeft de maffia haar zegje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *